İlk olarak abcabca tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Bordo Mavi En Büyük TRABZON
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVur kır parçalayı ilk söyleyen biziz. Ancak şuan bizden başka herkes söylüyor.
Vur kır parçala bu maçı kazan diyince ben bile gaza geliyorum tirübündeAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca atkı şovda iyi gider bak eleman nası yapıyor
Yorum
-
Diğer takımlarla dalga geçmeyi bırakmalıyız. Fenerle Türkiye Kupasını alamadı diye dalga geçiyorsunuz ancak bizde Süper Lig i kaç senedir alamıyoruz (Bu sene alacağız inşallah) Bjk ile iki maçta 8 gol yedi diye dalga geçiyorsunuz ancak adamlar grupları geçti en azından puan kazandırdı ülkemize. Haftaya Bjk bizi yenerse ilk eleştirende siz olursunuz. Gs ile kümeye düşecek falan diye dalga geçiyorsunuz ancak 2001 de biz daha kötü durumdaydık (tarih yanlış olabilir) .. Bırakalım bunları kendi işimize bakalım. Sene sonu çok dalga geçeriz
Yorum
-
Bugün internette bi haber okudum TT Arena Gs nin stadındaki ambiansı yakalamak için Fenerbahçe Stadının çatısını değiştirmek istiyormuş yönetim. Yani bizim bir çatımız bile yok ses çıkmıyor stadımızda gerekli ortamı yakalayamamızın en büyük sebebi bu. Yönetim Maraton çatısını keşke yıkmasaydı o zamanki ambians şimdikinden kat kat daha iyiydi. bence stadımıza gerekli ortamı oluşturamamızın en büyük sebebi de bu
Yorum
-
bu maç için umarım uzaktan şut çalışması yapıyordur oyuncularımız.
kayseri çok iyi alan savunması yapıyor.
defansın arkasına sarkıp gol bulmamız çok zor.
kanatlarımız kırık olduğu için orta gol pozisyonları zaten binde bir bizde.
bu maç için burak solda yattara sağda sanki daha güzel olabilir.
duruma göre alanzinho sonradan girer."Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin 2 hafta sonra o fikstür avantajı sona eriyor.ben şahsen onların paşa'ya veya gençlere takılacağını dünmüyorum.ama ard arda oynayacakları bursa,gs,eskişehir,antep maçından en az 6 puan bırakacaklarını umuyorum..
Yorum
Yorum