Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnternetten alınan biletler maç günü tüm biletix gişelerinden veya stad gişelerinden satılıyor mu?
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• sadece staddan alırsın.

Yorum

• İkili mücadelede sağ ayak bileğine darbe alan İspanyol yıldız Guti de çalışmayı yarıda bıraktı. Tedavisine hemen başlanan Guti'nin durumunun yarın netlik kazanacağı bildirildi.

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bu yıl bir ilki gerçekleştirebiliriz. Maç için bilet almaya gittim Karabüklü biri vardı ve stadları liginin bitimine 5 maç kala kapanıyor ve tadilata giriyor ve bizim çok istediğimiz gibi KARABÜKLE YAPACAĞIMIZ Maç OLİMPİYATTA. Allahımdan iki şey istedim ligler başlarken Biri bu sezonu şampiyon bitirmek ikincisi Bu şampiyonluğu istanbulda takımla birlikte kutlamak. Bu bize bir şans düşünün bir takım rakiplerinin şehrinde şampiyonluğu 82 bin kişe oynuyor ve alıyor fenerin alay konusu eder bu. Onun için hep destek tam destek
          82 bin kişi almazlar olimpiyata (metro inşaatından dolayı) ama içerdekinden fazla dışarda seyirci olur bu kesin
          Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• beşiktaş kampa girecekmiş,sanki şampiyonluk maçı

d.kiev maçlarında fener maçında aklın nerdeydi schuster!
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Terapist tutmuşlar futbolcular için adamlar 4 e abone oldular kolay degil o psikolojiyi medyadan uzak bir şekilde futbolcuların üzerinden atmak istiyor o yüzden giriyor şimdi kampa art niyet aramayın

Yorum

• Bursaspor'un bu haftaya Belediye'ye puan kaybedeceğini düşünüyorum.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• biletim var maç için en geç kaçta girebiliriz maça?

Yorum

• Rakip oyuncuları konuşmayı pek sevmem lazım ama bize Fernandes gibi bir orta saha gerekli. Bence çok kaliteli bir futbolcu. Selçuk-Colman-Fernandes... Dağıtırız ortalığı. Bu arada yenicez Jaja delecek yine bjk'yi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu yıl bir ilki gerçekleştirebiliriz. Maç için bilet almaya gittim Karabüklü biri vardı ve stadları liginin bitimine 5 maç kala kapanıyor ve tadilata giriyor ve bizim çok istediğimiz gibi KARABÜKLE YAPACAĞIMIZ Maç OLİMPİYATTA. Allahımdan iki şey istedim ligler başlarken Biri bu sezonu şampiyon bitirmek ikincisi Bu şampiyonluğu istanbulda takımla birlikte kutlamak. Bu bize bir şans düşünün bir takım rakiplerinin şehrinde şampiyonluğu 82 bin kişe oynuyor ve alıyor fenerin alay konusu eder bu. Onun için hep destek tam destek
                      Bu kesin bir bilgimidir?! Eger dogruysa bugün aldigim en güzel haber!
                      .

Yorum

• yarın takımı karşılamaya gidiyoruz..
                        2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• Biletler tamamdır.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• arkadaşlar çok basit bir soru sordum..maça en geç saat kaçta giriş yapabiliriz??? sıkıntı yaratıyorlar mı????bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim...

Yorum

• İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar çok basit bir soru sordum..maça en geç saat kaçta giriş yapabiliriz??? sıkıntı yaratıyorlar mı????bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim...
                              Sorun o kadar basit ki kimse cevap vermek istemiyor biraz forumu araştır bakalım bulursun mutlaka sana yetecek bir cevap

Yorum

• JaJa yı Durduramazlar.Gol Atacağı Kesin , Antremanda İlk 11 de Jaja Yı Koymamış .Maçtada Böyle Birşey Yaparsa Geçmiş Olsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X