İnter maçında üst düzey bir top oynadık belirli bir revizyon şarttı bence Eren,Aykut,Sezer,Pawel,tayfun hiç olmazsa diğerleri dinlenirdi Adrian çıkıcana sahada hiç bir varlık göstermeyen Henrice çıksaydı daha iyi olurdu birde Zayettemi nedir tam bir kazma geçen senede konyada bize aynı sertliği göstermişti yine bir adamımızı sakatladı,
Bence vittek oyundan çıktığı ana hücum gücümüz zayıfladı bu mağlubiyet bizi kendimize getircektir lig için..
İspanyadaki çekmiyormu diyicem ama bizim ligdeki futbolcuların zorluk çekmesinin temel nedeni dk başı hakemin düdük çalması ve dk 70 den sonra diğer anadolu takımlarının maçı oyalamaya kalkması
Şenol güneşe laf atanlara söylüyorum:
Bizi şampiyon yapacaksa bu adam yapacak en çok onunla yaklaştık kaç kere burun farkıyla kaçırdık bu takıma can getiren adam...
Şenol Hoca geldi ve takımımız bu hallere geldi destek olunması lazım
Skoru değiştiricek Oyuncu Yok Bizde Olay Bu Trabzondada taraftar ilgisi yok halen boşluklar nasıl bırakıyorsunuz anlamş değilim gol sorunumuz var bu belli..
Ben beraberlik olur diyordum tek yanıldığım nokta bu kadar isteksiz olunması, takım daha yeni, ilk haftalar hazır olmayan yada geçen sezondan kadrosu çok değişen takımlar zorluk çeker gerçeği var ve haftada 2 maç temposunun bu takıma yüklenmesi, ama şundan eminim 6 yada 7. maçımıza kadar ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyidir çünkü hızlı başlayan takımlar düşüşe geçecektir, biz sakatlık vermezsek sallarız bu ligi, çok sinirli olmama rağmen mantıklı düşünmeye çalışıyorum...
Avrupa maçlarını izliyorumda gerçekten berbat bir ligimiz var, takımlarımızın oynadıkları futbol tam bir rezillik böyle güzel ve geniş bir kadro 15 pas yapabilsek gelene giden 3-4 atarız...ben bu haftaki kayseri maçınıda izledim, gençler maçına da geçen haftakilerine de baktım; Başbakan olsam futbolcuların yıllık gelirlerine vergiyi yüzde elli arttırırım biz hayatımız boyunca kazanamayacaklarımızı yarım sezon yada 4 ayda kazanıyorlar ve bazı oyunculara bakıyorumda o futbolcu olduysa ben kafamı hangi duvara vurayım diyorum...
Play off falan hikaye.İçinde bu şartlarda şikecilerin para için oynatıldığı lig anlamsızdır.İsterse 10. olalım,isterse şampiyon olalım.Yalan bir lig oynuyoruz,lig bu 18 takımdan kuruluysa hiç bir anlamı yoktur...
Yorum