Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar maç bileti almak için ziyabey tesislerinde sıradayım ancak burdan bilet alabilmek imkansız gibi. Stad önünden daha mı kolay alırız
    Pasolig kartlarını istanbulda unutan arkadaşlar için tek geçişlik kart alabiliyor muyum? Bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim

Bildiğim kadarıyla kartı olanlar için tek girişlik kart veriyorlar...
    Şanlı Trabzonspor.....

Yorum

• Suan kac bilet satildi, passoligi olan arkadaslar bakabiliyorlar mi anlik olarak?

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sota teknik direktörlük stajini Hollanda'da van Gaal'in yardimcilarindan biri olarak yapti. Yani Hollanda ekölünü örnek aliyor. Hollanda'lilar inatci'dir 4-3-3 formasyonundan asla vazgecmezler. Sota'dan cift forvet beklemeyin bence. Maca göre Cardozo ve N'doye'den biri oynar. Ikisini birden oynatirsa da N'doye'yi sag acik oynatir. O yüzden cift forvetli kadrolar yazmayin bence. Muhtemelen son Rabotnicki macinin kadrosuyla cikar bugün.
        HY67...

Yorum

• N'doye kanat oynasın eldekiler zaten işe yaramaz
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben erkanın yerine özeri oynatırdım renktaş.. gerisinde hem fikiriz..

Yorum

• biletler çok hızlı şekilde tükendi dünden beri.yol tarafı kale arkası 1 saat içinde tükenecek gibi gözüküyor.2 blok kaldı orda ve o bloklarda tükenmek üzere.deniz tarafı kale arkasında dün inanılmaz boşluklar varken bugün baktığımda birçok blok tükenmek üzere gözüküyor.taraftar gruplarının yoğun olduğu tribün orası.yol tarafı tükendikten sonra 1-2 saat içinde orası da tükenecektir.maratona dün itibariyle b-c-d blokları bomboştu neredeyse ve bugün özellikle b ve c blokları hızla tükeniyor...sezon açılışı için mükemmel bir ortam oluşmak üzere.inşallah futbolcularda üzerine düşen görevi yerine getirir ve güzel bir başlangıç yaparız...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu sene o sene beyler, bu sene başaracağız

Yorum

• Arkadaş 5 sene içinde futbol izlemeyi, Trabzonspor'u da bırakmayı diliyorum ama maça 5 saat kala yine içim vikviklenmeye başladı. Yine BMN'ye girdim ve mesaj yazıyorum.

Hoş maçın 20. dakikasından sonra uyku basar ve kanepedeki gerekli yastık açılarını alarak uzanmaya başlarım ama yapacak birşey yok. Kazanırız inşallah...
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk maçtan taraftarı küstürmeyi başaracaklar mı bakalım.

Yorum

• stoper aykut olacakti
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursaspor önemli oyuncularını satmış veya kadro olarak eksik olabilir ama sen topu ileriye taşıyamıyorsun ki? Tek gol şansın var o da duran toptan. Ekici de olmadığına göre pozisyon anlamında bizim takım çok kısır olacaktır bu maçta.

Büyük ihtimal 0-0 biter bu maç. Takımlar ilk hafta maçlarına genelde diğer haftalara göre daha temkinli çıkarlar önce gol yememeyi hedeflerler.

Şahsi görüşüm çok kısır bir maç olacağı, yani izlemesek de çok şey kaybetmeyiz.

Yorum

• İlk olarak sabankudu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yol tarafı kale arkası bilet satışları güzel gidiyor. Keşke tüm stad dolsa bu akşam..
                          görüntü paylaşır mısın.

Yorum

• Trt de ki muhtemel Bursa kadrosu maci kitlemeye cok müsait. ..Zor mac olacak...

Bu arada dün Fernandao ya atladığı için sari vermeyen Firat gecen sene ki bizim maçta cok rahat cikartmis karti..Forma rengi bu kadar mi önemli. .Adi serefsiz herif..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor önemli oyuncularını satmış veya kadro olarak eksik olabilir ama sen topu ileriye taşıyamıyorsun ki? Tek gol şansın var o da duran toptan. Ekici de olmadığına göre pozisyon anlamında bizim takım çok kısır olacaktır bu maçta.

Büyük ihtimal 0-0 biter bu maç. Takımlar ilk hafta maçlarına genelde diğer haftalara göre daha temkinli çıkarlar önce gol yememeyi hedeflerler.

Şahsi görüşüm çok kısır bir maç olacağı, yani izlemesek de çok şey kaybetmeyiz.
                              Don-Gömlek çıkıyoruz maça.
                              Yukardaki yorum Bursa sporlu bir taraftardan.İnanın bizden daha umutsuzlar maç için.Kazanamazsak yazık olur.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Kazanacagımıza dair umudum prk yok ama şu ana kadar satıöan bilet sayısının 15000oldugunu ögrenibce heyecanlanıyorum.Bir de kombineler hariç.Şöyle dolu gribünler önünde 2 3 maö üst üste kazansak hava yakalarız işte de biz böyle fırsarları degerlendiremiyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X