Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• duydum ki azize trabzona geliyormuş ani bir gazla vaz geçme fikrini aklıma sokmadan hemen karar verip gidş dönüş biletimi aldım şimdi azize ve şikeciler düşünsün

Yorum

• Bugunkü maçta stoperlerimiz çok hata yaptı ilk devre en iyi bölgemiz olan defansın bu durumda olması tamamen geçici bir durumdur. Defans bölgemiz çok fazla değişime uğradı uyumsuzluk en üst seviyede , zamanla düzelecektir.
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        duydum ki azize trabzona geliyormuş ani bir gazla vaz geçme fikrini aklıma sokmadan hemen karar verip gidş dönüş biletimi aldım şimdi azize ve şikeciler düşünsün
        gerçekten geliyormumuş vay erkeğe bak neyse arkadaşlar hadım etsin onu orda osmanlı dizilerinde harem ağası olarak oynar

Yorum

• Onur maçın başında 2 pozisyonda başarılı olmasaydı, neler olurde bilemem ama yinede bana göre maçın özeti:

Onur: Allah'a şükür Onur ve Tolga gibi kalecilerimiz var. 15. dak. 0-2 geriye düşebilirdik. Bugün Volkan'ın yediği golü
          gördükten sonra, milli maçta Onur oynamassa rezalet olur. Çoğu zaman olduğu gibi, takımın en iyisiydi.
          Celu+Cech: Bugün ikisinide beğendim. İkiside öne doğru kademeye girdi, sadece bir farkla: Celu çabuk geri dönüyor, Cech bazen
          aksıyor, yinede başarılı bir performansdı
          Emerson: Bir türlü rahat olamıyorum. Yine bir hata sonrası gol pozisyonu verdi. Çok riskli işler yapıyor. Hocanın ikaz etmesi lazım
          Mustafa: Ben beğendim, en azından hava toplarını genelinde boyundan dolayı kazanıyor. Riske girmiyor ve her yere koştu.
          Colman: Eksi Colman geri geliyor. En çok sevindiğim, golden sonraki sevinci.

Yorum

• Aziz Yildirim gelmez Trabzona.Gelse neler olur neler düsünemiyorum.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

duydum ki azize trabzona geliyormuş ani bir gazla vaz geçme fikrini aklıma sokmadan hemen karar verip gidş dönüş biletimi aldım şimdi azize ve şikeciler düşünsün

provakasyon amacli

Ali Sen staylaa

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz Yildirim gelmez Trabzona.Gelse neler olur neler düsünemiyorum.
                Stad içinde takımın gidişatını etkileyecek bir şey yapmasınlarda, saha dışında ne istiyorlarsa yapsınlar...
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu video bu akşamdan mı anlayamadım ?
                  Evet bu gunki Gaziantep maçından bir kesit
                  Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Arkadaşlar Onur eğer ki o iki kurtarışı yapmayaydı forumun şuan ki ruh hali nasıl olurdu söylemeye bile gerek yok. Takım iyi değil ki iyi olmayacakta.. Bu kadro yapısı ile.. ha giray ve bamba stopere Zokorada ön liberoya gelir ve takım değişirse bilemem.. Gerçek şu ki halen gol'ü kim atacak muamma..

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bu gunki Gaziantep maçından bir kesit
                      Abi bir yanlışınız var, bu Galatasaray-Fener maçından sonra...

27 nisan 2008 Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra Samandıra tesisleri'nde bekleyen bazı Fenerbahçe taraftarları sinirlerini futbolcuları taşıyan otobüsten çıkardı.

Videonun açıklaması bu.
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 04.02.2013, 00:00.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Aziz gelirse taraftar basar o tribünü öldürür o aptalı öyle bir salaklık yapmasın sakın. İnsanları tahrik etmesin.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Onda o kadar yürek yoktur gelemez boşverin şerefsizlerin adını burda anmayalım bir hafta neşemize bakalım

Yorum

gelicekmiş duyum sağlam

Yorum

gelicekmiş duyum sağlam
                              eyer raht raht gelip giderse gerçekten sinir krızı geçirim her şey bi yana o adam bi yana emeklerimizi çaldı şerefsiz

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Onur eğer ki o iki kurtarışı yapmayaydı forumun şuan ki ruh hali nasıl olurdu söylemeye bile gerek yok. Takım iyi değil ki iyi olmayacakta.. Bu kadro yapısı ile.. ha giray ve bamba stopere Zokorada ön liberoya gelir ve takım değişirse bilemem.. Gerçek şu ki halen gol'ü kim atacak muamma..
                                Şampiyonluğa oynamıyoruz , amacımız kupada ipi göğüslemek , ligi üst grupta bitirmek . Santraforlardan biri biraz kıpırdanırsa ve orta saha hücumcuları 7-8 maçlık iyi bir periyod yakalarsa sezon sonuna kadar işi götürebiliriz .

Onur formunu sürdürürse , önünde Giray ,Bamba ve daha da önünde Zokora zaten hedeflere tutunma anlamında en büyük güvencemiz olacak .

Yorum

Yükleniyor...
                                X