Jaja oynamadan 4-4-2 ile sahaya çıkalım şahsen yenileceğimizi tahmin etmiyorum.Jaja ile hele deplasmanda zor maç kazanamayız.İnşallah ben yanılırım.........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Taktik, kurgu filan bunların hepsi hikaye bu takımın sorunu psikolojik. Maçtan önce oyuncular toplanıp son 6 haftanın değerlendirmesini yapmalı. 6 Haftalık süreçte takımın giderek sıradanlaştığını bizden daha derli toplu olan takımların olduğunu en başta oyuncuların farkına varması lazım . Ligin ilk yarısına güvenip aradaki puan farkını da erittik artı stres ve baskı gibi faktörleri de üzerimize çektik. Tek yaptığımız şey ilk yarı şöyleydik böyleydik ama icraata gelince ortada bir şey yok. Ayrıca camia olarak sadece futbola odaklansak takımın yükünü daha da hafifletmiş oluruz. Bjk maçı önemli bir sınav bu maçla bazı şeyleri değiştirebiliriz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePozisyona girmeden de kazanbiliriz. Duran toplar, Besiktas'in yapacagi hatalari iyi degerlendrimek, vs...
Önemli olan kazanmak Jaja'nin oynamasi degil.
kanat organizasyonundan kaç golumuz var
biz ortadan deliyoruz rakipleri geçen sezon alanzinhoyla bu sezon jajayla.
bizde kanat oyuncusu yokki.
yattara kanat oyuncusu yattaranın verimli olmasını istiyorsan ortalara hava hakimiyeti iyi olan adam alacaksın yattara öyle etkili olur.
bu sistemde yattaraya yer yokdaha doğrusu kanat oyuncularına yer yok
En son Mesut tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 23:53.
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen ve selçuk oynarsa zor da olsa yeneriz hatta son dakikalarda yeneriz gibime geliyor bu mesajı hatırlatacam ve beni tebrik edeceksiniz inşallah
bence manisa ya da sivas macindan daha kolay olacak..Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani söyle....
------------------------Onur------------------------
Serkan--------Egemen(Giray)----Glowacki---------Cale
--------Selcuk---------Ceyhun--------Colman--------
Burak--------------------------------------------Piotr
-----------------------Pawel(Umut)------------------
Baktik olmuyor Jaja, Alan, Yattara gibi oyuncular yedekte olacaklar.
Bordomavi.net
Yorum
-
Bu sayfalarda Umut için en ağır yazıları yazanlardan birisi benim.2-3 kere onun yüzünde ceza bile yedim.Ancak bu takım Şenol hoca geldiğinden beri Umut'suz hiç oynamadı.En önemlisi Umut bu takıma Onur kadar,Selçuk kadar gerekli.Sıkıntı onun yanına ayağında top saklayan bir ikinci forvet koyamadık...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim takım öyle kanatlardan giden bir takım değiliz.
kanat organizasyonundan kaç golumuz var
biz ortadan deliyoruz rakipleri geçen sezon alanzinhoyla bu sezon jajayla.
bizde kanat oyuncusu yokki.
yattara kanat oyuncusu yattaranın verimli olmasını istiyorsan ortalara hava hakimiyeti iyi olan adam alacaksın yattara öyle etkili olur.
bu sistemde yattaraya yer yokdaha doğrusu kanat oyuncularına yer yok
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak böyle değil aslında bu kadro da oldukça defansif olur Jaja kesinlikle oynamalı ama mümkün mertebe forvete yakın oynamalı.Ben Şenol Hoca'nın Jaja-Burak-Umut üçlüsünü bozacağını sanmıyorum.Klasik 4-3-3 şeklinde çıkarız muhtemelen.
Peki 4-3-3 cikarsak bjk'nin kanat organizasyonlarini nasil savusturacagiz ki?
Serkan ile Cale'ye zaten kimse yardima gelmiyor arti son macta bu ikili cok kötü idi, yani bilemiyorum acikcasi.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfalarda Umut için en ağır yazıları yazanlardan birisi benim.2-3 kere onun yüzünde ceza bile yedim.Ancak bu takım Şenol hoca geldiğinden beri Umut'suz hiç oynamadı.En önemlisi Umut bu takıma Onur kadar,Selçuk kadar gerekli.Sıkıntı onun yanına ayağında top saklayan bir ikinci forvet koyamadık...
....aslında onun yanındaki adam jaja ama o da top almak için çok geri gelmek zorunda kalıyor bundan dolayı çok top kaptırıyor ..yani jaja orta sahada değilde ceza sahası önünde topla buluşa bilse çok faydalı olacak ...jaja nın en önemli özelliği tek kişiyi çok güzel geçip etkili şut atması bunu da ancak kaleye yakın yerlerde yapabilir yani birden fazla kişiyi geçmek zorunda kalınca topu kaptırıyor ..
