İlk olarak eyinc tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Hocam 7 yabancı olmuşİlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bugün ilk 11 de sapara vitek volkan ve mustafayı görme ihtimalimiz yüksek. rotasyona mecburuz.
..............................tolga................................
celustka.......mustfa.............giray.............cech
...........zokora(colman).....sapara.......................
.....volkan..............adrian.................henriqe.....
.........................vitek...................................Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bugün ilk 11 de sapara vitek volkan ve mustafayı görme ihtimalimiz yüksek. rotasyona mecburuz.
..............................tolga................................
celustka.......mustfa.............giray.............cech
...........zokora(colman).....sapara.......................
.....volkan..............adrian.................henriqe.....
.........................vitek...................................
hükmen mağlup 7 yabancıEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Hem yabancı sorunu hemde çok efor sarf ettikleri için Zokora ve Celustka'nın dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Halil'de çok efor sarf etti o da dinlenebilir. Hatta Giray'ın da gerçek bir alternatifi olmadığı için ona çok yük biniyor. O da dinlendirilirse şöyle bir kadro ortaya çıkıyor;
---------------------Tolga---------------------
Serkan------Aykut----------Mustafa-------Cech
-----------Barış Ataş-----Colman---------------
-------------------Sapara----------------------
Volkan---------------------------------Henrique
-----------------Vittek(Pawel)-----------------
Barış Ataş, Sezer, Eren,Sercan gibi isimlere lig maçlarında şans verilmeli ki iyice körelmesinler. Yani hazır olsunlar her an.
Yorum
-
Tv'den de olsa Avni Aker'de Trabzonspor'umuzu izlemiyi özledim.
Hem taraftar baskısının hem sahadi baskının yoğun olduğu bir maç olur umarım.
Başarılar Trabzonspor.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
çok az bilet satılmış acayip moralim bozuldu biz nasıl taraftarız. bi tarafta hakkı uefa tarafından verilmiş bi takımın taraftarı öbür tarafta şike yaptığı yanı çaldığı kesinleşmiş bi takımın taraftarı. yazıklar olsun bize.....KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
İyi bir oyun ortaya koyup kazanacağımızı düşünüyorum. ŞL'i maçlarında 11'de oynamak için, oyuncular çok çalışacaklardır.
Aksi bir durum olsa bile, desteğimizi sürdürmeliyiz. Ligin telafisi yapılr, hatta bana kalsa lig çok da önemli değil.
Takımın moralini yüksek tutup, ŞL'indeki hikayemizin devamını sağlamalıyız.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Çok az bilet satılmış derken? Eğer bu maçtada stad dolmuyorsa cidden bu takımın Trabzon'dan koparılması lazım yeter artık.İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok az bilet satılmış acayip moralim bozuldu biz nasıl taraftarız. bi tarafta hakkı uefa tarafından verilmiş bi takımın taraftarı öbür tarafta şike yaptığı yanı çaldığı kesinleşmiş bi takımın taraftarı. yazıklar olsun bize.....
Yorum
-
Stadın boş kalmasına ihtimal vermiyorum. Son anda alıcak heralde herkez.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum