Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz Nostalji iyi gelir diye düşündüm gece gece
    Anlaşılan camiamızda birçok şey değişmeden kalmış. Sayın Ağaoğlu hala değiştirilmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez başkan adayımız.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye şampiyonluğa odaklanıyorsunuz ki?

Bence 2. lik bile büyük başarıdır. Hatta bjk ve gs ye 18 puan fark atmışız.

Bu benim beklentilerimi fazlasıyla karşılar
      buyur budan yak!!!!
      BENİM OĞULLARIM ÖNCE TRABZONU TUTACAK.. SONRA FENERDEN NEFRET EDECEK

Yorum

Hatırlar mısın, bilmem. Eskiden başkanlarımız "Ligi 2. bitirsek bile hocamızla yola devam edeceğiz." tarzı açıklamalar yapardı.

Trabzonspor büyüklüğündeki bir camia için şampiyon olamamak başarısızlıktır.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda ki bazı yorumları okuyorum sonra angut taki bazı yorumlara bakıyorum sanki aynı kişiler yazmış ;

-Tüm hakemler bize karşı ,rakibin sertliğine hep müsamaha gösteriyorlar , bizden bir allah ın kuluda yazsın manisa maçında Fırat aydınus tüm takdir haklarını bizden yana kullandı art niyetli olsa satılmış olsa Ceyhun nun pozisyonunda penaltıyı verir , Burak ı da rahatlıkla atardı bence hataları bunlardı onun dışında mükemmele yakın maç yönetti.

-Bizim takım çok iyi bu hafta 4-5 atarız , takım hafif iyiye gitsin bu laf artık geleneksel oldu , bunu yazan maç sonu kötü olunca , bizden birşey olmaz yazabiliyor , anguttakide aynısı..

-Biz kazanınca bileğimizin hakkıyla rakip kazanınca şike ile ; bizim açımızdan bakınca Volkan Babacan olayı , arkadaş bu kaleci zaten kazma izmirde türkiye kupası finalinde beşiktaş tan yediği 4 gole bakın zaten göreceksiniz , onu oynatanda suç Şota da , bu adamın kadıköydeki atmosferi kaldıramayacağını düşünmesi lazım , inşallah bize karşı da o oynar.

-Rakipler fenere karşı oynamıyorlar ama bize karşı aslan kesiliyorlar ; aynısını anguttakiler de söylüyorlar , herkes e yatıyorlar bize aslan kesiliyorlar , hadi anladık onlar angut peki kendi içimizdeki insanlar bunu nasıl iddia ederler? şuna emin olun eğer bir futbolcuda böyle bir niyet varsa kendini fener maçlarında daha fazla paralar çünkü bilirki o maç daha göz önündedir.

Kısacası arkadaşlar , hepimiz fanatiğiz ama bu demek değil ki ,adalet anlayışımızın olmayacağı eğer öyle olacaksak anguttaki lerden farkımız kalmaz nasıl onların yorumlarını okuyup şu mallara bak diyorsak aynı formatta yazanların burdaki yorumlarına da onlar aynı tepkiyi veriyor neden o angutlar la aynı kefede olalım ki , yorum kalitemizi ve bakış açılarımızı biraz daha genişletmek bizleri onlardan bir adım öteye geçirir ve uzun vadede kazanan biz oluruz kalitemiz altında ezilirler.

-

onur yazdıkların çok doğru.hepsine katılıyorum kardeşim.

Yorum

Senin için öyle olabilir. Ben kabul etmiyorum 2.liği
            bjk gs ye 30 puan fark atsak ne olur ...
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Sen beklentine kavuştun, o zaman gölge etme Adem. Bırak, Trabzonspor'un karşılayabileceği beklentilere sahip insanlar umutlarını sürdürsün.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Kayseri ve Bjk'yi yenince inanmayanlarda inanacak.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayseri ve Bjk'yi yenince inanmayanlarda inanacak.
                  Bunun bir kıymeti olacak mı peki, hayır.

Yorum

• iilk golü yersek kazanırız atarsak kaybederiz bana öle geliyor
                    Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son hatırladığınız kanattan orta-kafa pozisyonunda, ortalayan ve kafayı vuran oyuncu kimdi?
                      mustafa yumlu ortaladı engin aktürk kafa ile topu karabükspor ağlarına yolladı....
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Değişik bir bakış açısı, ancak taraftarı olunan takımla sahip olunan düşünce yapısı arasında büyük bir çelişki var.

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda ki bazı yorumları okuyorum sonra angut taki bazı yorumlara bakıyorum sanki aynı kişiler yazmış ;

-Tüm hakemler bize karşı ,rakibin sertliğine hep müsamaha gösteriyorlar , bizden bir allah ın kuluda yazsın manisa maçında Fırat aydınus tüm takdir haklarını bizden yana kullandı art niyetli olsa satılmış olsa Ceyhun nun pozisyonunda penaltıyı verir , Burak ı da rahatlıkla atardı bence hataları bunlardı onun dışında mükemmele yakın maç yönetti.

-Bizim takım çok iyi bu hafta 4-5 atarız , takım hafif iyiye gitsin bu laf artık geleneksel oldu , bunu yazan maç sonu kötü olunca , bizden birşey olmaz yazabiliyor , anguttakide aynısı..

-Biz kazanınca bileğimizin hakkıyla rakip kazanınca şike ile ; bizim açımızdan bakınca Volkan Babacan olayı , arkadaş bu kaleci zaten kazma izmirde türkiye kupası finalinde beşiktaş tan yediği 4 gole bakın zaten göreceksiniz , onu oynatanda suç Şota da , bu adamın kadıköydeki atmosferi kaldıramayacağını düşünmesi lazım , inşallah bize karşı da o oynar.

-Rakipler fenere karşı oynamıyorlar ama bize karşı aslan kesiliyorlar ; aynısını anguttakiler de söylüyorlar , herkes e yatıyorlar bize aslan kesiliyorlar , hadi anladık onlar angut peki kendi içimizdeki insanlar bunu nasıl iddia ederler? şuna emin olun eğer bir futbolcuda böyle bir niyet varsa kendini fener maçlarında daha fazla paralar çünkü bilirki o maç daha göz önündedir.

Kısacası arkadaşlar , hepimiz fanatiğiz ama bu demek değil ki ,adalet anlayışımızın olmayacağı eğer öyle olacaksak anguttaki lerden farkımız kalmaz nasıl onların yorumlarını okuyup şu mallara bak diyorsak aynı formatta yazanların burdaki yorumlarına da onlar aynı tepkiyi veriyor neden o angutlar la aynı kefede olalım ki , yorum kalitemizi ve bakış açılarımızı biraz daha genişletmek bizleri onlardan bir adım öteye geçirir ve uzun vadede kazanan biz oluruz kalitemiz altında ezilirler.

-
                          mükemmele yorum olmuş...aynı şeyleri düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mustafa yumlu ortaladı engin aktürk kafa ile topu karabükspor ağlarına yolladı....
                            hocam sen hala hugo da mı kaldın ya naaptın sen
                            Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• daha öncedende belirttiğim gibi 4-0 lık bi skor bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen beklentine kavuştun, o zaman gölge etme Adem. Bırak, Trabzonspor'un karşılayabileceği beklentilere sahip insanlar umutlarını sürdürsün.
                                Sürdürsün birşey demiyorum ki?

Sadece ben şu an ki tablodan memnunum.Şampiyonluk beklentisi olmadan tutuyorum takımı

Düşünün adamlarda muazzam imkanlar var buna rağmen fark atmışız ligde..

Yeter de artar bana

Yorum

Çalışıyor...
                                X