Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fb maçı hariç Kayserispor'u bu sezon en çok Karabükspor maçının ilk yarısında etkisiz görmüştüm. Karabükspor o maçta bolca ayağa pas yapmış ve Kayserispor orta sahasını bu şekilde oyundan düşürmüştü. Biz de bunu yapabilirsek işimizi kolaylaştırmış oluruz. Ancak ilk 11'de oynamasına sıcak baktığım Ceyhun'lu orta saha dizilişiyle bunu ne derece başarıyla uygulayabiliriz bilemiyorum. Maçın kilit ismi yine Jaja olabilir.

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene şampiyon olursak bi 5 sene ambargo koyarız süper lige içimden böyle geçiyor
      5 yılda 3 şampiyonluk karanti. Zaten İstanbul'un derdi bu. Trabzonspor zincirlerini kırdımı artık onu kimse tutamaz.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şota'nın takımına 2 yeter.
        İmzan ve verdiğin mesajlar çok güzel ama inanmamakla , reel durumu karıştırmamak gerek, emin ol ikimizde aynı derecede bu takımı seviyoruz fakat ben inanmıyorum şampiyon olacağımıza(bugün itibari ile) ,realiteleri yanyana koyunca karşıma şöyle bir durum çıkıyor ,

- Adamın sol beki brezilya milli takımının oyuncusu ,istediği zaman üst düzey maç çıkartabiliyor , kendi sol bek i me bakıyorum bir çok halı saha maçında dahi kendi takımıma almam şimdi ben nasıl inanayım?

-Adamın forvetine bakıyorum birde bizim forvete ,Umut ile top alışverişi yapılan son tarihi hatırlamıyorum , pas trafiği katilidir Umut , şimdi ben nasıl inanayım?

-Adamın stadına , kendi sahasında maçlara başlangıcına bakıyorum ,bide bizimkilere , sevgili arkadaşım sende farkı görüyorsundur değil mi?

Pollyannacılık oynamak inanmak demek değil dir ,adamlardan tek farkımız taraftarımızın takıma sevgisinin daha fazla olması fakat bu sevgi yarar mı zarar mı veriyor onu henüz netleştiremedim...

önümüzdeki 2 maçı alırsak o zaman polyannacılıktan reel dünyaya gelmiş oluruz , eğer 6 puan gelmezse şimdi kurduğunuz içinde inanma geçen cümleler tamamen duygusal fikrilerinizdir...
        Kahpe Bizans;
        Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
        Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Kimsenin polyanacılık oynadığı yok . İnanmak başarmanın yarısıdır.
          O beğenmediğiniz adamlar ile bu şene şampiyon olacağız
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

5 yılda 3 şampiyonluk karanti. Zaten İstanbul'un derdi bu. Trabzonspor zincirlerini kırdımı artık onu kimse tutamaz.
            Herkes biliyor bunu özelliklede yıldırım bugün fanatigin manşetinde gene başlamış bizans oyunu kocamının 2 prensi diye biri serdar kesimal biriside selçuk inan 2 side takımlarının en iyisi 2 side şampiyonluk mücadelesi veren takımın oyuncusu nedir bunların derdi anlayamadım acaba aramızda birisi bunlara birşey yapıpta parasını mı vermedi anlamıyorum ki
            Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Gokce abi imzani caldim . Istersen altina © Gokce abi yazayim
              1

Yorum

• Fenerbahçe'nin bütçesiyle bizim bütcemizi kıyaslayın ....
                Biz nasıl ilk yarı bu takıma 9 puan fark attık.
                Geçen sene Bursa bizden daha düşük bir bütçeyle şampiyon oldu ...
                İnanırsan, istersen olur...
                Kim demiş ki olmaz diye ...
                Olur olur bal gibi olur....
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İmzan ve verdiğin mesajlar çok güzel ama inanmamakla , reel durumu karıştırmamak gerek, emin ol ikimizde aynı derecede bu takımı seviyoruz fakat ben inanmıyorum şampiyon olacağımıza(bugün itibari ile) ,realiteleri yanyana koyunca karşıma şöyle bir durum çıkıyor ,

- Adamın sol beki brezilya milli takımının oyuncusu ,istediği zaman üst düzey maç çıkartabiliyor , kendi sol bek i me bakıyorum bir çok halı saha maçında dahi kendi takımıma almam şimdi ben nasıl inanayım?

-Adamın forvetine bakıyorum birde bizim forvete ,Umut ile top alışverişi yapılan son tarihi hatırlamıyorum , pas trafiği katilidir Umut , şimdi ben nasıl inanayım?

-Adamın stadına , kendi sahasında maçlara başlangıcına bakıyorum ,bide bizimkilere , sevgili arkadaşım sende farkı görüyorsundur değil mi?

Pollyannacılık oynamak inanmak demek değil dir ,adamlardan tek farkımız taraftarımızın takıma sevgisinin daha fazla olması fakat bu sevgi yarar mı zarar mı veriyor onu henüz netleştiremedim...

önümüzdeki 2 maçı alırsak o zaman polyannacılıktan reel dünyaya gelmiş oluruz , eğer 6 puan gelmezse şimdi kurduğunuz içinde inanma geçen cümleler tamamen duygusal fikrilerinizdir...
                  İlk yarı biz bu adamlara 9 puan fark atarken bu saydıklarından hangisi tersti? Onlarda hala aynı adamlar var. Biz kadromuzu iyi ya da kötü en azından takviye ettik. Bu iş inanmak işi. 14 puan gerideki bjk bile bizden daha çok inanıyordu. Bizde öğrenilmiş çaresizlik durumu var ne yazık ki. Bizi şampiyon yapmazlar. Yine fb ile baş başa kalırız, onları şampiyon yaparlar. Bu psikolojiden geçen yıl itibariyle kurtulmuş olmamız gerekiyordu. Adamlar geçen sene son maçta kaybettiler şampiyonluğu ve bu başlarına ilk kez gelmedi.

