Tolunay Kafkas ona güvenmeyenleri utandıracak,o şahısları başarılı olduğumuz zamanlardada görmek isterim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün antep i yenmeli yoksa sonumuz kötü olucak aksini düşenemiyorum
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas'i desteklemedigim icin Senol Günessporlu oluyorum degilmi? Asil siz Tolunay Kafkasspor'u tutuyorsunuz. Ben Trabzonsporumun her zaman arkasindayim, sadece Tolunay Kafkas ve yönetimin arkasinda degilim!
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam Tolunay Kafkasa ragmen diyor ya ne demek Tolunay Kafkasa ragmen nedir kabahati.
Sizin gibilere yaziklar olsun,Senol Günessporlular.Önemli olan sahislar degil Trabzonspordur.
Senol Günesle cok kötü bir gidisat vardi bunu görmemek isteyenler var.
Degisiklik dogruydu.
Tolunay Kafkas'a ragmen diyenleri maç sonunda görecegız.Kupa maçına gıttı herhalde arkadasın kafası herhalde.Hoca kupada bariz ligi düşündüğünü gösterdi.Hocayı eleştirenler maçın bitmesinii beklesinÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas ona güvenmeyenleri utandıracak,o şahısları başarılı olduğumuz zamanlardada görmek isterim.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Yenilsek bile bu hocanin sucu olmaz ,adam geleli bir hafta olmadi,biz adami yemek icin sanki tetikte bekliyoruz,yazik2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas'i desteklemedigim icin Senol Günessporlu oluyorum degilmi? Asil siz Tolunay Kafkasspor'u tutuyorsunuz. Ben Trabzonsporumun her zaman arkasindayim, sadece Tolunay Kafkas ve yönetimin arkasinda degilim!Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoyadı neydi abi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısaca söyleyim ayıp ediyorsun,yakışmıyor.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca bugun kupa maçına takılanları,bir maç ile kendisini eleştirenlere sahada cevabı verecektir
Yorum
Yorum