Hakan Süküre göre mac 3-0 bitmis, maci izlememis yorum yapiyor ilginc. Iki kere 3-0 lik mac dedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kocan geliyor Emre..
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 23:11.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevarmı seyredeceğimiz bir yer gollerden sonra pislik lig tv Tolunay hocayı göstermedi hiç merak ediyorum gerçekten hocamızın sevinçlerini
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Hakan bizim takımı assagılamak icin elinden geleni yapıyor.Giray yeni hoca takıma hava kattı dedi yok neymis Senol gunesin ardından yanlıs demec vermis..
Be hey Türkce özürlü sen gitde milletten aldıgın oylarla millet icin birseyler yap.
Meclistekazandıgın her kurus haram zıkkım olsun bogazında kalsın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay hoca aslen nereli arkadaşlar bilen varmı
Yorum
-
-----------------------onur-------------------
celustka-------giray--------------bamba--------ugur
----------------zokora-----------------------------
----------adrian------------colman-------------------
alanzinho-----------------------------olcan
-----------------emre------------------------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Şükür haftalar sonra kafamızı yastığa huzurlu bir şekilde koyacağız kafam çok rahat mutluyum lan böyle oynayın canımı alın."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca acaba Zokora ile Bambayi Stoperde denermi?, Bugünkü oyun tarzini begendim, paslasmalar, ücgen kurmalar filan cok güzeldi fakat kalede onur olmasaydi daha ilk 10 dakikada hezimete ugrayabilirdik, ilerki haftalarda daha güzel olacak insallaht.akyildiz
Yorum
Yorum