Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın başında 2-0 yaparız, rahat bir galibiyet bizi bekliyor bence. şu duran toplara çalışmamız lazım,mutlaka çalışılıyordur ama rakipler bu kadar faul yaparken duran toplardan gol çıkaramamak tek kelimeyle beceriksizlik. üstelik boy ortalaması bu kadar yüksekken. her kafaya çıkan havaya dikiyor topu.şöyle yere çarptırsalar nereye gitse gol olur ya.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçın başında 2-0 yaparız, rahat bir galibiyet bizi bekliyor bence. şu duran toplara çalışmamız lazım,mutlaka çalışılıyordur ama rakipler bu kadar faul yaparken duran toplardan gol çıkaramamak tek kelimeyle beceriksizlik. üstelik boy ortalaması bu kadar yüksekken. her kafaya çıkan havaya dikiyor topu.şöyle yere çarptırsalar nereye gitse gol olur ya.
      benimde dikkatimi çekiyor kafa vuruşlarında top resmen zıplıyor kalenin çok üstünden gidiyor kaleyi bulan yok gibi birşey.
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk'un iyi bir sözleşme yapmak için sezon sonunu beklediğini düşünüyorum Selçuk avrupaya bile gitse takıma para kazandırarak gitmesi gerekir
        Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.

Yorum

• selçuk'un imzalamamasını yanlış buluyorum kalmayı düşünüyorsa imzalar demek ki kalmayı düşünmüyor

avrupaya gidebilir mi? ben hiç transfer haberi duymadım avrupadan takip eden var diye bir tek fenerbahçe takipte her hafta haberleri çıkıyor.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benimde dikkatimi çekiyor kafa vuruşlarında top resmen zıplıyor kalenin çok üstünden gidiyor kaleyi bulan yok gibi birşey.
            defans oyuncularını anlarım,savunma yaparken topu uzaklaştırmaya alıştıkları için normal olarak karşılarım,hernekadar lugano örneği olsada karşımızda.
            ancak burağın,jajanın,ceyhunun,umutun topa kafa atmamalarını anlayamıyorum. bir maçta 30 tane faul kullanıp maç berabere bitiyorsa problem var demektir.
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Armağan ortalık karıştırmakta futbolcu kötülemekte üstüne yok pes doğrusu.Yeni hedefinde Selçuk mu ?
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
                Türkiye'de Trabzon'dan başka takımda oynamam, avrupa hedefim var, klübe para kazandıracağım diyordu.
                Bunları söylemeseydi tabi ki de böyle bir zorunluluğu olmazdı.
                Neyse arkadaşlar bu konuyla ilgili son mesajımdı.Çok tartışıldı bu konu zaten Selçuk İnan başlığında, ayak oyunlarına izin vermeyelim.
                En son werg tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 15:10.

Yorum

• bazen okuduklarıma inanamıyorum herkesin illaki bi düşüncesi olabilir ve bunu söylemekte serbesttir yalnız ilk önce kendi kendine muhasebe edip acaba bu yazdıklarımla kazandırabileceğim bişey varmı diye kendine sormazsan afedersiniz ama bence güzel bi yemeğin ortasında mide bulandırıcı bi böcek tmaktan başka bişey yapmış olmazsınız....

kimisi diyorki polyanacılık oynamayalım biz şampiyon olamayız fener olacak , kimisi diyorki ne yaparsak yapalım bizim bütçemiz sınılı fenerinki daha iyi biz yine şampiyon olamayız...Tamam arkadaşlar düşüncelerinize saygılıyım sadece bişey rica edeceğim sizden bunları siz 12 maç sonuna saklayın burda mide bulandırmayın sadece elimizdeki var olanla neler yapabilirizi tartışıp bu şekilde hep birlikte yola devam edecekseniz edin....bu takım şuanda lider ve neredeyse ligin başından beri bu şekilde yapılması gereken herşeyi fazlası ile yapmıştır yapmayada devam etmektedir destek futbol takımımızın hakkıdır...buna ilk önce bi saygı duyun başarıyı alkışlayıp sebep olanlara biraz alkış tutun ve bildiğim işey varki eleştiriyi her insan yapabilir ama biz taraftar olarak bi takımın yandaşıyızda evet hatalar boşluklar olacaktır var olan görevlerimizden biride bunları doldurmaktır...

