Tolga hatasız oynadı diyebiliriz sadece bir pozisyonda topu rakip oyuncuya nişanladı onun dışında golde yapacak bir şeyi yoktu adama direk baskı yapmaya çalışsa bile golü yiyecektik..
Serkan çıkışları iyiydi fakat sadece koştu bence oyuna hiç bir katkı yapamadı orta sahaya geçtikten sonra bile hücumda pek gözükmedi vasatı aşamadı..
Giray zaman zaman mustafa ile anlaşmazlıklar yaşadı ve bence bunlardan biriside gol pozisyonuydu onun dışında bazı pozisyonlarda zamanlama hatası yaptı inter maçında pazzini'ye sektirdiği topun bi benzerini bugün ki maçtada yaptı fakat yine şans yanındaydı..
Mustafa , Giray'la uyum sorunu yaşadı yinede giray'dan daha diri ve mücadeleci oynadı fakat yine taraftar tarafından günah keçisi ilan edildi golde ki suçun büyük bölümü onun değil Giray'ındı fakat taraftara anlatamassın..
Cech fazla ortalarda gözükmedi ne iyiydi ne kötüydü tüm takıma puan verecek olursak ortanın biraz daha üzerinde kalırdı hatasız oynadı inter maçında olduğu gibi hücumdada gözüktü pasları yerindeydi bir iki atağı zamanında önledi..
Volkan bir sağda bir solda oynadı pozisyonların içinde genelde vardı son pasları iyi veremesede oyunda kaldığı süre içerisinde takımı ileride tutmayı başardı ilk maçlarına göre iyi bir performanstı volkan'ı beğendim..
Zokora takımın en hırslı isimlerinden birisiydi yine akıllı fauller yaptı takımı atağa çıkarttı ve kolay adam eksiltti biraz şut çalışırsa takımın bel kemiği olacaktır en beğendiğim isim Zokora idi..
Colman Zokora ile birlikte takımın en dirençli ismiydi bunu son dakikalarda ileride ibb'li futbolcuları ip gibi sıraya dizmesiyle gösterdi çoğu zaman pas atacak isim bulamadı o her zaman ki Colman'dı ama takım her zaman ki takım olmadığı için Colman'da perde arkasında kaldı..
Henrique ilk maçlarda ki performansından eser yoktu bir hücum oyuncusunun bu kadar az pozisyonların içerisinde olması gerçekten çok şaşırtıcı ilk izlediğimde çok etkili olacağını düşündüğüm Henrique 2 maçtır düşüş içerisinde umarım kendini toparlar bu şekilde oynarsa Burak in Henrique out olur..
Adrian iyi oynadı teknik becerisini aralara sarkmasını bir kez daha gösterdi ve 10 numara benim dedi adeta takımın her hücumunda pozisyonlardaydı Volkan'ın pasını iyi değerlendirebilseydi çok güzel olacaktı oyundan alınması bana göre yanlıştı Henrique sahada dururken Adrian'ın çıkması bana göre olmadı..
Vittek inter maçındada beğendiğim Vittek bugün sahada fena durmuyordu dikine giden bir forvetin aksine genelde pas dağıtmayı düşünen bir isim volkan'ın önünde durdurduğu atakta iyi pozisyon aldı sakatlığı kötü oldu bence Vittek'i arayacağız..
Halil , Vittek'in yerine girdi gayet istekliydi gol için çabalasada takımda bişeyler eksikti ve Çarşamba'nın yorgunluğu ondada hissedildi...
Alanzinho oyuna girişiyle birlikte takımı ateşledi , direkte patlayan top gol olsa haftanın golü olacaktı bir kez daha " Alanzinho son yarım saatin topçusu "dedirtti bizlere gereksiz top kayıpları yapsada yinede fena oynamadı...
Celutska Pek varlık göstermedi zaten son bölümlerde oyuna girdi ne iyi ne kötü dediklerimizden inter fatihi
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
saparanın neden 18 e alınmadığını bilen var mı ? bi sakatlığı vardı o yüzdenmi yoksa kontenjana mı takıldı? oynsaydı maç çok farklı olurdu...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
ibb kötü takım değil. bizim takım henüz oturmadı. geçen yıldan ilk 11'de sadece 5 futbolcu vardı. ayrıca maç temposu çok yoğun buna da alışmak lazım. maç ortadaydı iki topumuz direkten döndü.
kazadır olur o kadar.
maçın yıldızı colman'dı. hele o son dakikalarda 3-5 kişiyi yürüyerek çalımladı. çok takdir ettim. bu yılında şampiyonluğun en büyük adayıyız.
34'de 34 yapacak halimiz yok herhalde. bunu da kimse beklemediğine göre eleştiriler dozunda olmalı.
ayrıca bu playoff sistemi hem futbolcuları hemde taraftarı olumsuz etkildei,ulan gol yiyoruz kimse takmıyor,hatta maçta yanımdaki adam bile gülüyor,ve stadda boştu
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Sıkıntıya gerek yok. Birinciyi şampiyon yapmıyorlar.Hedefimiz ilk 4 (dört)
ilk 4 e girsen ne olacak 4. olan zaten erkenden kopmuş olur en az 14-15p geride bitirmiş olur, ee ne olacak o zaman formalite icabı çıkmış olacak maçlara dimi ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum