Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hee heee hheeeeeeeeeeee.
    Bana karsi platonik bir kücük görme var sende ama biraz saygi lütfen.

Forum yöneticisi olarak örnek olmaniz gerekir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Haklısınız platonik* bir küçük görme bu.

*Platonik: Gerçekte olmayan.

Size karşı bir saygısızlığım yok. Medeni bir şekilde mesajınıza tepki gösteriyorum sadece.

Ayrıca, benim gibi bir çok arkadaşın yaşama sevincini köreltiyorsunuz. Bence siz bize karşı saygısızsınız.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burda ki bazı yorumları okuyorum sonra angut taki bazı yorumlara bakıyorum sanki aynı kişiler yazmış ;

-Tüm hakemler bize karşı ,rakibin sertliğine hep müsamaha gösteriyorlar , bizden bir allah ın kuluda yazsın manisa maçında Fırat aydınus tüm takdir haklarını bizden yana kullandı art niyetli olsa satılmış olsa Ceyhun nun pozisyonunda penaltıyı verir , Burak ı da rahatlıkla atardı bence hataları bunlardı onun dışında mükemmele yakın maç yönetti.

-Bizim takım çok iyi bu hafta 4-5 atarız , takım hafif iyiye gitsin bu laf artık geleneksel oldu , bunu yazan maç sonu kötü olunca , bizden birşey olmaz yazabiliyor , anguttakide aynısı..

-Biz kazanınca bileğimizin hakkıyla rakip kazanınca şike ile ; bizim açımızdan bakınca Volkan Babacan olayı , arkadaş bu kaleci zaten kazma izmirde türkiye kupası finalinde beşiktaş tan yediği 4 gole bakın zaten göreceksiniz , onu oynatanda suç Şota da , bu adamın kadıköydeki atmosferi kaldıramayacağını düşünmesi lazım , inşallah bize karşı da o oynar.

-Rakipler fenere karşı oynamıyorlar ama bize karşı aslan kesiliyorlar ; aynısını anguttakiler de söylüyorlar , herkes e yatıyorlar bize aslan kesiliyorlar , hadi anladık onlar angut peki kendi içimizdeki insanlar bunu nasıl iddia ederler? şuna emin olun eğer bir futbolcuda böyle bir niyet varsa kendini fener maçlarında daha fazla paralar çünkü bilirki o maç daha göz önündedir.

Kısacası arkadaşlar , hepimiz fanatiğiz ama bu demek değil ki ,adalet anlayışımızın olmayacağı eğer öyle olacaksak anguttaki lerden farkımız kalmaz nasıl onların yorumlarını okuyup şu mallara bak diyorsak aynı formatta yazanların burdaki yorumlarına da onlar aynı tepkiyi veriyor neden o angutlar la aynı kefede olalım ki , yorum kalitemizi ve bakış açılarımızı biraz daha genişletmek bizleri onlardan bir adım öteye geçirir ve uzun vadede kazanan biz oluruz kalitemiz altında ezilirler.

-
        Çok güzel bir yazı,aynen katılıyorum.

Yorum

Haklısınız platonik* bir küçük görme bu.

*Platonik: Gerçekte olmayan.

Size karşı bir saygısızlığım yok. Medeni bir şekilde mesajınıza tepki gösteriyorum sadece.

Ayrıca, benim gibi bir çok arkadaşın yaşama sevincini köreltiyorsunuz. Bence siz bize karşı saygısızsınız.
          Maci rahat kazanamayiz,hakem bizi harcayamaz demek senin yasama sevincini köreltiyorsa diyecek bir sey yok.

Mesajima katilmiyorum,haksizsin diyebilirsin ama heee heee demek hos olmuyor.

Benim yazimla ayni karede bulunmasin diye mesajimi sözde alinti bir yapmiyorsun o zaman mesajlarima ne diye tepki veriyorsun?
          En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 10:51.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burda ki bazı yorumları okuyorum sonra angut taki bazı yorumlara bakıyorum sanki aynı kişiler yazmış ;

-Tüm hakemler bize karşı ,rakibin sertliğine hep müsamaha gösteriyorlar , bizden bir allah ın kuluda yazsın manisa maçında Fırat aydınus tüm takdir haklarını bizden yana kullandı art niyetli olsa satılmış olsa Ceyhun nun pozisyonunda penaltıyı verir , Burak ı da rahatlıkla atardı bence hataları bunlardı onun dışında mükemmele yakın maç yönetti.

-Bizim takım çok iyi bu hafta 4-5 atarız , takım hafif iyiye gitsin bu laf artık geleneksel oldu , bunu yazan maç sonu kötü olunca , bizden birşey olmaz yazabiliyor , anguttakide aynısı..

-Biz kazanınca bileğimizin hakkıyla rakip kazanınca şike ile ; bizim açımızdan bakınca Volkan Babacan olayı , arkadaş bu kaleci zaten kazma izmirde türkiye kupası finalinde beşiktaş tan yediği 4 gole bakın zaten göreceksiniz , onu oynatanda suç Şota da , bu adamın kadıköydeki atmosferi kaldıramayacağını düşünmesi lazım , inşallah bize karşı da o oynar.

