trabzonspor İBB ye kendi evinde yenilmiştir. hem de geçen hafta manisa ya 10 kişi kalmasına rağmen sadece 1 puan almasına rağmen. bunun bahanesi olmaz. 30 kişilik kadron var. bu kadro 10 kişilik manisadan 1 puan, 11 kişilik İBB den 0 puan alıyor. bahane üretmeye gerek yok. sıkıntı var. ya çözülecek ya da bu ligi ortalarda tamamlayacağız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Bunları ezmek farz.ajansspordan bir yorum
Koyu bir Samsunspor taraftarı olarak alınan sonuca Samsunsporum galip gelmiş gibi sevindim.. Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor..... Tokatlayıp bize gönderdiniz elinize sağlık.. Haftaya bide biz şamarlayacağız i.neleri.. Boz Baykuşlara selamlar.. İyi yoldasınız arkadaşlar... Samsundan kucak dolusu selamlar...KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
Ciddi mi ? Eleme usulü değil mi yaniİlk olarak on target tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCunlu Lıg usulu Playoff lara, sezon boyunca topladıgın puanın yarısı ıle baslıyorsun.. sezon sonunda ki 15 puanlık fark, 7 puan fark ıle baslamamıza neden olur playoff lara
Yorum
-
- Sen bi zamanlar bir daha bu foruma girmeyeceğini felan söylüyordun , sözünü tut bence , zaten İnter maçında top oynamadığımızı söyleyerek bir kahkaha atmama sebep oldun ...İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Yaşın büyük diye deminden beri susuyorum ama insanın sabır taşını çatlatma elştirken senden iczetmi alacak taraftar.
2-Alçakça eleştirmek nedemek biz görüğümüzü söylüyoruz sen futboldan anlamıyorsan veya Trabzonsporun sahada rezil oluşuna katlanabiliyorsan sende bir sorun var demektir acilen doktora git.
3-İnter maçıda dahil bu takımın top oynamadığını göremiyormusunuz.İnter maçında 1 veya 2 kornerimiz vardı.Gol dahil, gol pozisyonumuz yoktu.Anadolu takımlarıda 90 dakka defans yapıp istanbuldan 40 yılda bir galibiyetle çıkabiliyor.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Valla bu geçen sene çoğu maçta da böyleydi..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansı çok geride kuruyoruz. Oyun kurarken çok yavaş hareket ediyoruz, boşa zaman geçiyor. Her maç ilk yarılar boşa geçiyor. Rakip pres yapınca orta sahadan ileriye top taşımakta zorlanıyoruz. Topu ileride tutup yerleşemiyoruz, rakibi hataya zorlayamıyoruz. Uzun süreli baskı kuramıyoruz, en fazla 1-2 dakika. Bunlar olmayınca da ceza sahasına en fazla 2 adam sokabiliyoruz.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Zokora ve Tolga hariç katılyorum.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerek
Özellikle ofans hattımız maç seçiyor."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Bu takım sırası ile İBB-SAMSUN-KARABÜK-LİLLE-ESKİŞEHİR ile 3 gün ara ile 5 maça çıkacak.Birisini oynadı.Her maça aynı 11 çıkmayacağına göre kadro değişikliği olacak.Lütfen hocaya değil kadroyu koruyamayan yeteneksiz yönetime sallayın....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Şunu okutacaksın futbolculara 4 ten aşağı atmayacağız Samsunaİlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları ezmek farz.ajansspordan bir yorum
Koyu bir Samsunspor taraftarı olarak alınan sonuca Samsunsporum galip gelmiş gibi sevindim.. Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor..... Tokatlayıp bize gönderdiniz elinize sağlık.. Haftaya bide biz şamarlayacağız i.neleri.. Boz Baykuşlara selamlar.. İyi yoldasınız arkadaşlar... Samsundan kucak dolusu selamlar...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
artık anlaşıldığı gibi sapara adrianı keser inter maçındaki top çevirmeyi hatırlayın sapara colman ve zokoraya yardım ediyordu adrian çok kopuk ve güçsüz selutskayı stopere koyup ayykutu sağbekte değerlendirelim serkandan kötü olmaz kadrom şöyle tolga giray aykut celu cech zokora colman sapara vittek volkan burak en ideal kadro bu olurher daim trabzonspor
Yorum
-
bu kadar ucu açık tahminde bulunmasaydın. mesela 1. olursak ben demiştim dermisin. malum 1. likte ilk on arasındaİlk olarak e_alparslan tarafından gönderildibu takımdan bişey olmaz interi en kötü zamanında şansımızla yendik trabzon bu sene en iyi ilk 10 a girer.
Yorum
-
Üstelik bu takıma 1 sene sabretmek gerek desem, bana içinizden sövenler olacaktır...Ama cidden,yeni kurulmuş kadro,eskisinden daha iyi kadro, sabır işi.Bu sene geçen seneki kadar iddialı olmayabiliriz, ama bu kadro ve teknik ekip muhafaza eidldiğinde önümüzdeki 5-6 sene çok daha parlak...
Tabi, yapımıza ters olan, SABIR kelimesine sahip olabilirsek durum pozitif yönde değişir.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum