Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maratonda çok sayıda yaşlı insan var, bu insanların maratona dağıldığı düşünürsek, maratonda ayakta maç izleme olayı tamamen hayal ..
    kesinlikle aynı kanıdayım.az gaza gelsek takımı desteklemek istesek hemen arkadaki yaşlı amca müdahale ediyor.sadece din iman kitap mezhep sövüyor.bu adamlarla rakibe baskı kurmak imkansız.yakında A1 kale arkasında kavga görürseniz bikin ki o damı yumrukluyorum.
    Bordo Mavi En Büyük TRABZON

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vur kır parçalayı ilk söyleyen biziz. Ancak şuan bizden başka herkes söylüyor.

Vur kır parçala bu maçı kazan diyince ben bile gaza geliyorum tirübünde
      profildeki yaşın itibariyle konuşuyorum kanın kaynıyor yerinde duramıyosn böyle saldırasın geliyor belkide etrafa ama böyle vur kır parçalayla olmuyor bu işler rakibi degil kendi takımını baskı altına alıyosun. Hatta bu kısır döngü yüzünden kimsenin sesi çıkmıyor ya da çıkartmak istemiyor olabilir tribünde
      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Ayrıca atkı şovda iyi gider bak eleman nası yapıyor
        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          moralinizi bozmak gibi olmasın ama ...

http://www.spor61.net/pfdk-feneri-es-gecti-2117h.htm
          Benim moralimi ferrarinin bize karsi oynayamayacak olmasi bozdu. Ayrica insallah bjk bu haftaki macini kazanirda bizim maca yeni teknik direktorleriyle cikmazlar.
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayrıca atkı şovda iyi gider bak eleman nası yapıyor
            Atkı şov kendi gözünü doyurmaktan başka bir işe yaramaz. Zira koreografi de aynı. Top rakipteyken ıslık, bizdeyken tezahurat yeterlidir. Hatta bazı oyuncularda tezahurat bile işe yaramıyor. Bizim oyuncularla yapılan ropörtajda oyuncuların belli kısmının tirübünlerden gelen sesi kendini maça verdiğinden dolayı duymadığını belirtmişti.

Yorum

• maçı rhat kazanacak güçteyiz.. yine kendi futbolcumuzu baskı altına almazsak tabi.. tezahürata gerek yok rakip futbolcu ve hakemi ıslıklamak zaten yeterli olur.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Destek destek destek...
                  Bugün Umarım Bucaspor Bursasporu yener.Hadi Bakalım Buca.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Dün kargalar gercekden bir MUCIZE gerceklestirdiler.
                    Ilk Macda yediklerinden fazla yemedi elemanlar.
                    muahahahahaha

Dönelim Trabzonsporumuza.
                    Artik her Mac Final ve önemli.
                    Insallah kazanacagiz.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Diğer takımlarla dalga geçmeyi bırakmalıyız. Fenerle Türkiye Kupasını alamadı diye dalga geçiyorsunuz ancak bizde Süper Lig i kaç senedir alamıyoruz (Bu sene alacağız inşallah) Bjk ile iki maçta 8 gol yedi diye dalga geçiyorsunuz ancak adamlar grupları geçti en azından puan kazandırdı ülkemize. Haftaya Bjk bizi yenerse ilk eleştirende siz olursunuz. Gs ile kümeye düşecek falan diye dalga geçiyorsunuz ancak 2001 de biz daha kötü durumdaydık (tarih yanlış olabilir) .. Bırakalım bunları kendi işimize bakalım. Sene sonu çok dalga geçeriz

Yorum

• Bugün internette bi haber okudum TT Arena Gs nin stadındaki ambiansı yakalamak için Fenerbahçe Stadının çatısını değiştirmek istiyormuş yönetim. Yani bizim bir çatımız bile yok ses çıkmıyor stadımızda gerekli ortamı yakalayamamızın en büyük sebebi bu. Yönetim Maraton çatısını keşke yıkmasaydı o zamanki ambians şimdikinden kat kat daha iyiydi. bence stadımıza gerekli ortamı oluşturamamızın en büyük sebebi de bu

Yorum

• bu maç için umarım uzaktan şut çalışması yapıyordur oyuncularımız.
                          kayseri çok iyi alan savunması yapıyor.
                          defansın arkasına sarkıp gol bulmamız çok zor.
                          kanatlarımız kırık olduğu için orta gol pozisyonları zaten binde bir bizde.
                          bu maç için burak solda yattara sağda sanki daha güzel olabilir.
                          duruma göre alanzinho sonradan girer.
                          "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                          Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fenerin 2 hafta sonra o fikstür avantajı sona eriyor.ben şahsen onların paşa'ya veya gençlere takılacağını dünmüyorum.ama ard arda oynayacakları bursa,gs,eskişehir,antep maçından en az 6 puan bırakacaklarını umuyorum..
                            bİzİmde ankaragÜcÜnde puan kaybetceĞİmİz kİmİn aklina gelİrdİ...

Yorum

• Top rakibe geçtiği zaman hep birlikte ıslık çalmalıyız , en etkili ve kolay yol bu. İnsanlar oturduğu yerden bile destek verebilirler böylece.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• beşiktaşlı eski yönetici trabzonlu celal kolot trabzonspor baskıyı kaldıramaz fener şampiyon olur demiş.

alın size trabzonlu olupta utanmadan istanbul takımlarına gönül veren celal kolot peyniri.

Yorum

Çalışıyor...
                                X