-Rakipler fenere karşı oynamıyorlar ama bize karşı aslan kesiliyorlar ; aynısını anguttakiler de söylüyorlar , herkes e yatıyorlar bize aslan kesiliyorlar , hadi anladık onlar angut peki kendi içimizdeki insanlar bunu nasıl iddia ederler? şuna emin olun eğer bir futbolcuda böyle bir niyet varsa kendini fener maçlarında daha fazla paralar çünkü bilirki o maç daha göz önündedir.

Kısacası arkadaşlar , hepimiz fanatiğiz ama bu demek değil ki ,adalet anlayışımızın olmayacağı eğer öyle olacaksak anguttaki lerden farkımız kalmaz nasıl onların yorumlarını okuyup şu mallara bak diyorsak aynı formatta yazanların burdaki yorumlarına da onlar aynı tepkiyi veriyor neden o angutlar la aynı kefede olalım ki , yorum kalitemizi ve bakış açılarımızı biraz daha genişletmek bizleri onlardan bir adım öteye geçirir ve uzun vadede kazanan biz oluruz kalitemiz altında ezilirler.

-
            Şu forumda senin gibi düşünen renkdaşlarımızın sayısının artması lazım.

Yorum

• En son hatırladığınız kanattan orta-kafa pozisyonunda, ortalayan ve kafayı vuran oyuncu kimdi?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cafer1978, tamam maçı kazanmamız çok ama çok zor. Zaten şampiyon da olamayız, fuzuli yere çaba gösteriyoruz. Maça da gitmeye gerek yok, nasılsa maçı kazanmamız çok ama çok zor. Hatta bu satırları bile yazmak manasız. Nasılsa kaybedeceğiz.

Tamam
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En son hatırladığınız kanattan orta-kafa pozisyonunda, ortalayan ve kafayı vuran oyuncu kimdi?
                  İbb maçı Alanzinho'nun ortasını Umut gol yapmıştı.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Kayseri maçı 3'ten aşağı olmaz.
                    Colmandante

Yorum

• Sivas ve Manisa maçlarından daha kolay olacak gibime geliyor,
                      hatta bu maçı alırsak bjk maçı daha da kolay olacaktır.
                      Özkan SÜMER

Yorum

Cafer1978, tamam maçı kazanmamız çok ama çok zor. Zaten şampiyon da olamayız, fuzuli yere çaba gösteriyoruz. Maça da gitmeye gerek yok, nasılsa maçı kazanmamız çok ama çok zor. Hatta bu satırları bile yazmak manasız. Nasılsa kaybedeceğiz.

Tamam
                        Şimdi Gökçe bunlar burda böyle yazıyolar di mi. Çok zor zaten şampiyon olamayız. Fb alır götürür bu işi.... vs
                        ee peki neden her maç sonrası Avni Aker'deki taraftara laf atarlar . Ee madem maçları kazanamayıp şampiyon olamayacağız neden sorumlu taraftar oluyor ...
                        Biraz lahana turşusu -pehriz olayı yok mu ? ... ya da nedir bunun anlamı .. ben bir türlü çözemedim .
                        Böyle düşünen taraftarın TRABZONdaki taraftardan ( onların deyimi ile takıma köstek olan taraftar) bir farkı kaldı mı ???

Biraz destekli yazılar yazın tamam mı ..
                        İnanmayan gölge etmesin ..çekilsin !!!
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi Gökçe bunlar burda böyle yazıyolar di mi. Çok zor zaten şampiyon olamayız. Fb alır götürür bu işi.... vs
                          ee peki neden her maç sonrası Avni Aker'deki taraftara laf atarlar . Ee madem maçları kazanamayıp şampiyon olamayacağız neden sorumlu taraftar oluyor ...
                          Biraz lahana turşusu -pehriz olayı yok mu ? ... ya da nedir bunun anlamı .. ben bir türlü çözemedim .
                          Böyle düşünen taraftarın TRABZONdaki taraftardan ( onların deyimi ile takıma köstek olan taraftar) bir farkı kaldı mı ???

evet evet evvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttt inanmayan gitsin...........
                          BENİM OĞULLARIM ÖNCE TRABZONU TUTACAK.. SONRA FENERDEN NEFRET EDECEK

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İki tarafta haklı değil.Ne aşırı karamsar Cafer Abi ne de kendini tarftar sanan çekirdekçi topluluğu (Avni Aker'in tamamına değil lafım)...Tabi bence

Bu arada kesinlikle "inanmayan gölge etmesin"!
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Niye şampiyonluğa odaklanıyorsunuz ki?

Bence 2. lik bile büyük başarıdır. Hatta bjk ve gs ye 18 puan fark atmışız.

Bu benim beklentilerimi fazlasıyla karşılar

Yorum

• ya kardeşim defalarca yazdık.DEDİK Kİ;feybeliler 9 puan gerideyken ve de paspal takımları hiç birşey oynamazken bile takımlarını bizim kadar eleştrmyordu. varsa yoksa aykut gitsin....ama inançlarını hep korudular.(tabi işin içnde bazı .........luklarında yapılacağını biliyorlardı) Şimdi bize ne oluyor ki öldük bittik.yahuuuuuuuu hala lideriz alooooooo..sesim geliyor mu ?
                                BENİM OĞULLARIM ÖNCE TRABZONU TUTACAK.. SONRA FENERDEN NEFRET EDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X