Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalelerinde Muslera var,hatırlatayım

Yorum

• Bir arkadaş ricada bulunmuştu, onu kırmamak adına yayınladım. Malum herkes heyecan içinde ve tuhafsıyor durumu

Yorum

• Muslera tohuma kaçtı TSL'de kalarak , artık cacık olmaz...
        İlk 4 hafta itibariyle lige en kötü giren kaleciler arasında...

Yorum

• Bu maçı bence daha fazla isteyen takım kazanır. Umarım daha fazla isteyen, ısıran, tempolu oynayan takım biz oluruz.

Yorum

• Hamzanın istifası cebinde ve bugün alınacak farklı bir yenilgiye kimse onu orda tutamaz. Oyuncuları da bunu biliyor. Hocalarını ne kadar isteyip istemediğini akşama göreceğiz. Olası bir gsnın kazanması durumunda bile hamzanın 2-3 hafta içinde yine de gideceğini düşünüyorum.
            Bu maçı almak için daha ne olması gerekli.
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• hamzaoğlu'yu göndermek istiyolarmış baştan beri oyuncular öyle bi duyum aldım. kaynak: berber.
              #

Yorum

• Hakem Cüneyt Çakır'ı merak ediyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne taraftasın abi? Ona göre yer söyleyim.
                  Kent meydanı Osmangazi ulu caminin oralar
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• çok güzel ve seyir zevki yüksek bir maç olacak. Kazanacağımızı düşünüyorum #buseneosene

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dikkaldırım'da herhangi bir kahveye girseniz kesin Trabzonludur
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Prandelli'yi gönderdiğimiz gibi Hamza'yı göndermek de nasip olur belki bu akşam.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Kültürpark'a git abi. Kültürpark içinde bir çok maç izleyecek yer var. Ama vitamin, özgen veya ender'e gitme. Oralar daha kalabalık oluyor. Kültürpark Orman Çay Bahçesi var. Orası daha sakin, biraz daha gelenlerin yaşı yüksek, daha rahat izlersin.

Yorum

Bursada eşimle maç izleye bileceğim neresi var renktaşlar yardımcı olabilecek var mı
                            Kültürpark olabilir..az önce bu mesajınızı görmedim..dikkaldırım olmaz..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

seyir cafe ye gitmenizi isetrdim ama o nilüfer tarafında
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seyir cafe ye gitmenizi isetrdim ama o nilüfer tarafında
                                Ben de bu maç için seyir'e gidebilirim. Bursa'nın Avni Aker'i. Ama Tahir abiye uzak kalıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X