Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan Süküre göre mac 3-0 bitmis, maci izlememis yorum yapiyor ilginc. Iki kere 3-0 lik mac dedi.

Yorum

• Tolunay Hoca'nın maç sonrası demecini okudum az önce. Çok samimi geldi Gerçekten bu samimiyetteyse o adam Trabzonspor'la beraber büyür.
      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• kimse demesin ki ilk on dakika da maç 2-0 olurdu.. futbolu az çok bilen ilk gol olsaydı o ikinci golün pozisyonu bile olmazdı.. ve trabzonsporun bugünkü futbolu maçı 1-0 dan bile çevirebilecek güzellikteydi..

Yorum

• Kocan geliyor Emre..

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 23:11.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            varmı seyredeceğimiz bir yer gollerden sonra pislik lig tv Tolunay hocayı göstermedi hiç merak ediyorum gerçekten hocamızın sevinçlerini

Yorum

• maçın yıldızı anketimizi bulamadım....
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Oh be dediğimiz bir maç oldu.Darısı küçük şikeciler ile yapacağımız maça...
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ALLAH senden razı olsun arkadaşım Teşekkürler

Yorum

• Hakan bizim takımı assagılamak icin elinden geleni yapıyor.Giray yeni hoca takıma hava kattı dedi yok neymis Senol gunesin ardından yanlıs demec vermis..

Be hey Türkce özürlü sen gitde milletten aldıgın oylarla millet icin birseyler yap.

Meclistekazandıgın her kurus haram zıkkım olsun bogazında kalsın.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolunay hoca aslen nereli arkadaşlar bilen varmı
                      tolunay kafkas aslen ERZİNCANLI

Yorum

• -----------------------onur-------------------
                        celustka-------giray--------------bamba--------ugur
                        ----------------zokora-----------------------------
                        ----------adrian------------colman-------------------
                        alanzinho-----------------------------olcan
                        -----------------emre------------------------------
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şükür haftalar sonra kafamızı yastığa huzurlu bir şekilde koyacağız kafam çok rahat mutluyum lan böyle oynayın canımı alın.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• biraz geç oldu ama @rayman sana gelsin bu galibiyet! tolunay hocanın galibiyeti !

Yorum

• bence eldeki en kaliteli santrafor Halil . Tecrübesi ve kalitesiyle....
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca acaba Zokora ile Bambayi Stoperde denermi?, Bugünkü oyun tarzini begendim, paslasmalar, ücgen kurmalar filan cok güzeldi fakat kalede onur olmasaydi daha ilk 10 dakikada hezimete ugrayabilirdik, ilerki haftalarda daha güzel olacak insallah
                                yahu farzedelimk i o 2 golü yeseydik...neden hep olumsuz bakıyorsunuz...o 2 golü yemiş olsaydık bu takım yine bugünkü gibi güzel topunu oynardı ha gol atamazdık kazanamazdık belki ama takım bugün çok istekliydi...aynı güzel oyununu oynardı bence...ha birde o 2 pozisyonu konuşuyor herkes..evet verdik pozisyon 1 i gol olsaydı sizce diğer pozisyonu verirniydi o kadar kolay takımımız...amma taktınız o 2 pozisyona...bizimde çok kaçırdığımız var böyle pozisyonları...ne maçlar verdik bu yüzden...futbol bu atsaydılar ne yapalım...kaldı ki 1 ini atsaydılar 2.sini vermezdi takımımız...bugünkü hırslarıylada o 1 golü çıkarırdılar bundan adım gibi eminim...
                                t.akyildiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X