Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence bugün ilk 11 de sapara vitek volkan ve mustafayı görme ihtimalimiz yüksek. rotasyona mecburuz.

..............................tolga................................
    celustka.......mustfa.............giray.............cech

...........zokora(colman).....sapara.......................

.....volkan..............adrian.................henriqe.....

.........................vitek...................................
    7 Yabancıyla mı ?

Yorum

bence bugün ilk 11 de sapara vitek volkan ve mustafayı görme ihtimalimiz yüksek. rotasyona mecburuz.

Hocam 7 yabancı olmuş
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

hükmen mağlup 7 yabancı
        Emekleri çaldın yine.
        Günahkarsın Fenerbahçe !
        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Hem yabancı sorunu hemde çok efor sarf ettikleri için Zokora ve Celustka'nın dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Halil'de çok efor sarf etti o da dinlenebilir. Hatta Giray'ın da gerçek bir alternatifi olmadığı için ona çok yük biniyor. O da dinlendirilirse şöyle bir kadro ortaya çıkıyor;

---------------------Tolga---------------------
          Serkan------Aykut----------Mustafa-------Cech
          -----------Barış Ataş-----Colman---------------
          -------------------Sapara----------------------
          Volkan---------------------------------Henrique
          -----------------Vittek(Pawel)-----------------

Barış Ataş, Sezer, Eren,Sercan gibi isimlere lig maçlarında şans verilmeli ki iyice körelmesinler. Yani hazır olsunlar her an.

Yorum

• Tv'den de olsa Avni Aker'de Trabzonspor'umuzu izlemiyi özledim.

Hem taraftar baskısının hem sahadi baskının yoğun olduğu bir maç olur umarım.

Başarılar Trabzonspor.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Zor maç olacak. Malesef camiamız klasik biz herkesi yeneriz moduna girmiş. İnşallah erken gollerle maçı koparırız.

Yorum

• maşallah dikatli taraftarlarımıza bende farkına varıp değiştirdim
                SABIR = BAŞARI

Yorum

• çok az bilet satılmış acayip moralim bozuldu biz nasıl taraftarız. bi tarafta hakkı uefa tarafından verilmiş bi takımın taraftarı öbür tarafta şike yaptığı yanı çaldığı kesinleşmiş bi takımın taraftarı. yazıklar olsun bize.....
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İyi bir oyun ortaya koyup kazanacağımızı düşünüyorum. ŞL'i maçlarında 11'de oynamak için, oyuncular çok çalışacaklardır.

Aksi bir durum olsa bile, desteğimizi sürdürmeliyiz. Ligin telafisi yapılr, hatta bana kalsa lig çok da önemli değil.

Takımın moralini yüksek tutup, ŞL'indeki hikayemizin devamını sağlamalıyız.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Kontrollü oynasınlar, yeter. Keza rakip takım da konrollü oynayacaktır. Ortada dönen maçta da tecrübemizle gol bulmalıyız. Golden sonra kontrole devam edersek, İBB de maçı bırakır zaten.
                      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• avniaker çok coşkulu olacaktır eminim.karnaval havasında bir galibiyet dileklerimle

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok az bilet satılmış acayip moralim bozuldu biz nasıl taraftarız. bi tarafta hakkı uefa tarafından verilmiş bi takımın taraftarı öbür tarafta şike yaptığı yanı çaldığı kesinleşmiş bi takımın taraftarı. yazıklar olsun bize.....
                          Çok az bilet satılmış derken? Eğer bu maçtada stad dolmuyorsa cidden bu takımın Trabzon'dan koparılması lazım yeter artık.

Yorum

• Trabzondaki arkdşlar cok az biletin satıldığı söylenyor eğer böyleyse çok ayıp ediyorsunuz.gitmeyenler.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Stadın boş kalmasına ihtimal vermiyorum. Son anda alıcak heralde herkez.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Stadın full çekeceğine inanıyorum.
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X