İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Yeni kurulan ekip uyum sorunu yaşıyor
Ancak asıl sorun oyuncuların sl varken
Süper ligi kaale almamaları
Özellikle yabancıların bir kısmı
Ancak süper ligde başarılı olmadan sl nin de olmayacağını
birileri onlara 1-2 hafta icinde anlatır
Ben merak etmiyorum
Bu takımın ve kadronun ligde süper isler yapacağından
eminim
Inanmayan inanmasin takima
Ancak kendi gazini saliverme adina
Milletin moralini bozmasin
havayi kirletmesin
Yorum
-
sanki her sene önüne fırsat geliyor... yok birinin 100 yılı yok birinin 101 yılı yok şikeciler yok federasyon yok hakemler.. hep hakkımız yendi... ibne basında var tabii...
bizi platini kendi insiyatifiyle sampiyonlar liğine soktu birazda senez erzik faydalı olmustur tabiki...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Müthiş bir tespit.(tamamı)İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın kırılma anı Vittek in sakatlanıp oyundan çıkması oldu.. Abdullah Avcı bana göre bilerek Vittek e sert girilmesi yönünde oyuncularına talimat verdi çünkü Vittek sakatlanmadan önce en az 3 kez daha aynı tarz müdahelelere mağruz kaldı ve hakemde sertliğe çok tolerasn gösterdi..Vittek in çıkmasıyla forvet hattında topu saklama ve servis etme sıkıntışı yaşadık ve yenildik ..Dua edelim Vittek in çok ciddi bir saatlığı yoktur çünkü kapanan takımlara karşı ona çok ihtiyacımız olacak ...
Koyu yazdığım yere bir şey eklemek istiyorum ,
Biz tam topu alıp top yapmaya başladığımızda , ileri çıktığımızda ibbli oyuncular anında bizi faulle durdurdular.
Hakem bize sarı kartını kullanırken , onların yaptıkları faullere sesini çıkarmadı ve aşırı faul yaptılar.
İbbli oyuncular da baktılar ki hakem ses çıkarmıyor ,sert bir oyun anlayışıyla oyunu sürekli soğuttular.
Hakem uyarmayı ve sarı kartını kullanıp oyunun soğutulmasını engellemeliydi."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Tolga
Celu-Giray-Mustafa-Cech
Zokora-Colman
Volkan-Sapara/Adrian
Burak -Halil .
Şimdilik olması gereken takım bu görünüyor .
İnşallah Vittek'in ciddi bir problemi yoktur . Fiziksel olarak eski görüntüsünden uzak , bir de sakatlanırsa çok başımız ağırır .
Yorum
-
Benim futbolculara bişey dediğim yok sadece taraftara varolan seyi hatırlattım yanlış bilenler olabilir. . bU psikoloji iyi degil 4'e girelim de ne olursa olsun değil yaniİlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben yine diyorum lig macında su 3 ma c futbolcular kıcını yıtsada yüksek tempoda aynasında sampiyonlar liğinde sacmalasın diyorsan sen haklısın...
bbu durum devamlı olmaz su gurup macların ilk ayaklarını tammalasak durum netlesir zaten...
Yorum
-
Alçak ça saldıranlar var,sen üzerine alınıyorsan alın alınmıyorsan kasma.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Yaşın büyük diye deminden beri susuyorum ama insanın sabır taşını çatlatma elştirken senden iczetmi alacak taraftar.
2-Alçakça eleştirmek nedemek biz görüğümüzü söylüyoruz sen futboldan anlamıyorsan veya Trabzonsporun sahada rezil oluşuna katlanabiliyorsan sende bir sorun var demektir acilen doktora git.
3-İnter maçıda dahil bu takımın top oynamadığını göremiyormusunuz.İnter maçında 1 veya 2 kornerimiz vardı.Gol dahil, gol pozisyonumuz yoktu.Anadolu takımlarıda 90 dakka defans yapıp istanbuldan 40 yılda bir galibiyetle çıkabiliyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansı çok geride kuruyoruz. Oyun kurarken çok yavaş hareket ediyoruz, boşa zaman geçiyor. Her maç ilk yarılar boşa geçiyor. Rakip pres yapınca orta sahadan ileriye top taşımakta zorlanıyoruz. Topu ileride tutup yerleşemiyoruz, rakibi hataya zorlayamıyoruz. Uzun süreli baskı kuramıyoruz, en fazla 1-2 dakika. Bunlar olmayınca da ceza sahasına en fazla 2 adam sokabiliyoruz.
"Topu ileride tutup yerleşemiyoruz"
En büyük sorunlarimizdan birisi. Özellikle böyle maclarda bunu yapabilmek lazim, bu sekilde cok faul kazaniriz. Yine is duran topa geliyor.
Duran toplara ciddi ciddi calismamiz gerekiyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Cunlu Lıg usulu Playoff lara, sezon boyunca topladıgın puanın yarısı ıle baslıyorsun.. sezon sonunda ki 15 puanlık fark, 7 puan fark ıle baslamamıza neden olur playoff laraİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ki ne farketti isterse olsun 25 puan ?
Yorum
-
Maçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerekTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Insallah Vittek´in durumu kötü degildir...
Bugün siritan isimler, maalesef Serkan ve Henrique idi!
Samsun macina Halil-Pawel-Burak üclüsüyle cikabiliriz. Su yabanci kontenjani maalesef büyük sorun olacak.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum