İnternetten alınan biletler maç günü tüm biletix gişelerinden veya stad gişelerinden satılıyor mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu yıl bir ilki gerçekleştirebiliriz. Maç için bilet almaya gittim Karabüklü biri vardı ve stadları liginin bitimine 5 maç kala kapanıyor ve tadilata giriyor ve bizim çok istediğimiz gibi KARABÜKLE YAPACAĞIMIZ Maç OLİMPİYATTA. Allahımdan iki şey istedim ligler başlarken Biri bu sezonu şampiyon bitirmek ikincisi Bu şampiyonluğu istanbulda takımla birlikte kutlamak. Bu bize bir şans düşünün bir takım rakiplerinin şehrinde şampiyonluğu 82 bin kişe oynuyor ve alıyor fenerin alay konusu eder bu. Onun için hep destek tam destekAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
beşiktaş kampa girecekmiş,sanki şampiyonluk maçı
d.kiev maçlarında fener maçında aklın nerdeydi schuster!@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Rakip oyuncuları konuşmayı pek sevmem lazım ama bize Fernandes gibi bir orta saha gerekli. Bence çok kaliteli bir futbolcu. Selçuk-Colman-Fernandes... Dağıtırız ortalığı. Bu arada yenicez Jaja delecek yine bjk'yi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu yıl bir ilki gerçekleştirebiliriz. Maç için bilet almaya gittim Karabüklü biri vardı ve stadları liginin bitimine 5 maç kala kapanıyor ve tadilata giriyor ve bizim çok istediğimiz gibi KARABÜKLE YAPACAĞIMIZ Maç OLİMPİYATTA. Allahımdan iki şey istedim ligler başlarken Biri bu sezonu şampiyon bitirmek ikincisi Bu şampiyonluğu istanbulda takımla birlikte kutlamak. Bu bize bir şans düşünün bir takım rakiplerinin şehrinde şampiyonluğu 82 bin kişe oynuyor ve alıyor fenerin alay konusu eder bu. Onun için hep destek tam destek.
Yorum
-
İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok basit bir soru sordum..maça en geç saat kaçta giriş yapabiliriz??? sıkıntı yaratıyorlar mı????bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim...biraz forumu araştır bakalım bulursun mutlaka sana yetecek bir cevap
Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
Yorum