Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artik su bu yok.lig basladi mazaret kabul etmiyorum.Takim ne kadar iyi ilk 5 haftada belli olacak.Su ana kadar oynana oyundan hic memnun degilim.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Haydi fırtınam
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Maça hangi t-shirt ile çıkıcaz ?
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          artik su bu yok.lig basladi mazaret kabul etmiyorum.Takim ne kadar iyi ilk 5 haftada belli olacak.Su ana kadar oynana oyundan hic memnun degilim.
          Maç öncesi konuşma yapan teknik direktör gibi oldu

Yorum

• Takımımız ligde Bursaspor ile oynayacağı müsabakada parçalı forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maça hangi t-shirt ile çıkıcaz ?
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Bir sorum var Türksat üzerinden lig tv 2 yi izliyebiliyormuyuz? malum bu akşam maç ligtv 2 de şu an şifreli gözüküyor maç saatinde açılırmı renkdaşlar?

Yorum

• Bu maçı alacaz. Başka çare yok. Kale arkaları dolu. Maraton unun altlar dolar . Üst taraflarda biraz boşluk kalır. Büyük baskı kurup ilk dakikalarda bi gol bulmamız lazım.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç öncesi konuşma yapan teknik direktör gibi oldu
                  Ne dedi Trabzonlunun en büyük dostu ali sen Trabzonlu Futboldan anliyor.Köydeki nineler bile saha kenarindan taktik veriyor Trabzonda.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir sorum var Türksat üzerinden lig tv 2 yi izliyebiliyormuyuz? malum bu akşam maç ligtv 2 de şu an şifreli gözüküyor maç saatinde açılırmı renkdaşlar?
                    tabiki izlersin..

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımımız ligde Bursaspor ile oynayacağı müsabakada parçalı forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

bordo şort olsa şahane olurdu ama mavi şort da güzel
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş 5 sene içinde futbol izlemeyi, Trabzonspor'u da bırakmayı diliyorum ama maça 5 saat kala yine içim vikviklenmeye başladı. Yine BMN'ye girdim ve mesaj yazıyorum.

Hoş maçın 20. dakikasından sonra uyku basar ve kanepedeki gerekli yastık açılarını alarak uzanmaya başlarım ama yapacak birşey yok. Kazanırız inşallah...
                        Rabotnicki macindan sonra allah boyle sevdanin belasini versin dedim, bir daha izlersem belami versin dedim, tapatalki sildim; bmn'ye girmemek icin. Ama yine girdim.. Yine heyecanla maci bekliyorum.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        MCMLXVII

Yorum

• 2-0 alırız..

Yorum

• Maçı alacağımızı ve ndoye'nin gol atacağını hissediyorum
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçı alacağımızı ve ndoye'nin gol atacağını hissediyorum
                              Ndyo atar trabzon kazanıra 50 girelim mi diyorsun yani
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Edit
                                En son Muhammed Ayaz tarafından düzenlendi; 15.08.2015, 17:42.
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

Yükleniyor...
                                X