Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkanı hazır gol atmışken fenere itelesek iyi olur. Adam gol atacak onu bile karambolden atıyor...

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yusufu da eşantiyon olarak verelim...

Yorum

• Kosu mesafelerini bulamadim ???
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yusuf kendini yere attı diyenler, fazla Mustafa Denizli izlemesin bence..

Birinci pozisyon net penaltı, ikinci pozisyonda çarpışma var, diz çarpmasına nasıl yalandan kıvranıyor diyebiliyorsunuz anlamak güç..
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Yusuf kendini yere attı 30 metre yerde yuvarlanmasından belli. Fizik olarak ancak ikinci ligde oynar dusmeleri de rakibine fiziki karşılık veremediğinden oldu

Yorum

• Yusufu 1461 e kiralamalıyız

Yorum

• Orda belki rakiplerini 5-0 yenebilecek laubalilikte kucumsemeleri yapabilir.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf kendini yere attı diyenler, fazla Mustafa Denizli izlemesin bence..

Birinci pozisyon net penaltı, ikinci pozisyonda çarpışma var, diz çarpmasına nasıl yalandan kıvranıyor diyebiliyorsunuz anlamak güç..
                  orada danny ylen bir pozisyon daha vardi pesindan gelen danny vardi
                  kendini atacagini bildiginden arkadan ufak elledi onu, tak diye atti kendini

ben burada sanirim yusufu koruyan 1 numarali adamim ama bu cezaalaninda bir süredir kendini cok basit birakmasi artik o ilk pozisyondaki penaltinin verilmeme nedenidir
                  resmen takima zarar verdi

yine diyorum bu takimi öne tasiyan, rakibe en cok tehdit eden unsur yusufdur, zaten o olmadigi maclarda degeri daha cok belli oluyor, ama su son 5-6 ayda yaptiklari ve durusu kendine zarar veriyor

acil toparlanmali
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 12:08.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orada danny ylen bir pozisyon daha vardi pesindan gelen danny vardi
                    kendini atacagini bildiginden arkadan ufak elledi onu, tak diye atti kendini

ben burada sanirim yusufu koruyan 1 numarali adamim ama bu cezaalaninda bir süredir kendini cok basit birakmasi artik o ilk pozisyondaki penaltinin verilmeme nedenidir
                    resmen takima zarar verdi

yine diyorum bu takimi öne tasiyan, rakibe en cok tehdit eden unsur yusufdur, zaten o olmadigi maclarda degeri daha cok belli oluyor, ama su son 5-6 ayda yaptiklari ve durusu kendine zarar veriyor

acil toparlanmali

Evet 3 pozisyondan birinde kendini yere atması "Acil toparlanması"nı gerektirecek bir durum..

Öldürmek bizim işimiz..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet 3 pozisyondan birinde kendini yere atması "Acil toparlanması"nı gerektirecek bir durum..

Öldürmek bizim işimiz..
                      bu bir mac
                      bundan öncede 3-4 kez bunu yapti

hakemler seminerlerde bunlari paylasiyor
                      birbirlerini uyariyor, bu adamda dikkat edin diyorlar

istedigin kadar popülist yaklas
                      yusufun bu olumsuzlugunu gecen sene 3-4 kez tekrarlamasi bu macta o penaltiyi yedi, baskalarinida yer böyle devam ederse
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu bir mac
                        bundan öncede 3-4 kez bunu yapti

hakemler seminerlerde bunlari paylasiyor
                        birbirlerini uyariyor, bu adamda dikkat edin diyorlar

istedigin kadar popülist yaklas
                        yusufun bu olumsuzlugunu gecen sene 3-4 kez tekrarlamasi bu macta o penaltiyi yedi, baskalarinida yer böyle devam ederse
                        Popülist yaklaşsam Yusuf'u yerden yere vururum..

Yusuf'un bu kadar senin gözüne batması bizim takımda olması ile ilgili, Türkiye'de kimse Yusuf'la ilgili bu kadar düşünmüyor merak etmeyin..

Ülkede o kadar kendini yere atan oyuncu varken 2-3 maçla adam çarmığa gerildi resmen..

Zaten bize penaltı verilmiyor, adam TS li forma görünce 5 kere düşünüyor, isterse ayağı kırılsın..

Yorum

• 1461 in maçını seyreden var mı Allah aşkına. Bu ne kepaze oyun.pas atmayı bilmeyen oyuncular varyemin ederim.Bunların alt yapı hocaları kim.Niye pas yapmayı öğretmiyorlar. Böyle ekstra bir takımkmız varken oyuncu yetiştirebilmeliyiz.Ama batuhan dışında pas atabilen oyunu okuyabilen oyuncu yok. Sadecefaul nasıl yapılır onu biliyorlar.Allahın her saniyesi faul yapıyorlar. Yeminle maçı izlerken kapatacaktım sıkıldım. Böyle olacaksa olmasın 1461 amaç futbolcu yetiştirmekse o hocalardan anladığım kaarıyla sittin sene oyuncu çıkmaz...

Yorum

• Trabzonsporda oynayan oyuncu orda o pası ndoye ye vermeli.

Yorum

• geniş özetini, tv arşivinde trt türk'te buldum.

En son artvints tarafından düzenlendi; 22.08.2015, 00:20.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bursa yener bizi sonra da beşiktaş yener ve lig biter. Şota istifa eder kaos başlar, sonra türkiye kupasından da eleniriz ve lig biter
                                İyi tespit

_

Maçın 90 dakikasını nereden bulabilirim
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 09:08.

Yorum

Yükleniyor...
                                X