....yani jaja çalımını atıp vuracak bu kadar basit ...selçuk colman ikilisi ilk yarıdaki performansına ulaşırsa bizi kimse tutamaz...ve tabi egemen çok önemli meğer cale balon muş bütün açıklarını egemen kapatıyormuş yani hermaç egemen 2 kişilik oynadığı için sıkıntı yaşamıyorduk ...egemen olmayınca savunmada hep bir eksiğiz...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Umut bu takım için gerekli filan değil Allah'ım anlamıyorum ya oynamasın bir maç onunla o kadar puan kaybettik.Kaybedeceksek bir maçta Pawel 90 dakika oynasın arkasında Jaja ve Burak'la bakalım ne olacak? Bu takım için şu durumda 4 tane olmazsa olmaz adam var. Selçuk - Egemen - Onur - Jaja bu kadar.Göz göre göre 2-3 maç üst üste boş kaleleri kaçıran formsuz bir Umut'la o kadar puan kaybettik bunu içinize sindirdiniz ama Pawel - Burak - Jaja hücum hattıyla bir maça tek bir maça bile çıkmaya tahammül edemiyorsunuz.Makina gibi işleyen pas trafiğini bir tek adam bozuyor ya şu takımda bir tek adam nasıl izliyorsunuz maçı bilmiyorum sadece koşuyor,yıpratıyor ee? Hücuma çıkıyoruz ne duvar pası,ne kontra atak,ne tek pas,ne adam eksiltme hiç bir şey yok ne anladım ben yıpratmasından,koşmasından.
Yorum
-
Necip bizim maç için kart görmüş..Bence iyi olmuş..Ligin orta ve alt sıralarında Necip'ten çok daha iyi oyuncular var..Şişirme bir balon sadece..
Yönetimin bu konudaki açıklaması bence gereksizdi.
Ayrıca artık insanlar" Bu Trabzonspor sürekli etik,saha dışı işlerde olmayız,....." açıklamalarından -izlenimlerime göre- bıktı gibi..
Türkiye şartları ve bizim açıklamalarımız insanlara tuhaf geliyor..
"Burası Türkiye" diyor insanlar..
Türkiye'de haklı, haklı değildir;güçlü haklıdır.
Bakıyorsun, doğru.
Son olarak,
Kaybedip gönüllerin şampiyonu olmak mı,kazanıp çirkefliğin şampiyonu olmak mı ?
Şeytan beni dürtüyor artık..
Yorulduk kovalamaktan..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki 4-3-3 cikarsak bjk'nin kanat organizasyonlarini nasil savusturacagiz ki?
Serkan ile Cale'ye zaten kimse yardima gelmiyor arti son macta bu ikili cok kötü idi, yani bilemiyorum acikcasi.
Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran Toplarimizi Son Zamanlarda iyi kullanmiyoruz.Jaja niye oynamasin onu anlamadim.Formsuz degil
Cünkü ben galibiyeti söyle alacagimizi düsünüyorum...
90 dakika pres yapan ve ayaginda top tutabilen bir ilk on bir ile.
Jaja pres yapiyor mu? Hayir, ama ayaginda top tutabiliyor.
Umut pres yapiyor mu? Evet, ama ayaginda top tutamiyor.
Uzar gider, yani öyle oyuncular tercih edilmeli ki, bu iki sey
o futbolcuda mevcut olmali, en azindan buna yakin bir ilk on
bir ile sahada olmaliyiz.
Tabi fizik gücü yüksek oyuncular tercih edilmeli. Yani Alan veya Baris
gibi oyuncular ikinci planda tutulmali.
Ayrica Besiktas'in ikinci yarida oyundan düstügünü biliyoruz, tam o zaman
al Jaja'yi, Yattara'yi ve Alan'i oyuna at gollerini al 3 puani dön Trabzon'a.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahadaki üçlüyle.
Selcuk-Colman ikilisi son maclarda dökülüyorlar resmen, eski
performanslari olsa olabilir ama.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Orta sahayı ele geçirirsek bu maçta bjk bir etkinlik gösteremez ki bu durumda Alanzinho,Yattara gibi oyuncular sonradan oyuna girer avantajlı skor elde edersek.Maç için fazla söze gerek yok önemi ortada puan yada puanlar almamız lazım benim 11'im şöyle bu maçla ilgili:
Yedekler:Colman,Yattara,Alanzinho,Giray,Mehmet Ç.,Pawel,TolgaKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
Yorum