Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defansi düzeltebilirsek..

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• tolunay ın hareketleri hoşuma gitti. futbolculara sarılması seyirciyi coşturmaya çalışması

Yorum

• fenere 2 tane sallayan eneramo cezalımıymış : ))
        birde bu adamla uğraşmayacağız diye sevindim

Yorum

• Çok iyi oynamadık, maçın başında iki tane kritik hata yaptı defans, Onur o iki pozisyonda başarılı olmasaydı sonuç çok farklı olabilirdi.Neyse ki çok iyi bir kalecimiz var.Tolunay Korkmaz'ın ilk maçtan galibiyetle ayrılması sevindirici, Tolunay hocanın kulübedeki halleri benim açımdan çok heyecan verici.Sivas maçını da kazanırsak Fenerbahçe maçına muhteşem bir atmosferle çıkarız.Galibiyet neden olmasın.

Yorum

• "son sözüm de aziz yıldırım yönetimine; sayın başkan, bak hala sayın ve başkan sözcüklerini yanyana getiriyorum, lütfen artık bu takımın başından git. istifa ettiği halde geri getirdiğin enerjisi bitmiş adamı da al ve git. milletle aramıza kinden, nefretten duvarlar ördüğün gibi uğursuzluğunla da kibrinle de, yaşattıklarınla da bize zarar veriyorsun. lütfen artık git."

ekşi'de bir fenerlinin yorumu. kalın kısımlara dikkat. tüm fenerliler o.ç değil herhalde?

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenere 2 tane sallayan eneramo cezalımıymış : ))
              birde bu adamla uğraşmayacağız diye sevindim

Tek yeter
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• #17de16ŞikeYapmadanOlmazFenerbahçe

Twitter da tt olmuş,destek verin
                .....

Yorum

• defansımızın gıray ve bamba nın gelmesı ıle.. zokoranın serkanın yerıne monte edılmesı ıle.. volkan ve ıyı bır henrıke nın dısarda beklemesı ıle cook daha ıyı olacak takım..

Yorum

• Bı tane embesil Şikeci bu hafta Sivas'ı yeneceğiz Trabzon'un işine yarayacak diyordu
                    Bunlara acısam mı gülsem mı bilemiyorum

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok iyi oynamadık, maçın başında iki tane kritik hata yaptı defans, Onur o iki pozisyonda başarılı olmasaydı sonuç çok farklı olabilirdi.Neyse ki çok iyi bir kalecimiz var.Tolunay Korkmaz'ın ilk maçtan galibiyetle ayrılması sevindirici, Tolunay hocanın kulübedeki halleri benim açımdan çok heyecan verici.Sivas maçını da kazanırsak Fenerbahçe maçına muhteşem bir atmosferle çıkarız.Galibiyet neden olmasın.
                      teknik direktörümüzün soy adı Korkmaz değil, Kafkas.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Tolunay hoca aslen nereli arkadaşlar bilen varmı
                        Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          teknik direktörümüzün soy adı Korkmaz değil, Kafkas.
                          soy adı değil soyadı
                          .....

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolunay hoca aslen nereli arkadaşlar bilen varmı
                            eşi buralı...o da buralıdır artık...ama aslen Erzurum diye biliyorum ben
                            .....

Yorum

• enaramo bizde iş yapardı adam bedava kaldı bizim hoca istemedi...hayret yahu...neyse sıkıntı değil....çok kuvvetli..bu haftanın en karlı takımı olduk 2-3 seri yaparsak iyi olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bugün Colman'ın bu denli etkin olmasının bir nedeni de Antep'in Colman'a özel önlem almamış olmasıydı. Sürekli markaj altındayken etkinliği düşüyor, boş alana deplase olduğunda ise mevkisinde ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Ben bu nedenle Soner'in formunun ve sürekliliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu daha şart takıma. En büyük potansiyel bu anlamda Soner'de.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X