Ekici yoksa geçmiş olsun birisi çıkıp ekstra birşeyler yapmazsa beraberlik iyi sonuç olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Orta sahanın bence daha mücedaleci olan Bourcenau ve top yapan mbia dan olması lazım.Constant dan orta saha oyuncusu olmaz bence yedek olarak bile kadroya giremez. Çok fazla top ezip kaybediyor ve tempoyu düşürüyor.
Onların önünde Ekici ile Özer ya da Erkan gayet iyi iş yapar. İleri de Yusuf, Deniz, Sefa yarım forvetlerin yerine kanata yakın oynayacak bir N'doye ile Cardozo daha etkili olur.
DEfans için Dnipro da oynayan Douglas Silva alınırsa büyük iş yapılmış olur, yaşı 25, gelecek için de yatırım olur.
Yorum
-
ekicinin oynayacağını düşünerek kadro yapıyorummm hayırlı olsun
onur
cavanda-medjani-aykut-constant
m'bia
özer-ekici-okay-yusuf
n'doye
bursa çok futbolcusunu kaybetti ve henüz hazır değiller 5 hafta sonra bursayla oynamak zor olurdu ama eğer ekici oynarsa rahat alacağımız oynamazsa zor alacağımız bir start olur inşallah bir tek sağ açık konusunda şüphelerim var sefa yazılır oraya ama hiç hazır değilUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Dün Twitter'da Mehmet Ekici'nin oynayamayacağı konuşuluyordu. Eğer öyle olursa "Oyun olarak" kötü bir başlangıç bizi bekliyor. Skor veya sonuç hakkında ise bir tahmin yapamıyorum. Her şey olabilir.
Edit: Bugün MR çekilecekmiş. Son durum MR'dan sonra belli olacak.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 12.08.2015, 12:29.
Yorum
-
onur-cavanda-medjani-mustafa-alper-mbia-okay-özer-yusuf-erkan-cardozo 11 ile çıkarız, en fazla 1 gol atabiliriz. Mehmet Ekici takıma dönmeden ve Ndoye-Cardozo beraber oynamadan her maçımız sıkıntılı geçer...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Bu Bursa'ya yenilmek imkansız. Gs maçında döküldüler resmen. Orta saha hariç diğer iki bölgeleri hiç hazir görüntüsü vermedi. Kalite olarakta geçen sezonun çok gerisindeler.
Bizimde gol atma sıkıntımız var. Ekici oynamassa Rabotnicki maçına benzer bir maç izleriz.
İnşallah Cardozo gol atarda biraz olsun kendine gelir. Kötü başlarsa kesik yiyebilir sonrada form tutmasi falan derken sezonun büyük bir bölümünde hiç yararlanamayız.
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak SpOtLesS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 senesinde 25 galibiyetten geri sayıyorduk öyle bir totem fln yapmıştık bu senede yapalım birşeyler#
Yorum
Yorum