glo çok ağır kalıyo müdahaleleri çok geç yapıyor bnce giry daha iyi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Su anda ligin en cok gol atan 2.ci takimiyiz ama bana göre gol sikintisi cekiyoruz.
Ofansta son maclarda hic de iyi degildik,takimin bu konuda ivme kazanmasi gerekiyor.
Genelde iyi kapanan takimlara karsi pozisyon üretemiyoruz bunun nedeni de takimin cok fazla ortadan oynamasi ve kanatlari kullanamamasi.
Kayseri gibi cok iyi savunma yapan bir takima karsi sürpiz ve degisik isler yapmamiz gerekiyor,yoksa isimiz zor.
Duran toplari da son maclarda adeta heba ediyoruz,umarim bu sorun üzerinde de ciddi sekilde calisilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipde Eren Güngör, Mehmet Eren ve Santana'nın sakatlıkları sürüyormuş
Zalayeta'nın durumu belli değilmiş.Oynayıp oynamayacağı hakkında şu anda kesin birşey yokmuş
Savaş Yılmaz kart cezalısı olduğu için bu maçda oynayamacakmış
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip takımda forma giyen Selim Teber'i unutmamak lazım.Kaliteli bir futbolcu tecrübeli bir futbolcu serbest vuruşlarda daha doğrusu duran toplarda çok tehlikeli.Ara paslarınıda çok iyi atabilen bir futbolcuTrabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bu macinda favorisi kayserispor bunu da belirtmeden gecemeyecegim.
Ama rakipten daha cok istersek,daha coskulu ve disiplinli oynarsak kazanmaya daha yakiniz diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotem yapıyorsunuz herhalde. Kayseri Avni Aker'de nasıl favori oluyormuş. Buna Kayserililer bile güler.
Taraftar tek vücut olursa takimda kazanmak icin macindan itibaren coskulu ve disiplinli oynarsa isler degisebilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni akerde iyi degiliz,bu hafta deplasmandayiz denilebilir.
Taraftar tek vücut olursa takimda kazanmak icin macindan itibaren coskulu ve disiplinli oynarsa isler degisebilir.
Yorum
-
Ne kadar devre arasını verimsiz geçirip 2. yarıya puan kayıpları ile de başlasak hala lideriz ve ne yepıp ne edip önümüzdeki 2 maçı kazanıp hem puan avantajını koruyup hem de fikstür avantajını ele geçirmeliyiz..
En son manisa maçında ki futbol kaybolan ümitlerimin tekrar yeşermesine neden oldu,ligin ilk yarısından bir özet izler gibi hissettim.takımın üzerinde ki baskı azaldı ama Şenol güneşin üzerinde hala baskı var..
Devamlı da Şenol güneşi de eleştirmek istemiyorum ama ben yaptığı ve yapmadığı değişikliklerde ne düşündüğünü çok merak ediyorum.maçta berebrliği yakalamışken rakip üzerinde baskı kurmuşken alanzinho gibi manasız bir değişiklik yapan hoca son dk lar olmuş gol lazım paweli oyuna almıyor hadi onu anladım ileri uçta değişikliğe gitmek istemiyorsan ileri hiç çıkmayan calenin yerine piotr ı alırsın,bişey yaparsın bir şekilde oyuna müdahele edersin,kenardan bizim gibi maçı izliyor,,geçen hafta sivas defansının akıl almaz hatası,bu hafta manisanın son dk larda açılıp ya herro ya merro demesi ve uzaktan atılmış bir gol geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Şenol güneşe rağmen kazanmamızı sağladı,
Geçen sene teo her fırsat bulduğunda ben topçuyum diye bağırdı,Şenol hoca duymadı,inşallah bu sene pawelin sesini duyar,adam 5 dk oynadığında etkili olabileceğini gösterdi,en azından 5 dk lık topçu olmadığını gösterdi,haa unutmadan bir de yattara diye bir baş belası var,ama içerdeki maçlarda kanatları çok iyi kullandığımız ve her maç 5 net gol pozisyonuna girdiğimiz için herhalde takımın en iyi orta yapan,tek başına oyunu karşıya yıkma yeteneğine sahip oyuncusunu hocamız hiç düşünmüyor,Şenol güneş için her fırsatta iyi eğitimci diyoruz ama ben kendi adıma insan psikolojisinden çok çok anladığını düşünmüyorum..
Yorum
-
1 Istanbul BB Kayserispor 0:2
3 MKE Ankaragücü Kayserispor 1:1
5 Medical Park Antalyaspor Kayserispor 2:1
7 Manisaspor Kayserispor 0:2
10 Kasimpasa SK Kayserispor 1:2
12 Konyaspor Kayserispor 0:1
14 Bursaspor Kayserispor 2:0
16 Gaziantepspor Kayserispor 2:0
19 Kardemir Karabükspor Kayserispor 0:0
21 Fenerbahce Istanbul Kayserispor 2:0
Istanbul BB, Manisa, Kasimpasa ve Konya maclari kolay lokmaydi Kayseri icin.
Dogru dürüst bir baski ortaminda cok kolay geceriz bu engeli.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
beşiktaş maçı öncesi ne yapıp edip bu maçı almamız gerek. taraftar mı girer gol atar hakem mi atar bilmem ama şampiyon olmamız için bu maçı almamız lazım rakip kasımpaşayı yenip liderliğe yükselicektir bızım puan kaybımızda ekstra motiveyle baya bi götürür helekı sonrakı hafta inönüye çıkcaz her ne kadar rakip havlu atmışsada beşiktaş beşiktaştır.prestij için oynayacaklar...HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53
Yorum
Yorum