Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligin ilk yarısında gençlerbirliği maçında da 4 gol atmıştık ve buralar gene coşmuştu böyle.. galibiyeti kutlamak güzel ama uçmak yanlış. dönem itibariyle hocası istifa etmek üzere olan ligin en kırılgan takımına karşı oynadık ve 4 tane net gol pozisyonu verdik.. araya atılan her pas tehlikeli oluyor.. haftalardır yanımızda olmayan futbol şansı ilk defa yanımızdaydı.. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.. kadrodaki 4-5 kişinin bu takımda işi yok.. hoca radikal kararları uygulamadan vazgeçmemeli...
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu video bu akşamdan mı anlayamadım ?
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada bende Halil seneye bizimle olmamali diyorum.Cok iyi bir forvet almaliyiz genclesmeliyiz.
        Ama Halil bize katki sagladi özellikle Sampiyonlar Liginde.Yerin dibine sokmaya gerek yok.
        Yederlimi degil tabi Trabzonsporun forveti olmamali.Ama Henrique gibi Cöplerlede gelmeyin ozaman.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kaç pas yapmışız istatistik falan paylaşın biraz.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• birinde çıkıp demiyorki 2. yarıdaki halil yine aynı halil, takım oynayınca o da sırıtmadı diye.

bu kazma bizden yılda 1.3m € para alıyor, dehşet para. bu parayı verdiğimiz adam yıldız olmalı, volkanlara halillere veriyoruz bu paraları ondan sonra kulüpte para yok, ee olmaz tabi.

süper ligden bizanslılar hariç anadolu takımlarında bu paranın yarısından daha azına top oynayan en az 5 golcü sayarım. tolunay hocanın oraya emre yi monte etmesini umuyorum, en azından olacak mı olmayacak mı sezon sonuna kadar anlarız. janko ve henrique ye birşey demiyorum ikiside sezon sonu halil i de ekleyip kulüpten ve karadeniz bölgesinden uzaklaştırılmalı.
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 22:33.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bunu gördünüzmü arkadaslar https://www.youtube.com/watch?featur...v=KNj9ajEzArw#!

düsünsenize 2 hafta sonra fenere karsi, serefsiz emre piclik yapiyor, hoca talimati veriyor tribünlere saldirin diye

Yorum

• Aykut hoca ne olur bırakma feneri )) parası neyse biz verelim :

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ligin ilk yarısında gençlerbirliği maçında da 4 gol atmıştık ve buralar gene coşmuştu böyle.. galibiyeti kutlamak güzel ama uçmak yanlış. dönem itibariyle hocası istifa etmek üzere olan ligin en kırılgan takımına karşı oynadık ve 4 tane net gol pozisyonu verdik.. araya atılan her pas tehlikeli oluyor.. haftalardır yanımızda olmayan futbol şansı ilk defa yanımızdaydı.. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.. kadrodaki 4-5 kişinin bu takımda işi yok.. hoca radikal kararları uygulamadan vazgeçmemeli...
                  Ya herro ya merro gibiydi maç biz kazandık onlarda kazanabilirdi o ilk pozisyonları gol yapsalardı.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Emerson gercekten stoper olamaz, cok agir kaliyor ve adam kaciriyor. Bamba-Giray en kisa sürede oturmali.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Maçın başında şans bizden yanaydı. Savunmada sıkıntılar yaşadık ama orta alanda üçgenler, kısa paslaşmalar ve önde pres göze hoş gelen bir futbol çıkardı ortaya. Zokora ve Bamba'nın dönüşüyle savunmadaki aksaklıklar bir nebze de olsa gider diye düşünüyorum. Kolbastıyı da özlemişiz bu arada.
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ligin ilk yarısında gençlerbirliği maçında da 4 gol atmıştık ve buralar gene coşmuştu böyle.. galibiyeti kutlamak güzel ama uçmak yanlış. dönem itibariyle hocası istifa etmek üzere olan ligin en kırılgan takımına karşı oynadık ve 4 tane net gol pozisyonu verdik.. araya atılan her pas tehlikeli oluyor.. haftalardır yanımızda olmayan futbol şansı ilk defa yanımızdaydı.. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.. kadrodaki 4-5 kişinin bu takımda işi yok.. hoca radikal kararları uygulamadan vazgeçmemeli...
                        öyle deme çok fark var ilk 7 dakika hariç o dakikalar felaketti yaşanmamış sayıyorum iyi mucadele etti bu sefer bizim oyuncular durmadı devamlı pres yaptı boş gezmediler her yere birlikte hareket ettiler bundan sonra böyle oynarlarsa zor yeniliriz yo yine ruhsuz bir şekilde sahada gezerlerse o zaman işimiz kötu doğru söyluyorsun 4-5 kişinin bu takımda işi yok ama mecbur bu sezon sonuna kadar bunlarla idare edeceğiz

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya herro ya merro gibiydi maç biz kazandık onlarda kazanabilirdi o ilk pozisyonları gol yapsalardı.
                          an itibariyle trt1 de bizim maçta verdiğimiz ikinci pozisyon konuşuluyor.. olcanın gamsız gamsız kaptırdığı topun peşinde gözüyle koşmasını mı istersin, emersonun gel de geç demesini mi, celunun ters kademeye girmeyişini mi ne istersen var.. allahtan onur var da küme düşme hattının üstüne çıktık..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• takım aynı hiç bir değişiklik yok, onur aldı macı bize verdi hepsi bu, kimse fazla umutlanmasın sonra hüsran oluyor. bu sene böyle kaleci kurtarırsa puan alırız kurtarmaz ise bazı hüsranlar yaşayabiliriz
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öyle deme çok fark var ilk 7 dakika hariç o dakikalar felaketti yaşanmamış sayıyorum iyi mucadele etti bu sefer bizim oyuncular durmadı devamlı pres yaptı boş gezmediler her yere birlikte hareket ettiler bundan sonra böyle oynarlarsa zor yeniliriz yo yine ruhsuz bir şekilde sahada gezerlerse o zaman işimiz kötu doğru söyluyorsun 4-5 kişinin bu takımda işi yok ama mecbur bu sezon sonuna kadar bunlarla idare edeceğiz
                              böylesi galibiyetlere itiyacımız var, takım kazanma duygusunu yaşar, taraftarla bütünleşir vs.. ama biz sanki rehavete kapılıyoruz gibime geliyor..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• lig tv de özetler açılmıyor, şu onur un kurtarışlarını kaçırdım ilk dakkaları izleyememiştim beyler nerden bulabilirim o kurtarışları ???
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X