Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakında şu takımın yılda 1 kere Avni Aker'de yenilme avansı olsun
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Arkadaşlar yakışmıyor, tamam zemin kötü olabilir ama karşı takım için de aynı şartlar geçerli.

Yani bu maçı kazansaydık da karşı takım zemin şöyleydi, böyleydi deseydi tepkimiz ne olurdu?

Eğer kazansaydık kimse zeminden konuşmazdı burda.

Hadi şimdi vurun, öldürün beni.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        angutta başlık acmıslar eyyy trabzon camiasi tıkladıgında dedim şimdi çok kritik bişi var vebonun golü size kapak olsun yazmıslar

Hayırdır ligmi bitti? 3 temmuzdan buyana size olan kapakları saymayım şimdi Hatta 2 sezon önce Türkiye Kupası finalinden sonra Adamların kabusu oduk.Fena koymusuz.
        Alakaları olmadıkları yerin takımını tutuyorlar ve bu takım şike yapıyor üstüne üstün destekliyorlar . Umarım bir gün kendi yörelerinin takımlarını desteklemek te onlara nasip olur
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• radyo61 de şenol hoca kovulacak mı dendi? eğer bu söylem doğruysa, yani ortada böyle bişey olmadığı halde kendi egosunu masturbe etmek uğruna radyoda bunu söylüyorsa, gitsinler kepazeliğini başka yerlerde yapsınlar. bu mudur yani. arkadaş ben böyle kepazelik görmedim, aklıselim eleştiriler hariç tutarak söylüyorum, bir baltaya sap olamamış insanların gerek forumlarda gerek medyada gerekse başka platformlarda eleştiri adı altında abuk subuk yorumlar yapmalarını kabullenmiyorum!!!

bu arada bir sözümde forum yöneticilerine, dikkate alırlarsa sevineceğim. bir müdahale olmazsa, seviyeli samimi bordomavi net platformu angut seviyesine ineceği su götürmez gerçektir.bu forum, eğer onların seviyesine inse bile, angutunda bir farkı olur,onlar hiç olmazsa kötü günlerde takımlarına sahip çıkıyorlar.

eğer Trabzonsporu hayatınızdan ayrılmaz bir olgu olarak görüyorsanız,şenol hoca ve ekibini Trabzondan istanbula omuzlarınızda taşısanız haklarını ödeyemezsiniz. abuk subuk eleştiri yapanları kepazelikleriyle kendilerini başbaşa bırakıyorum....

Yorum

angutta başlık acmıslar eyyy trabzon camiasi tıkladıgında dedim şimdi çok kritik bişi var vebonun golü size kapak olsun yazmıslar

Hayırdır ligmi bitti? 3 temmuzdan buyana size olan kapakları saymayım şimdi Hatta 2 sezon önce Türkiye Kupası finalinden sonra Adamların kabusu oduk.Fena koymusuz.
            Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Sen burdaki yorumlara bak bide

--

Vittek'in durumu nedir?

Yorum

• Defansı çok geride kuruyoruz. Oyun kurarken çok yavaş hareket ediyoruz, boşa zaman geçiyor. Her maç ilk yarılar boşa geçiyor. Rakip pres yapınca orta sahadan ileriye top taşımakta zorlanıyoruz. Topu ileride tutup yerleşemiyoruz, rakibi hataya zorlayamıyoruz. Uzun süreli baskı kuramıyoruz, en fazla 1-2 dakika. Bunlar olmayınca da ceza sahasına en fazla 2 adam sokabiliyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• - O değilde keşke Ankaragücüne felan yenilseydik bunlara yenilmemize kızdım sadece...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Kardes sende yeter artık anguttan okuyup buraya tasıma herseyi..