bazı arkadaşlar sağolsun geçen seneki şampiyonluğu hatırlattı bursa o beğenmediğimiz hüseyin ve ortalama hüseyin gibi futbolcularla şampiyon oldu...ne gutisi ne almediası ne niangı ne Q7 si vardı bu yakın zamandaki bi örnektir demekki oluyormuş fakat bu inanmayanlar içindi ki ben inanıyorum bu takım şampiyon olmak için Türkiye süper liginde bütün takımlar içerisinde en kollektif ve en hazır takımdır.

sadri başkan ilk geldiğinde şunu demişti biz 20 küsur transfer yaptık takımın iskeletini oluşturduk bundan sonra bizden bu şekilde bi transfer politikası beklemeyin sadece eksik yerlere adam alacağız buda yılda bi kaç tane ve bu sene şampiyonluk olmayacaktır bir dahaki seneden başlayıp kupaları sırayla alacağız demişti....türkiye kupası süper kupa ve bu sene o sene lig şampiyonluğu.....allahın izniyle...selametle

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk yarı biz bu adamlara 9 puan fark atarken bu saydıklarından hangisi tersti? Onlarda hala aynı adamlar var. Biz kadromuzu iyi ya da kötü en azından takviye ettik. Bu iş inanmak işi. 14 puan gerideki bjk bile bizden daha çok inanıyordu. Bizde öğrenilmiş çaresizlik durumu var ne yazık ki. Bizi şampiyon yapmazlar. Yine fb ile baş başa kalırız, onları şampiyon yaparlar. Bu psikolojiden geçen yıl itibariyle kurtulmuş olmamız gerekiyordu. Adamlar geçen sene son maçta kaybettiler şampiyonluğu ve bu başlarına ilk kez gelmedi.

Bizi şampiyon yapmazlar.
                    Şenol hoca final maçlarını yönetemiyor.
                    Hakemler bizi budayacak.
                    Bu iş bu adamlarla olmaz.
                    2.lik bile başarıdır.

Bizi bunlar tüketiyor.

2. yarıya çok etkisiz başlamamız ise akıl alır bir durum değil. Ya puan farkının rehaveti çöktü üzerimize, ya da bilmediğimiz başka birşey. Manisa maçının ilk yarısı rezildi. Maç sonu istatistiklere bakıyorum, 400 küsür pas(ilk yarıdaki gibi) kaleye 24 şut, 6 isabetli(ilk yarıdaki gibi). Manisa maçı bana gelecek için umut verdi. Benim realitem bu.
                    Hepimiz aynı umudu taşıyoruz, Lakın içimizdekı karamsarlık v.s etmenlerin tamamı, futbolcularımızın üst düzey olmamasından kaynaklanıyor.

İlk yarıda 9 puan yapan da bunlardı evet ama sezon 34 maçtan ibaret,kaliteli oyuncular kndisine puan lazım olduğunda ve kazanması gerektiğinde kendi biletini kendi kesen oyuncudur.

Bu bakımdan baktığımızda, Biz fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız maçın stresini kaldıramıyorsak ve o maçı kazanarak rakibimizi saf dışı bırakma şansımız varken bunu beceremiyorken aksine sezonun en kötü futbolunu oynayarak sahadan mağlup ayrılıyorsak işte sorun burda..

İşin başka tarafından bakalım. Fenerbahçe 9 puan önde yakalasaydı bu lig'de sizce daha şampiyonlğu vereceğini düşünebilirmiydik. Açıkçası mucize olurdu ama açıkçası ben 9 puan öndeyken bile hala işlerin ters gideceğini düşünüyor ve şampiyonluk şarkıları söyleyemiyordum bile. Heriflerin sol bekı, Hocasına teknık direktör değil diyordu ama lazım geldiğinde de oynuyordu. Biz ise, Maalesef Şenol Hoca2nın psikoljık beyin yıkaması ve süreki onun kontrolunde olan ve azıcık bir gevşeklikte darmadığın olacak bir takım havası veriyoruz.. Bunun en büyük Nedeni de, takımızın bir saha içinde Liderininn olmaması ve zorakı yıldız yaptığımız yanı bir sezonu diğer sezonunu tutmayan oyunculardan kurulu olmuş olmamız.

