Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30 kere yazdin ama haklisin top saklayamayan,gol atamayan,assist yapamayan,
    sacma sapan dribling yapan,Adamin icinden gecmeye calisan,1 metre yaninda Adamina pas veremeyen 100 Kiloluk Henrique oynasin.
    Jankoda cok agir dönemiyor ve pas trafigini bozuyor top saklayamiyor ki.
    Haydi Tolunay Hocam Haftayada oynat KAPTAN Halili.

demek ki hocalar bizi anlamıyor...siz bizden daha iyi biliyorsunuz ondan koyuyordur hocalar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Cogunuzun inadina her zaman yanindayim HALIL ALTINTOP!!!!!
      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
      TRABZON / AYASOFYA MAH.
      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

sacma sapan dribling yapan,Adamin icinden gecmeye calisan,1 metre yaninda Adamina pas veremeyen 100 Kiloluk Henrique oynasin.
        doğru söyluyorsun Valla ne yalan söyluyeyim kızacaksınız ama ikinci yarıdaki gibi top oynasın Halil her zaman oynasın

Yorum

• Maçı izlemeye teyzeme gittim 1 saniye bile bakamadım zaten izlemediğim maçlarda yeniyoruz bundan sonra maç izlemesem mi ne

Yorum

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halil'e geldiğinden beri kızarım ama bu maç o golü atmayı haketti arkadaş...

Bu maçta top oynadı Halil...

Bunun lami cimi yok bu akşam ki Halil'e her zaman ok. derim...
            İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan oynasinmi??
            yahu st pauli kardeşim sana cvp vermeyecektim ama son kez daha yazayım...şu Halil'i bakkala çırak almam bu haliyle...1 senedir bana yaptığı 1 olumlu hareket söyle...bugün maçı izlemediğin belli kardeşim...eğer izleseydin daha 35 dakika buralar da bağırırdın....
            "Hocammm yalvarıyorum şu Halil'i çıkart"

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cogunuzun inadina her zaman yanindayim HALIL ALTINTOP!!!!!
              Tamam sen yanındasında abi Adam yeteneksiz, onu ne yapacağız ?
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Celustka her mac oynamasi lazim Sag bekde, fakat stoperlerimiz cok kötü

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volkan oynasinmi??
                  Hayir Alanzinho oynasin iyidi orda
                  Elinde sanki Drogba varda kiziyorsunuz bukadarda olmaz yeter artik Ayip.
                  Hadi Emre oynasa tamam ama Halil Henriqueden Jankodan cok katki sagliyor.
                  Hele bu Mactan sonra yapilan yorumlara bakiyorum dedim kendi kalesine 3 Golmü atmis bu ne be ? Adam 1 Gol atti 2 Goldede büyük katkisi vardi.
                  Adamin sakaliyla bile Dalga geciyorsunuz.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• edit.....................

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu st pauli kardeşim sana cvp vermeyecektim ama son kez daha yazayım...şu Halil'i bakkala çırak almam bu haliyle...1 senedir bana yaptığı 1 olumlu hareket söyle...bugün maçı izlemediğin belli kardeşim...eğer izleseydin daha 35 dakika buralar da bağırırdın....
                      "Hocammm yalvarıyorum şu Halil'i çıkart"
                      Sivasa attigi Rövasata Golü al söyledim mutlu oldunmu ?
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Halil oynamasın tamam kim oynasın göbekli koşamayan hemriquemi yoksa ruh adam o boyla posla bir kafa topu alamayan janko mu? Mecbur halil oynayacak beğendiğimden değil ama eldekilerin en iyisi o.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bir kaç sayfa önce sormıştum twitter'da buldum, işte benim görmek istediğim sahnelerden bir tanesi Paylaşım, ders, arkadaşlık...vs
                          serkan ve tolga ile sohbeti

Yorum

o bölgede emre oynasa acaba nasıl olur
                            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• adam zamanında Almanyada topun hasını oynuyordu ya tamam kızında oynamasında bu kadarda dalga geçmeyin Emre oynamıyacaksa Halil oynasın henrique ile janko ile olmaz bu iş adamlar kıçlarını bile kaldıramıyorlar kaldıkı gelipte yardımcımı olacak

Yorum

• Geleneksel 72527. Aykut KOCAMAN istifa senlikleri basladi.. twıtterdan alıntı ne güldüm buna ya fena dalga geçiyorlar twıttde

Yorum

Yükleniyor...
                                X