Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir maça göre konuşmak çok doğru olmaz ama kağıt üzerinde bursa alır.Biz ise şans faktörüyle alırız alırsak.
    neden?

Yorum

• Şu defansa hiç ama hiç güvenmiyorum. Maçı tek kaleye çevirdiğimiz dakikada saçmalayıp maçı katledebilirler.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• ACİLL!
        passoligde yol tarafı kale arkasının adı ne geçiyor

Yorum

Bir maça göre konuşmak çok doğru olmaz ama kağıt üzerinde bursa alır.Biz ise şans faktörüyle alırız alırsak.
          Bursa kağıt üstünde nasıl favori oluyor? Amma abarttınız şu takımı..

Yorum

• Ankarada maçı nerde izliyoz

Yorum

• Sanarsın barcelona ile oynuyoruz. Bu ne umutsuzluk. Bursadan üstün bir kadromuz var. Yenersek doğal bir sonuç olur, yenilirsek süpriz olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Bursa hiçbir yerde şu maçta favori olamaz. Bana Serdar Aziz dışında bizden iyi bir futbolcularını söyleyin?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Stad full olacak galiba.

Yorum

• Defansın maça iyi odaklanması gerek. Yaptıkları tek hatada her şeyi suya düşürürler.
                    MCMLXVII

Yorum

• Umutsuzluk pozisyon bulmakta sıkıntı yasamamizdan kaynaklaniyor...Bugün de ayni zorluğu yasayacagiz..Insallah yaniliriz fişek gibi oynariz ama sanmiyorum..Basimiz ağrıyacak bugun insallah sonunda kazanan oluruz..

Yorum

• yazik malesef Trabzon davasina bugün de sahip cikmadi.

trabzonlu gencler ve 1967 Trabzonsporlular birligi denen iki grubun önde gidenleri olan mehmet findikci (jan mari) ve adem sögüt neden gruplarini toplayip sike eylemine katilmadilar? bedava bir sey olmadigi icin mi?

bunlar asla ve asla Trabzonsporlu degillerdir

NOT: ipad'ten fotolar yüklenmiyor malesef. isteyen fotolari eklesin.

Yorum

• Bu akşamki beklentim galibiyet. Olur olmaz bilemem. Ancak en büyük beklentim taraftarın tribünleri doldurması ve takıma müthiş destek vermesi. Takımdan da güzel bir oyun bekliyorum. Galip geliriz inşallah.

Yorum

Doğru diyorsun Bursa ancak kağıt üstünde alır diğer her türlü biz alırız.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Saçma sapan gol yemeyelim. Güzel bir futbolla net bir galibiyet alalım. Oraya gelen 23-24 bin kişi mutlu ayrılsın ki bu sezon bir şeyler değişmeye başlasın.

Allah utandırmasın.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Bu kadroda kanatlar ne zaman kontralarda dikine gidip tereddüt etmeden kaleye koşarlarsa o zaman işleyer. Yoksa her kontrada 50 m sonra topa basıp yan pas yaparlarsa hiç birşey yapamayız.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Yükleniyor...
                                X