Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

6s son macda 3-1 de galip gelebilirdi, burak hattrick yapabilirdi, problem sadece topun çizgiyi geçmesi, bence çok zor maç olacak hamzanin son şansı, çok dikkatli olacaktir, hatta yenilmemeye oynayacaktir diye düşünüyorum.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Deplasmanda olsaydı keşke. Evimizdeki her maç korkutuyor beni.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Umarım iyi bir oyun ve 3 puan bizim olur. Doğum günümde Cardozo ve Marin' den gol takımdan 3 puan bekliyorum. Çift forvet oynamayı savunuyorum ama bu tip maçlarda tek forvet başlamalıyız. Yusuf ve Medjani gs maçlarını sever. Marin bu maçta ikinci yarı yine hamle oyuncusu olmalı.

------------------Onur------------------

Cavanda--Medjani--Douglas--Costant

------------Mbia--------Okay-----------

Ekici-------------Erkan------------Yusuf

-----------------Cardozo----------------
        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

Bismillah.

Uçak biletimi almıştım dün.Kayseri maçında puan kaybı olsaydı moralsiz gidecektim.Kısmetse Avni Aker'de yerimi alıp takıma destek olacağım.Umuyorum ki bu maçla beraber sezon sonuna kadar tüm maçlarda ful çekeriz.Bunu hak eden bir takım var bu sene.

Yorum

Ilk dakikalardan itibaren oyunu tempolu oynamalıyız. Avrupadan yorgun dönen ğs neye uğradığını şaşırmalı. Garantici oynarsak çıkar ikinci yarı Sneijder bireysel bir gol atar telafisi olmaz.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

oooo yine başlamış 3 atarız 5 atarız gibi laflar.. beyler ayaklarınız yere sağlam bassın.. zor maç 3 puan zor

Yorum

bakalım Trabzon taraftarı taraftar mı yoksa sinema seyircisi mi göreceğiz
                skor diyordunuz alın skor 40 tl de vermeyecekseniz boşuna koşturmasın bu adamlar
                maç sonu röportajlarda oyuncularda avni akeri söylediler inşallah ben yanılırımda 18-19 bin kişi olur statda
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Orta sahadan ziyade forvet kim baslayacak?

Yorum

İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakatlık vs. bir durum olmadığı sürece bu 11'le başlamalıyız her maça.

----------onur
                    cvnda-aykut-douglas-kevin
                    -------mbia--okay
                    özer----mehmet----marin
                    ---------cardozo

esteban-yumlu-medjani-alper-yusuf-erkan-ndoye
                    Güzel kadro Özer'in yerine N'doye de olabilir , hatta daha bi güzel olur diye de düşünüyorum

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

_______________onur___________________

__predatör___dogo___medjani_____constant

____________mbia___okay

_____marin______ekici______erkan

_______________cardozo
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Bir maçla;

- Özeri göklere çıkarmak.
                        - Cardozoyu dibe sokup çıkarmak
                        - Ndoyeyi göğe çıkarıp dibe sokmak
                        - Marini kral ilan etmek
                        - Alperi silmek
                        - Hele ekiciyi sakatlıktan sonra ki ilk 11 maçında yerin dibine sokmak, takımdan gönderilsin demek
                        - Yusuf ve mustafayı dipten hiç çıkarmamak.
                        - Onuru bile bu maçta eleştirmek hali hareketi bi değişikmiş )
                        - Cavanda ya uçak demek (ben de katılıyorum)
                        - Mbia zokora gibi mi oldu demek
                        - erkanı Henry zannetmek..

Biz birer ya da ikişer maçlık performanslara göre takımı eleştirmeye devam edersek maçlar da yıllar da geçer.

Messi ilk çıktığında ki bi iki yıl iyi olacak diye beklendi, ki keza tüm büyük topçular aynı şekildedir. Sabır etmek gerek
                        Takım da hem tecrübeliler var hem de genç civarı yetenekliler...

Örnek yusuf, arada bir sol kanatta denenmeli. Bence ülkede ki en sükse yapabilecek oyunculardan.. Ama geçemiyor o çizgiyi.

Ya da tecrübeli dediklerimiz,, constant formunu tutarsa ülkedeki en yetenekli futbolculardan biri..

Okay olmalı,, hata yapsa da olmalı ve oynamalı.

Ekici devam etmeli,, kötü oynama hakkı var, isteğinde hırsında sorun olmadıkça oynamalı. Ancak hataları da bi şekilde anlatılmalı.. Pas şut tercih durumlarından daha kalitesine yakışır şekilde çıkmalı. Çalıştıkça oynadıkça gelişecektir. Gelişime çok aşırı açık. Sabırla devam...

Marin girecekse ilk keseceğim adam Erkan olur, sonradan girebilir oyuna... Milli takımında da öyle oynatılıyor. Geldiğinden beri ilk onbir de olmadığı hiçbir maç yok.. Sözleşmesi mi öyle acaba? Bunu çok hakkettiğini düşünmüyorum.

- Ndoye başlangıç için iyi bir forvet. Cardozo bazen onun yerine bazen de orta alandan birinin yerine daha erken dakikalar da girmeli. Ama ilk 11 de zorlanır. Hele ki biz bu tarz futbol oynarsak... atak oynadığımız maçların ve dakikaların asıl forveti cardozo olmalı..

- Mustafa medjani değişikliği olabilir. Mustafa iyi bir kesici ama kestiği topların ya da ayağındaki topların büyük kısmını ya hemen rakibe veriyor, ya topun kaybedilmesini sağlayacak sonun başlangıcı oluyor
                        Medjani daha sakin ve ayakları daha iyi. Gol şansı da yüksek. Douglas la iyi ikili olabilirler.

- Mbia ya bu maç nazarlık olsun. Bir daha böyle şeyler izlettirmez inşallah.

GS maçı kadromuz :
                        ____________onur
                        Cavanda - medjani - Douglas - constant
                        _____mbia - Okay
                        Marin - Ekici - yusuf
                        ______ ndoye

Cardozo - özer ve erkan hamlede kalsın. Salihin hırsını da görmek istiyorum bazen takımda. Kontrolsüz güç güç değildir ilkesini öğrendiyse ara ara şans verilebilir.

Ve artık takım oturmalı, genç oyunculara şans verebilecek durumlara geçmeliyiz. Alt yapıdan gelen birkaç oyuncumuzu ara ara kendilerine tanınan şanslar da bişeyler yapmalı gerek.

İnşallah herşey iyi olur.

Bir maçla takımı da oyuncuları da göklere ve yer diplerine diye anmayalım.

Hayırlı geceler

-

wakitsiz
                        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

Yusuf'un patlayıcı gücü bu maç lazım. Mutlaka oynamalı. Ekici veya Erkan'dan biri kesilip Marin ilk 11 denenebilir. Constant beke geçip Okay yerine dönmeli, forvette de bence forma adaletini göstermek amacıyla Cardozo ile başlamalıyız.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            _______________onur___________________

__predatör___dogo___medjani_____constant

____________mbia___okay

_____marin______ekici______erkan

_______________cardozo
                            Bu kadroda güzel ama yine o Erkanin yerine N'doye yi yazarım

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

bu mac ya berabere ya bizde yenilmeyiz

eger hamza defansif cikar anadolu takimi gibi kontra atak ararsa belki beraberlik yoksa normal oynayacaklarsa biz alir gotururuz

Yorum

19 eylül Trabzona akıyoruz

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

Yükleniyor...
                                X