Bugun Cale 3 senedir bu takımın sol beki olmasına rağmen hala bir arpa boyu yol alamamış sadece yıllardır orda oynamanın verdiği csaretle oynuyor. Bizim taımdan gitsin başka bir takımda değil 11 e 18 e girmesi bile mucize.. Cale oyuncu olsaydı, bu süre zarfında Orta da yapar, golde atar, takımın beyin görevini ve defansın iskeletini oluşturabilirdi..Ama dedik ya yetenekleri kısıtlı..

Burak , müyhiş enerjisiyle takıma faydalı bir oyuncu ama 3 maç sonrasının garantisi yok...

Bunun gibi örnkler çoğaltılabilir, Biz herşeye rağmen lideriz ve lider kalmak için çalışıyoruz ama futbolcularımızın liderlik baskısını kaldırması çok zor..

Öyle kiİ
                    Tv yorumlarında bizim takımın taraftarı olanlar bile, Trabzonspor geriden takip ederse daha başarılı olur diyebiliyor. Dunyadan hangi takım taraftarı kendi takımı için, Geriden takip etsin baskıyı ancak bu şekılde kaldırabilirz diyordur.. Sorunun vehameti burda işte...

Bu işi çözecek olanlar yoneticilerdi maalesef çözemediler. takıma kaliteli oyuncular takviye yaparak onların liderlik ve yteneklerinden faydalanabilirdik. Veya orta sahamınızn en büyük silahı SELÇUK a avrupadan transefer teklifi gelirse gidebilirsin maddesi koyarak sözleşme imzalatabilirdik.. Şampiyonluğa giderken elindekı 3 önemli futbolcusu kendi takımıyla sözleşme imzalamamış bir takım daha yoktur herhalde...

Alex.. imza attıktan sonra daha verimli oynuyor, Selçuk ise, aklı hala başka yerlerde ..

Imzalamıyor biz ne yapabilirz diyorsa birilerimiz. İşte orda sorun başlıyor zaten.. şampiyonluğa giden takımın oyuncusu şampiyon takımda kalmak istemiyorsa orda da ciddi çelişkiler var demektir..
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Rakiplerimiz bizden hala çok çekiniyo havaya girersek bizi yakalayamayacaklarından korkuyorlar. kayseri maçı bunun için büyük fırsat ama futbol bu yenemeyebilirizde yenilsek bile sukunetimizi koruyalım bakalım bu bize ne gibi yararlar sağlıyacak yıllardır sağlayamadığımız sukuneti bu sene sağlayabilecekmiyiz en çok bunu merak ediyorum.İnşallah bunlara gerek kalmazda eze eze şampiyon oluruz bunuda yapacak güçteyiz.Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Selçuk konusunda Halil Şanlı kadırga tv de şöyle söyledi:

Sene başından itibaren Valencia takip ediyormuş.Ancak selçuk a çok çok yakın birisi Selçuk un Türkiye'de Trabzonspor dan başka takımda oynamayacağını söylüyormuş.Türkiye de kalırsa mutlaka Trabzonspor da kalmak gibi bir düşüncesi varmış Selçuk'un..

Fikirlerini beğenmesek te Halil Şanlı'nın bu konularda istihbaratı doğru oluyor.

