Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ndyo atar trabzon kazanıra 50 girelim mi diyorsun yani
    Boşver renkdaş, paranı heba etme, benimkisi sadece his. 😊
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Çok şükür dünya gözü ile stadı görmek nasip oldu. Arkadaşlar sırt çantası ile stada girebilirmiyim? Biri bir çözüm yolu söylesin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
      Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
      https://twitter.com/U_TS1967
      https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok şükür dünya gözü ile stadı görmek nasip oldu. Arkadaşlar sırt çantası ile stada girebilirmiyim? Biri bir çözüm yolu söylesin

Ben girmiştim ama çok eskidendi. Aranıp sokuluyodu bildiğim kadar ama şuanki durumları biliyosun.
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Akşama yenersek yunanistandan gelen uzolarımı açıcam
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok şükür dünya gözü ile stadı görmek nasip oldu. Arkadaşlar sırt çantası ile stada girebilirmiyim? Biri bir çözüm yolu söylesin

çantanın içinde ne olduğuna bağlı, sert bir eşya varsa diş fırçası dahil almayabilirler, giysi falan varsa olabilir
            "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Şöyle tempolu başladığımız ve ilk yarısını 2-0 önde kapadığımız keyifli bir maç başlangıcı olsun.
              İçimde ısrarla ndoye'nin gol atacağına dair bir his var. 😊
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çantanın içinde ne olduğuna bağlı, sert bir eşya varsa diş fırçası dahil almayabilirler, giysi falan varsa olabilir
                Diş macunu diş fırçası var en kötü atarım sorun değil. Sadece giysi olması durumda alırlar yani bir sorun olmaz doğrumu anladım

2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• yahu, su passolig hala var mi !?

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maça hangi t-shirt ile çıkıcaz ?
                    #

Yorum

• kağıt üzerinde anadolu takımlarından baya üstün bir kadromuz var, tek tek ele alındıklarında ama ne yazık ki bu oyunculardan takım yapacak hoca yok. mbia iyi diye seviniyoruz ama söyliyeyim onu bize yar etmezler, okayda öyle. bence bir dahaki sezon ekici, mbia, onur olmayacak büyük ihtimal. n toye falan bitik isimler
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Gecen sene kombine alanlara hediye ediyordu paralarını kulup zaten bu sene de yatırılan paralari verin
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Üzülüyorum, basitçe üzülüyorum...

Hala şu takımın çıkıp Bursa'yı rahatça yenecek olmasını bekleyenler var... Sevgi böyle bir şey herhalde, hani insan çocuğuna yakıştıramaz ya bazı şeyleri... Arkadaşlar bu akşam kontrolün Bursa'da olduğu, pozisyona girmekte zorlandığımız, Cardozo'nun tek başına bir şey yapamadığı kalede de Esteban'ın oynayacağı sıkıcı, muhtemelen 0-0 ya da 0-1 belki bir mucize 1-1 bitecek bir maç gelmek üzereyken, hala Trabzonspor'dan bir şey beklemek Polyanna ile evlenmek gibi bir şey...

Yorum

• umarım ersun hocanın ilk dönemindeki gibi maça fırtına gibi giren bir takım olur. Öyle bir başlıyorduk ki nakavt oluyordu takımlar.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Akşam ki skor tahminim 2-0 alıcaz inşallah. Cardozo ve Özer atacak.(Ndoye atmasını isterdim)
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bu akşam N'Doye kadroda di mi?

İlk maçtaki performansı bana fikir verecek.

İyi olmasını umuyorum.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X