Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CANLARI SAĞOLSUN

Hepinizi seviyoruz.
    yeni oyun sistemi MAA 6-1, 4-3
    En son Burhan Açıkgöz tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 22:32.
    https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Yıllardır hep aynı manzara, kazandık mı bizden büyük yok, gelsin şampiyonluk. Puan kaybı oldu mu yerin dibine sokmalar.

Kimse eleştirmeyin demiyor, diyen de saçmalıyordur da abartmamak lazım. Galibiyeti de puan kaybını da.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımımız yeni hep destek tam destek olmalyız takım oturdumu herkes bizi konuşacak nasıl kaliteli bir takımları var diye demedi demeyin
        İşte o zaman bu kimseyi beğenmeyen arkadaşların burdaki yazdıklarını bulup tek tek üşenmeden her gün afişe etmek lazım aslında ama kim uğraşacak...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İnter maçında üst düzey bir top oynadık belirli bir revizyon şarttı bence Eren,Aykut,Sezer,Pawel,tayfun hiç olmazsa diğerleri dinlenirdi Adrian çıkıcana sahada hiç bir varlık göstermeyen Henrice çıksaydı daha iyi olurdu birde Zayettemi nedir tam bir kazma geçen senede konyada bize aynı sertliği göstermişti yine bir adamımızı sakatladı,
          Bence vittek oyundan çıktığı ana hücum gücümüz zayıfladı bu mağlubiyet bizi kendimize getircektir lig için..

Yorum

• Bu Henrique gol atabilir mi sizce size o ışığı veriyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Heh ya.Bencede cokta lülü .Ama gerekli.Biz konsantre olamadık daha mesela lige.Futbolcularda insan.Zorluk cekiyorlar acıkcası onlarda.
              İspanyadaki çekmiyormu diyicem ama bizim ligdeki futbolcuların zorluk çekmesinin temel nedeni dk başı hakemin düdük çalması ve dk 70 den sonra diğer anadolu takımlarının maçı oyalamaya kalkması
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol güneşe laf atanlara söylüyorum:
                Bizi şampiyon yapacaksa bu adam yapacak en çok onunla yaklaştık kaç kere burun farkıyla kaçırdık bu takıma can getiren adam...
                Şenol Hoca geldi ve takımımız bu hallere geldi destek olunması lazım
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Estagfurullah hocam. Yani imzamda Senol Gunes yaziyor zaten.

Her sefer puan kaybinda girdigim zaman Senol hocayi acimasizca elestiriyorlar ondan yazdim....
                  Kusura bakma kardeşim .Sinirden birde o yazıyı görünce ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Skoru değiştiricek Oyuncu Yok Bizde Olay Bu Trabzondada taraftar ilgisi yok halen boşluklar nasıl bırakıyorsunuz anlamş değilim gol sorunumuz var bu belli..
                    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Ben beraberlik olur diyordum tek yanıldığım nokta bu kadar isteksiz olunması, takım daha yeni, ilk haftalar hazır olmayan yada geçen sezondan kadrosu çok değişen takımlar zorluk çeker gerçeği var ve haftada 2 maç temposunun bu takıma yüklenmesi, ama şundan eminim 6 yada 7. maçımıza kadar ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyidir çünkü hızlı başlayan takımlar düşüşe geçecektir, biz sakatlık vermezsek sallarız bu ligi, çok sinirli olmama rağmen mantıklı düşünmeye çalışıyorum...

Avrupa maçlarını izliyorumda gerçekten berbat bir ligimiz var, takımlarımızın oynadıkları futbol tam bir rezillik böyle güzel ve geniş bir kadro 15 pas yapabilsek gelene giden 3-4 atarız...ben bu haftaki kayseri maçınıda izledim, gençler maçına da geçen haftakilerine de baktım; Başbakan olsam futbolcuların yıllık gelirlerine vergiyi yüzde elli arttırırım biz hayatımız boyunca kazanamayacaklarımızı yarım sezon yada 4 ayda kazanıyorlar ve bazı oyunculara bakıyorumda o futbolcu olduysa ben kafamı hangi duvara vurayım diyorum...

Yorum

• Ne diyo bu Mustafa Denizli?
                        Adrian İnter maçının yorgunluğunu hissetti diyor.
                        Tövbe tövbe izlemediysen yorum da yapma...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• misafirlere gelsin: nasıl koyduk aykut kocamannnnnnnnn
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Play off falan hikaye.İçinde bu şartlarda şikecilerin para için oynatıldığı lig anlamsızdır.İsterse 10. olalım,isterse şampiyon olalım.Yalan bir lig oynuyoruz,lig bu 18 takımdan kuruluysa hiç bir anlamı yoktur...

Yorum

• Maçı izlemedim

Samsunspor maçınıda izlemeyeceğim

şuanda almış olduğum karara göre özetleride izlemeyeceğim

sonuç olarak takım yeniden kuruldu zamana ihtiyacımız var

4. olsak playy-off'a kalsak benim için yeterli

Yorum

• Senol hocaya su an itibari laf atan TRABZONSPORLU degildir.
                                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X