Yorum

• Kayserispor deplasmanlarda hiç bir varlık gösteremiyor şuana kadar izlediğim bütün deplasman maçlarında öyleydi, fener, bursa maçlarında hele % 30 topla oynadılar. Onun için kontra ataklara dikkat edersek, defanslarınıda beğenmiyorum 1-0 alırız diye düşünüyorum. Ha olduda yenemedik o zaman acı ;ama bu sene şampiyonluk gider ayrıca bu kadroyu fazla bozmayıp 1 forvet,1 sol bek,bir de orta sahaya yusuf tarzı maçlar sıkıştığında açabilecek bir adam alabilirsek bir dahaki sene kesin şampiyuon olurız ;ama dediğim gibi şenol hoca kalırsa ve takımın iskeleti korunursa.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu İstanbul medyası geçenlerde Gökhan Gönül'ü Barcelona'ya transfer etmeye kalkmıştı. Siz onlara çok takılmayın. Bizim uşakların bir yere gittiği yok ve bu yıl şampiyon olmak için çırpınıyorlar. Benim lakaydlıkla ve sorumsuzlukla suçladığım Jaja bile bu hafta müthişti. Bizim kulübede her an skoru çevirebilecek Alanzinhomuz, Yattaramız, Enginimiz, Mehmetimiz, Brozekimiz, Ceyhunumuz ve Sezerimiz var. Skoru korumak için oyuna dahil olabilecek Barışımız, Sezerimiz, Ceyhunumuz var. Hangi takım 2 as stoperi birden sakatken onları aratmayacak 2 stopere sahip? Beğenmediqimiz yedek kalecimiz bile geçen seneye kadar milliydi.

Arada kızınca hepimiz saçma sapan yorumlar yapabiliyoruz ama liderken ve hafta başlamamışken saçmalamak doğru değil, mantıklı da değil.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda ki bazı yorumları okuyorum sonra angut taki bazı yorumlara bakıyorum sanki aynı kişiler yazmış ;

-Tüm hakemler bize karşı ,rakibin sertliğine hep müsamaha gösteriyorlar , bizden bir allah ın kuluda yazsın manisa maçında Fırat aydınus tüm takdir haklarını bizden yana kullandı art niyetli olsa satılmış olsa Ceyhun nun pozisyonunda penaltıyı verir , Burak ı da rahatlıkla atardı bence hataları bunlardı onun dışında mükemmele yakın maç yönetti.

-Bizim takım çok iyi bu hafta 4-5 atarız , takım hafif iyiye gitsin bu laf artık geleneksel oldu , bunu yazan maç sonu kötü olunca , bizden birşey olmaz yazabiliyor , anguttakide aynısı..

-Biz kazanınca bileğimizin hakkıyla rakip kazanınca şike ile ; bizim açımızdan bakınca Volkan Babacan olayı , arkadaş bu kaleci zaten kazma izmirde türkiye kupası finalinde beşiktaş tan yediği 4 gole bakın zaten göreceksiniz , onu oynatanda suç Şota da , bu adamın kadıköydeki atmosferi kaldıramayacağını düşünmesi lazım , inşallah bize karşı da o oynar.

-Rakipler fenere karşı oynamıyorlar ama bize karşı aslan kesiliyorlar ; aynısını anguttakiler de söylüyorlar , herkes e yatıyorlar bize aslan kesiliyorlar , hadi anladık onlar angut peki kendi içimizdeki insanlar bunu nasıl iddia ederler? şuna emin olun eğer bir futbolcuda böyle bir niyet varsa kendini fener maçlarında daha fazla paralar çünkü bilirki o maç daha göz önündedir.

Kısacası arkadaşlar , hepimiz fanatiğiz ama bu demek değil ki ,adalet anlayışımızın olmayacağı eğer öyle olacaksak anguttaki lerden farkımız kalmaz nasıl onların yorumlarını okuyup şu mallara bak diyorsak aynı formatta yazanların burdaki yorumlarına da onlar aynı tepkiyi veriyor neden o angutlar la aynı kefede olalım ki , yorum kalitemizi ve bakış açılarımızı biraz daha genişletmek bizleri onlardan bir adım öteye geçirir ve uzun vadede kazanan biz oluruz kalitemiz altında ezilirler.

-
                              ......

Yorum

• Maçların hepsi zor olacak bundan sonra ve hepside final niteliğinde. Bundan sonra rakip farketmeyecektir. Kayseride bu maçlardan biri ve kazanmalayız tabikide.

Yorum

Çalışıyor...
                                X