Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay Kafkas ona güvenmeyenleri utandıracak,o şahısları başarılı olduğumuz zamanlardada görmek isterim.

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugün antep i yenmeli yoksa sonumuz kötü olucak aksini düşenemiyorum
      aynen katılıyorum.dalga geçme amaçlı söylemiyorum gerçekten çok kritik bir maç.umarım taraftar desteğiyle maçı alırız renktaş.

Yorum

• Hadi bakalim basarilar,zor mac.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolunay Kafkas'i desteklemedigim icin Senol Günessporlu oluyorum degilmi? Asil siz Tolunay Kafkasspor'u tutuyorsunuz. Ben Trabzonsporumun her zaman arkasindayim, sadece Tolunay Kafkas ve yönetimin arkasinda degilim!
          Yanlış zamanlama ve mantıkla bu söylemi gerçekleştirirsen bu şekilde tepki alman normal.Ben de Tolunay hocayı yeterli bulmuyorum ama şuan destek olma zamanı.Daha yeni gelmiş ligde ilk resmi maçına çıkacak bir adamın arkasından sana rağmen bu takımı destekliyorum dersen yanlış olur.Bu takım şuan hocasıyla,oyuncularıyla,başkanıyla bir bütün.Eleştiri kısmında eleştirini yaparsın.Genel kurul zamanı düşünceni belirtir oyunu kullanırsın ama şuan yaptığın bana göre de yanlış.He Şenolgüneşsporlu diye sana yapılan söylem de yanlış o da ayrı bir konu.

Yorum

• daha tolunay kafkasın ilk maçı düşünceler bir kenara koyup sadece desteklenmeli.....bu destek 1-2 maçlıkta olmamalı bütün 2.devre boyunca skor ne olursa olsun desteklenmeli....

Yorum

• Ben Tolunay Kafkassporluyum.

Yorum

• tolunay hocaya sonuna kadar güveniyorum

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam Tolunay Kafkasa ragmen diyor ya ne demek Tolunay Kafkasa ragmen nedir kabahati.
                  Sizin gibilere yaziklar olsun,Senol Günessporlular.Önemli olan sahislar degil Trabzonspordur.
                  Senol Günesle cok kötü bir gidisat vardi bunu görmemek isteyenler var.
                  Degisiklik dogruydu.
                  Kardeşim bazı kişiler için isimler kulubun buyuklugunun onune gecmıstır.Bilmiyorlar ki sahıslar gelip geçici kalıcı olan armanın agırlıgı ıle kulubun adıdır.Senol Guneş bu camiaya buyuk hızmetler etmiştir ama bu kulupte Senol Guneş'e çok sey katmıştır.

Tolunay Kafkas'a ragmen diyenleri maç sonunda görecegız.Kupa maçına gıttı herhalde arkadasın kafası herhalde.Hoca kupada bariz ligi düşündüğünü gösterdi.Hocayı eleştirenler maçın bitmesinii beklesin
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• an itibariyle 13.sıradayız . yalnız bu maçı alamazsak ortalık karışır şimdiden yazıyorum.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolunay Kafkas ona güvenmeyenleri utandıracak,o şahısları başarılı olduğumuz zamanlardada görmek isterim.
                      Hoca bugun kupa maçına takılanları,bir maç ile kendisini eleştirenlere sahada cevabı verecektir
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yenilsek bile bu hocanin sucu olmaz ,adam geleli bir hafta olmadi,biz adami yemek icin sanki tetikte bekliyoruz,yazik
                        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolunay Kafkas'i desteklemedigim icin Senol Günessporlu oluyorum degilmi? Asil siz Tolunay Kafkasspor'u tutuyorsunuz. Ben Trabzonsporumun her zaman arkasindayim, sadece Tolunay Kafkas ve yönetimin arkasinda degilim!
                          Kısaca söyleyim ayıp ediyorsun,yakışmıyor.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soyadı neydi abi?
                            Sonay...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kısaca söyleyim ayıp ediyorsun,yakışmıyor.
                              Sizi veya diger Trabzonsporlu arkadaslarimi kirmak amacim degildi. Eger kirdiysam özür dilerim. Insallah yanilirim ama cok umutsuzum Tolunay hocadan. Önemli olan Trabzonspor'un basarisi..
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca bugun kupa maçına takılanları,bir maç ile kendisini eleştirenlere sahada cevabı verecektir
                                İnşallah renktaş buna takım olarak çok ihtiyacımız var.Adamdan bir maçta barcelona yaratması beklenemez,ama bizim taraftarımızda bir tez canlılık olduğu için hemen seneryanolar yazılmaya başlandı.Kötü bi durumdayız eksiklerimiz var,DESTEK olmaktan başka bir şey gelmez elden.Tek ilacımız şu durumda zaman ve gelecek planlaması.Bu konudada Tolunay Hocaya sonuna kadar güveniyorum gelecek sezon zımba gibi bi takım kuracak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X