Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    halil haftaya oynamasın
    Halilin oyununu bende beğenmiyorum..Ama yabancı sınırlamasından zorunlu oynatılıyor diye düşünüyorum.
    Sezon başından beri ilk 11 istikrarı olmayan takıma ilk 11 yazmaktan bıktım..artık sonuca bakıp yorum yazıyorum...

Yorum

• gene bir çiçekle baharı getirmişiz..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ne Güzel buralari uzun zaman sonra böyle mutlu görmek, macdna önce cogu kisiler ilk onbiri elestiriyordu ama ben güveniyorum hocaya, en yakin zamanda dedigi gibi kendi sahamizda eski zamanlardaki gibi zor yenilen bir takim olacagiz.

Yorum

• Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rıza Hoca Şikecilerden " Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt" Pankartının cezasını 2-1 le kesmiş oldu.

2 sene once fenere yatan takimin hocasida kendisiydi. keske o zaman alsaydi da kendisine ve futbol ahlakina hayran kalsaydik,,

ha riza, ha aykut. bir farklari yok

Yorum

• Volkan çok beğendiğim bir kalecidir (karakteri değil kaleciliği) ancak bu sene resmen dökülüyor.
              Accı bu formuyla onur'u değilde volkan'ı oynatırsa yazıklar olsun.

Yorum

bu adamlar hemen gelir mi ki?
                Bence birkaç gün tatil yaparlar
                Maç sabahı bile gelseler bamba'yı koyarım takıma.
                Defansımız evlere şenlik.

Yorum

• Onur o pozisyonlar yeseydi fark yerdik bugun..Alanzinhoyu takasta kullanmak isteyenler nasıl bir futbolcu oldugunu görmüştür umarım. Şu takıma iyi bir forvet lazım tek eksık bu. Bamba ve zokoradan sonra iyice hava değişir....

Yorum

halil haftaya oynamasın
                    30 kere yazdin ama haklisin top saklayamayan,gol atamayan,assist yapamayan,
                    sacma sapan dribling yapan,Adamin icinden gecmeye calisan,1 metre yaninda Adamina pas veremeyen 100 Kiloluk Henrique oynasin.
                    Jankoda cok agir dönemiyor ve pas trafigini bozuyor top saklayamiyor ki.
                    Haydi Tolunay Hocam Haftayada oynat KAPTAN Halili.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• http://s14.directupload.net/images/130118/c2ubmfmy.swf akşam akşam koptum ya
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• G.Antebin olmayan ortasahasından bile 10 dakkada 2-0 yneik duruma düşme tehlikesi yaşadık, oyunu kabul ettirmekte çok zorlansak da olmayan şeyin direnci de bi yere kadar sonuç olarak daha diri ve ortasaha düzeni olan takımmlara karşı mücadeleyi daha üst seviyeye çıkarmazsak işimiz zor, günün kazancı, Onur, Colman, Serkan, Adrian, Alanzinho ve bir nebze de olsa Halildi, daha gidecek çok yol koyacak çok şehir var.. biraz daha sabır.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sacma sapan dribling yapan,Adamin icinden gecmeye calisan,1 metre yaninda Adamina pas veremeyen 100 Kiloluk Henrique oynasin.
                          Halil'e geldiğinden beri kızarım ama bu maç o golü atmayı haketti arkadaş...

Bu maçta top oynadı Halil...

Bunun lami cimi yok bu akşam ki Halil'e her zaman ok. derim...
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan oynasinmi??
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sivas ve fb maçlarını kazanırsak CL 'ye katılmak için bir şansımız olabilir.
                              Ancak oynadığımız futbol çok kırılgan ve takımımız çok yumuşak.
                              Bamba ve zokora'nın gelişi takıma direnç katacaktır muhakkak.
                              Beni umutlandırıan colman'ın oynama iştahı oldu.
                              Önümüzdeki her maç önemli ancak iki maç çok çok önemli.
                              Bu maçları kazanamazsak ligdeki maçlar prestij maçı olur.
                              Kazanırsak 2.lik için bir umut devam eder son haftaya kadar.

Yorum

• Emersonun yerine Bamba, Mustafanin yerine Giray, Cechin yerine iyi bir sol bek,Serkanin yerine Zokora,Halilin yerine N'doye tarzi bir forvet alirsak daha iyi yerlere gelebilirz seneye

Yorum

Yükleniyor...
                                X