Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biletler bitti mi arkadaşlar?
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• N'Doye'nin oynamasi sacmalik olur. Adam daha yeni geldi. Biraz antrenman yapsin, takima alissin. 2. haftada oynar.

Yorum

• Ne kadar olumsuzluk,yönetime ait negatif düşünce,hocaya takıma güvensizlik olursa olsun ; maça saatler kala karnınıza ağrı giriyor değil mi ?

Bu sevda bitmez arkadaşlar , gönül koyduk. Bu sebeple bir yanımız hep olumlu düşünüyor. 3 atarız 5 atarız diyoruz,rahat kazanırız diyoruz.Hepsinin sebebi karın ağrısı,karşılıksız sevdamız...

Umarım güzel bir gece olur.Güzel galibiyet olur. Rüzgarı arkamıza alabiliriz.

Herkesi seviyorum tüm galibiyetler sizin olsun.

Hayırlı akşamlar...

Yorum

• Güzel oyundan başka hiçbir şey beklemiyorum. Galibiyet bile.
          Artık keyif alarak bir maç izlemek istiyorum.
          Bir maçtan keyif almayalı yıllar oldu.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            N'Doye'nin oynamasi sacmalik olur. Adam daha yeni geldi. Biraz antrenman yapsin, takima alissin. 2. haftada oynar.

N'doye hazır olarak geldi bildiğim kadarı ile yani eski takımı ile idmanlara çıkıyordu.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              N'Doye'nin oynamasi sacmalik olur. Adam daha yeni geldi. Biraz antrenman yapsin, takima alissin. 2. haftada oynar.
              Yav neyin saçmalığı adamlar bursadan topçu alıyor ilk 11 başlatıyor biz ingiltereden topçu alıyoruz alışsın diyoruz şaka gibiyiz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
              https://twitter.com/U_TS1967
              https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Trabzonspor U21 2 - 0 Bursaspor U21
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonda gittiğim her maçta yeniliyoruz umarım bu akşamda yenilmeyiz.
                  1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• Umarım iyi başlarız inşallah iyi bir sezon olur bizim için...yarıştan kopmayalım yeter ki..ilk 11 i merak ediyorum....haydi bismillah..
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Madem kanat almadılar 3 ayda. Demek ki ihtiyaç yok.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• gooollll gooooollll

deneme 1-2 deneme

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gooollll gooooollll

deneme 1-2 deneme
                          Kardeş Papy muhabbeti var su uçaklara göz kulak ol bi zahmet
                          En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 15.08.2015, 19:30.

Yorum

• Bir maça göre konuşmak çok doğru olmaz ama kağıt üzerinde bursa alır.Biz ise şans faktörüyle alırız alırsak.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• passolig sira zulmü

via twitter
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maça hangi t-shirt ile çıkıcaz ?
                                çok iyiydi hocam.

Yorum

Yükleniyor...
                                X