Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hakem oyunu çok soğuttu. bir bu hakem var bir de ilk maçtaki hakem. ikisi de ilk maçlarımıza geldi. burak a verilen ceza cabası. federasyon ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
    Usta türkiyedeki maçların hepsi böyle maç oynanma süresi çok düşük oyuncular sürekli kendilerini yere atıyorlar sürekli oyun duruyor hakemlere suç bulmuyorum ben oyunun sürekli durması da izleyenler için çok can sıkıcı bişey.

Yorum

• Yeni kurulan ekip uyum sorunu yaşıyor

Ancak asıl sorun oyuncuların sl varken

Süper ligi kaale almamaları

Özellikle yabancıların bir kısmı

Ancak süper ligde başarılı olmadan sl nin de olmayacağını

birileri onlara 1-2 hafta icinde anlatır

Ben merak etmiyorum

Bu takımın ve kadronun ligde süper isler yapacağından

eminim

Inanmayan inanmasin takima

Ancak kendi gazini saliverme adina

Milletin moralini bozmasin

havayi kirletmesin

Yorum

• Play Of yararsa bize yarar bu sene bizede yarar diye kaldırırlar seneye

Yorum

• sanki her sene önüne fırsat geliyor... yok birinin 100 yılı yok birinin 101 yılı yok şikeciler yok federasyon yok hakemler.. hep hakkımız yendi... ibne basında var tabii...

bizi platini kendi insiyatifiyle sampiyonlar liğine soktu birazda senez erzik faydalı olmustur tabiki...
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçın kırılma anı Vittek in sakatlanıp oyundan çıkması oldu.. Abdullah Avcı bana göre bilerek Vittek e sert girilmesi yönünde oyuncularına talimat verdi çünkü Vittek sakatlanmadan önce en az 3 kez daha aynı tarz müdahelelere mağruz kaldı ve hakemde sertliğe çok tolerasn gösterdi..Vittek in çıkmasıyla forvet hattında topu saklama ve servis etme sıkıntışı yaşadık ve yenildik ..Dua edelim Vittek in çok ciddi bir saatlığı yoktur çünkü kapanan takımlara karşı ona çok ihtiyacımız olacak ...
            Müthiş bir tespit.(tamamı)

Koyu yazdığım yere bir şey eklemek istiyorum ,

Biz tam topu alıp top yapmaya başladığımızda , ileri çıktığımızda ibbli oyuncular anında bizi faulle durdurdular.

Hakem bize sarı kartını kullanırken , onların yaptıkları faullere sesini çıkarmadı ve aşırı faul yaptılar.

İbbli oyuncular da baktılar ki hakem ses çıkarmıyor ,sert bir oyun anlayışıyla oyunu sürekli soğuttular.

Hakem uyarmayı ve sarı kartını kullanıp oyunun soğutulmasını engellemeliydi.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tolga
              Celu-Giray-Mustafa-Cech
              Zokora-Colman
              Volkan-Sapara/Adrian
              Burak -Halil .

Şimdilik olması gereken takım bu görünüyor .
              İnşallah Vittek'in ciddi bir problemi yoktur . Fiziksel olarak eski görüntüsünden uzak , bir de sakatlanırsa çok başımız ağırır .

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla ben yine diyorum lig macında su 3 ma c futbolcular kıcını yıtsada yüksek tempoda aynasında sampiyonlar liğinde sacmalasın diyorsan sen haklısın...

bbu durum devamlı olmaz su gurup macların ilk ayaklarını tammalasak durum netlesir zaten...
                Benim futbolculara bişey dediğim yok sadece taraftara varolan seyi hatırlattım yanlış bilenler olabilir. . bU psikoloji iyi degil 4'e girelim de ne olursa olsun değil yani

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1- Yaşın büyük diye deminden beri susuyorum ama insanın sabır taşını çatlatma elştirken senden iczetmi alacak taraftar.
                  2-Alçakça eleştirmek nedemek biz görüğümüzü söylüyoruz sen futboldan anlamıyorsan veya Trabzonsporun sahada rezil oluşuna katlanabiliyorsan sende bir sorun var demektir acilen doktora git.
                  3-İnter maçıda dahil bu takımın top oynamadığını göremiyormusunuz.İnter maçında 1 veya 2 kornerimiz vardı.Gol dahil, gol pozisyonumuz yoktu.Anadolu takımlarıda 90 dakka defans yapıp istanbuldan 40 yılda bir galibiyetle çıkabiliyor.
                  Alçak ça saldıranlar var,sen üzerine alınıyorsan alın alınmıyorsan kasma.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Defansı çok geride kuruyoruz. Oyun kurarken çok yavaş hareket ediyoruz, boşa zaman geçiyor. Her maç ilk yarılar boşa geçiyor. Rakip pres yapınca orta sahadan ileriye top taşımakta zorlanıyoruz. Topu ileride tutup yerleşemiyoruz, rakibi hataya zorlayamıyoruz. Uzun süreli baskı kuramıyoruz, en fazla 1-2 dakika. Bunlar olmayınca da ceza sahasına en fazla 2 adam sokabiliyoruz.

"Topu ileride tutup yerleşemiyoruz"

En büyük sorunlarimizdan birisi. Özellikle böyle maclarda bunu yapabilmek lazim, bu sekilde cok faul kazaniriz. Yine is duran topa geliyor.

Duran toplara ciddi ciddi calismamiz gerekiyor.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Olsun TRABZONSPOR`um

Yensende Yenilsende

ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Daha 2. haftadan play-off hesapları yapanlar da neyin kafasını yaşıyor hayret..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye ki ne farketti isterse olsun 25 puan ?
                          Cunlu Lıg usulu Playoff lara, sezon boyunca topladıgın puanın yarısı ıle baslıyorsun.. sezon sonunda ki 15 puanlık fark, 7 puan fark ıle baslamamıza neden olur playoff lara

Yorum

• Direkten dönen 2 pozisyon gol olsaydı şuan bunlar mı konuşulcaktı hocayı eleştirenler gene eleştirecekler miydi acaba ?
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Maçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerek
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Insallah Vittek´in durumu kötü degildir...

Bugün siritan isimler, maalesef Serkan ve Henrique idi!

Samsun macina Halil-Pawel-Burak üclüsüyle cikabiliriz. Su yabanci kontenjani maalesef büyük sorun olacak.
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X