Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor İBB ye kendi evinde yenilmiştir. hem de geçen hafta manisa ya 10 kişi kalmasına rağmen sadece 1 puan almasına rağmen. bunun bahanesi olmaz. 30 kişilik kadron var. bu kadro 10 kişilik manisadan 1 puan, 11 kişilik İBB den 0 puan alıyor. bahane üretmeye gerek yok. sıkıntı var. ya çözülecek ya da bu ligi ortalarda tamamlayacağız...

Yorum

• Bunları ezmek farz.ajansspordan bir yorum

Koyu bir Samsunspor taraftarı olarak alınan sonuca Samsunsporum galip gelmiş gibi sevindim.. Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor..... Tokatlayıp bize gönderdiniz elinize sağlık.. Haftaya bide biz şamarlayacağız i.neleri.. Boz Baykuşlara selamlar.. İyi yoldasınız arkadaşlar... Samsundan kucak dolusu selamlar...
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak on target tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cunlu Lıg usulu Playoff lara, sezon boyunca topladıgın puanın yarısı ıle baslıyorsun.. sezon sonunda ki 15 puanlık fark, 7 puan fark ıle baslamamıza neden olur playoff lara
        Ciddi mi ? Eleme usulü değil mi yani

Yorum

• Yenilebilir takım sorun değil oturacak isallah ama Şenol hoca kendini arka plana atar gibi bu saçma. Küstüm durumu yakışmaz biran önce kendine gelmeli.

Yorum

• 34 hafta sonunda fener veye gs bize 10 fark attı adamlar 75 biz 65

lider 50 olacak

biz : 44 olacagız ne var şimdi bunda o zaman biz zaten olamıyacagız bırakalım mı diyecegiz
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1- Yaşın büyük diye deminden beri susuyorum ama insanın sabır taşını çatlatma elştirken senden iczetmi alacak taraftar.
              2-Alçakça eleştirmek nedemek biz görüğümüzü söylüyoruz sen futboldan anlamıyorsan veya Trabzonsporun sahada rezil oluşuna katlanabiliyorsan sende bir sorun var demektir acilen doktora git.
              3-İnter maçıda dahil bu takımın top oynamadığını göremiyormusunuz.İnter maçında 1 veya 2 kornerimiz vardı.Gol dahil, gol pozisyonumuz yoktu.Anadolu takımlarıda 90 dakka defans yapıp istanbuldan 40 yılda bir galibiyetle çıkabiliyor.
              - Sen bi zamanlar bir daha bu foruma girmeyeceğini felan söylüyordun , sözünü tut bence , zaten İnter maçında top oynamadığımızı söyleyerek bir kahkaha atmama sebep oldun ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Defansı çok geride kuruyoruz. Oyun kurarken çok yavaş hareket ediyoruz, boşa zaman geçiyor. Her maç ilk yarılar boşa geçiyor. Rakip pres yapınca orta sahadan ileriye top taşımakta zorlanıyoruz. Topu ileride tutup yerleşemiyoruz, rakibi hataya zorlayamıyoruz. Uzun süreli baskı kuramıyoruz, en fazla 1-2 dakika. Bunlar olmayınca da ceza sahasına en fazla 2 adam sokabiliyoruz.
                Valla bu geçen sene çoğu maçta da böyleydi..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Maçı izlerken bir ara sesi kapatacaktım. Abi vallahi kafam şişti.

Kaç tane taraftar gurubu var o statta?
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerek
                    Zokora ve Tolga hariç katılyorum.

Özellikle ofans hattımız maç seçiyor.
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bu takım sırası ile İBB-SAMSUN-KARABÜK-LİLLE-ESKİŞEHİR ile 3 gün ara ile 5 maça çıkacak.Birisini oynadı.Her maça aynı 11 çıkmayacağına göre kadro değişikliği olacak.Lütfen hocaya değil kadroyu koruyamayan yeteneksiz yönetime sallayın....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunları ezmek farz.ajansspordan bir yorum

Koyu bir Samsunspor taraftarı olarak alınan sonuca Samsunsporum galip gelmiş gibi sevindim.. Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor..... Tokatlayıp bize gönderdiniz elinize sağlık.. Haftaya bide biz şamarlayacağız i.neleri.. Boz Baykuşlara selamlar.. İyi yoldasınız arkadaşlar... Samsundan kucak dolusu selamlar...
                        Şunu okutacaksın futbolculara 4 ten aşağı atmayacağız Samsuna
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• artık anlaşıldığı gibi sapara adrianı keser inter maçındaki top çevirmeyi hatırlayın sapara colman ve zokoraya yardım ediyordu adrian çok kopuk ve güçsüz selutskayı stopere koyup ayykutu sağbekte değerlendirelim serkandan kötü olmaz kadrom şöyle tolga giray aykut celu cech zokora colman sapara vittek volkan burak en ideal kadro bu olur
                          her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak e_alparslan tarafından gönderildi
                            bu takımdan bişey olmaz interi en kötü zamanında şansımızla yendik trabzon bu sene en iyi ilk 10 a girer.
                            bu kadar ucu açık tahminde bulunmasaydın. mesela 1. olursak ben demiştim dermisin. malum 1. likte ilk on arasında

Yorum

• Üstelik bu takıma 1 sene sabretmek gerek desem, bana içinizden sövenler olacaktır...Ama cidden,yeni kurulmuş kadro,eskisinden daha iyi kadro, sabır işi.Bu sene geçen seneki kadar iddialı olmayabiliriz, ama bu kadro ve teknik ekip muhafaza eidldiğinde önümüzdeki 5-6 sene çok daha parlak...

Tabi, yapımıza ters olan, SABIR kelimesine sahip olabilirsek durum pozitif yönde değişir.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Sıkıntıya gerek yok. Birinciyi şampiyon yapmıyorlar.Hedefimiz ilk 4 (dört)
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X