İstersen sabaha kadar angut oku ama ordakileri gelip burada yazma

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok olumsuz havalar gördüm ama bugün ben de dumur oldum açıkçası,aynen dediğin gibi bişi var abi yoksa bu kadar alçak ça saldırılmazdı.Bak bir sürü tenik taktik eleşttiri var hepsinden ben çıkarım alıyorum ama niyeti kötü olanlar hemen ben burdayım diyor,yazık çok yazık.
                    1- Yaşın büyük diye deminden beri susuyorum ama insanın sabır taşını çatlatma elştirken senden iczetmi alacak taraftar.
                    2-Alçakça eleştirmek nedemek biz görüğümüzü söylüyoruz sen futboldan anlamıyorsan veya Trabzonsporun sahada rezil oluşuna katlanabiliyorsan sende bir sorun var demektir acilen doktora git.
                    3-İnter maçıda dahil bu takımın top oynamadığını göremiyormusunuz.İnter maçında 1 veya 2 kornerimiz vardı.Gol dahil, gol pozisyonumuz yoktu.Anadolu takımlarıda 90 dakka defans yapıp istanbuldan 40 yılda bir galibiyetle çıkabiliyor.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• tekrar tekrar soyluyorum.. yeni bir takım kuruldu ve oturması zaman alacaktır..
                      gecen seneki basarının altyapısı Ersun Yanal zamanından basladı.. Senol Gunes ile zirveye cıktı..
                      ancak bu sezona, kimisi rotasyon dahilinde ki kadroda olsa bile gecen sene ki onbirden yedi kişi gitmiş veya gonderilmiş olarak başaldık..
                      Gidenlerin yerine takviyeler yapıldı.. Kimileri ilk izlenim acısından cok iyi, kimileri ise yine ilk izlenim olarak bu takım için yetrsiz gibi gozukuyor..
                      Takım bu goruntusuyle umut vermiyor ancak oyun acısından, dıkkat edın skor demıyorum, oyun acısından yasadıgımız hayal kırıklıgını elestirisinide acımasız bır sekılde Senol Gunes uzerınden yapmayalım..
                      elestırelım, ancak bıraz daha yapıcı bır sekılde ve has kardenizli ozellıgımız sabırsızlıgımızı bır kenara koyarak..

Yorum

• Maçın kırılma anı Vittek in sakatlanıp oyundan çıkması oldu.. Abdullah Avcı bana göre bilerek Vittek e sert girilmesi yönünde oyuncularına talimat verdi çünkü Vittek sakatlanmadan önce en az 3 kez daha aynı tarz müdahelelere mağruz kaldı ve hakemde sertliğe çok tolerasn gösterdi..Vittek in çıkmasıyla forvet hattında topu saklama ve servis etme sıkıntışı yaşadık ve yenildik ..Dua edelim Vittek in çok ciddi bir saatlığı yoktur çünkü kapanan takımlara karşı ona çok ihtiyacımız olacak ...
                        milyonlarin askisin

Yorum

• Play-off var,ilk dörde girelim sorun yok zihniyetinden kurtulmamız lazım..Çünkü birinciyle aramızda 10 ve üzeri puan farkı olursa play-off grubuna kalmamızın hiç bir anlamı yok....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk 4'e girmek yeterli diyenler gözünüzü seveyim puanlar sıfırlanmıyor bunu aklınızdan cıkarmayın. .

15 puan fark yersen lig sonunda play-offta bu puan farkı kolay kolay kapanmaz. Ona göre yorumlarımızı yapalım

valla ben yine diyorum lig macında su 3 ma c futbolcular kıcını yıtsada yüksek tempoda aynasında sampiyonlar liğinde sacmalasın diyorsan sen haklısın...

bbu durum devamlı olmaz su gurup macların ilk ayaklarını tammalasak durum netlesir zaten...
                            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Play-off var,ilk dörde girelim sorun yok zihniyetinden kurtulmamız lazım..Çünkü birinciyle aramızda 10 ve üzeri puan farkı olursa play-off grubuna kalmamızın hiç bir anlamı yok....
                              Niye ki ne farketti isterse olsun 25 puan ?

Yorum

• Samsun(D)-Karabük(İ)-ESES şu ilk 2 maçtan 6 puan alırsak Satılmış Şehir deplasmanında yer yerinden oynar !
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X