Bizi şampiyon yapmazlar.
                  Şenol hoca final maçlarını yönetemiyor.
                  Hakemler bizi budayacak.
                  Bu iş bu adamlarla olmaz.
                  2.lik bile başarıdır.

Bizi bunlar tüketiyor.

2. yarıya çok etkisiz başlamamız ise akıl alır bir durum değil. Ya puan farkının rehaveti çöktü üzerimize, ya da bilmediğimiz başka birşey. Manisa maçının ilk yarısı rezildi. Maç sonu istatistiklere bakıyorum, 400 küsür pas(ilk yarıdaki gibi) kaleye 24 şut, 6 isabetli(ilk yarıdaki gibi). Manisa maçı bana gelecek için umut verdi. Benim realitem bu.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Kayseri'yi yeneriz ama beni düşündüren asıl Bjk maçı..Bu İstanbul deplasmanlarına kimse kesin 3 puan diyemez..Ankaragücü ve Antalya ah ki ah...Fener'in tüm maçlarını garanti kazanacak diye bir şey yok..şu 2 haftanın sonunda lider kalırsak %20 olan inancım %50'ye çıkacak tekrar..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• futbol tel tel dökülüyor. doping kontrolleri artık hacettepede değil, almanyada yapılacakmış...

bence ya hakemlere adam akıllı maddi-manevi güvence sağlamalı, ya da yabancı hakemler getirmeliyiz...

Yorum

• rakip kim olursa olsun maç başında aklımda hep iki şey vardır
                        1. bu maç zor maç
                        2. benim takımım bu rakibi yenebilecek güçte

evvela şunu söyleyeyim, yalan yok maçı alalım da nasıl olursa olsun alalım
                        çok kötü oynasak da alalım (haksızlıkla alalım anlamında demiyorum tabi)

bu maç zor geçecek. evet, ama hangi maç kolaydı ki daha önce
                        ve hangi maç kolay bundan sonra
                        ne kayseri, bjk maçları kolay geçecek, ne de kasımpaşa, konya maçları

bu sezon son fb maçında bile ikinci yarı başlarken hep çevireceğiz bu maçı dedim kendime
                        olmadı beceremedik ayrı bir konu
                        ama sadece bir defa: sivas'tan ikinci golü yediğimizde, tamam dedim daha da çeviremeyiz bu maçı
                        daha bu düşüncemi kafamda kendi kendime söylemeyi bitiremeden burak lafı ağzıma tıkadı
                        dersimi aldım, bir daha da böyle bırakmayacağım takıma olan inancımı
                        ve umuyorum ki takımım da sahada bu inancı bırakmayacak

taktik işine girmeyeceğim
                        engin'in yerine yattara oynarsa bir yandan avantaj başka yönlerden dezavantaj
                        aynı şekilde ceyhun'da da, alanzinho'da da durum aynı
                        pawel mi oynar, umut mu
                        her ne kadar ara ara kızsam da, üzülsem de şenol hocam zaten bu işi benden iyi biliyor

ama kim çıkarsa çıksın önemli olan kazanmayı istemek
                        kim çıkarsa çıksın sahaya biz bu maçı alacağız diye oynamak-saldırmak
                        kim çıkarsa çıksın tekmeye kafa sokacak yüreği ortaya koymak
                        kısacası inanmak...
                        inansınlar, inanarak oynasınlar yetecek zaten

başta söylediğim gibi, ben yine aynı düşüncedeyim
                        1. bu maç zor maç
                        2. benim takımım bunları yenebilecek güçte

Yorum

• Ciddiyet sorununu çözdükmü kiminle oynarsak oynayalım zaten maçların favorisi biz olucaz kayseri maçına çok sert ve istekli başlıyacağımızı düşünüyorum eğer hakem sertliğe müsade ederse kayseriyi maçın başında bitiririz zaten kayseri deplasmanda çok gol atan bir takım değil 9 tane golü var duran top dışında gol yiyeceğimizi düşünmüyorum 2 haftadır deplasmanda olmamız sebebiyle takım maça istekli çıkacağı kesin maçın başında işi bitiricez bu sefer ne manisa ne de sivas maçı gibi olacağını düşünmüyorum

Yorum

• inşallah kazasız belasız atlatırız bu maçı
                            bu maçta taraftar daha canlı olacaktır artık diye umut ediyorum
                            Bordo Mavi...

Yorum

• yunus yıldırım faullerin çoğunu çalmıyor bu bize zarar verir selçuk pas vermek yerine faul almaya çalışıyor bunlardan birkaçını çalmasa başımıza iş açarız.
                              ayrıca faulleri çalsa ne olur ki? antalya maçında 27 faul kullanmışız berabere bitti ankaragücü maçında 24 faul kullanmışız o da berabere bitti faullerle oyunumuzu kesiyorlar topun devamlı oyunda olması lazım.

gültekin onay söylemişti barcelona oynuyor ama diğer takımlarda ona yardım ediyor çok fazla faul yapıp oyunu kesmiyorlar diye. adamların maçlarında en fazla 8 faul oluyormuş bizim manisa maçında murat erdoğan tek başına 10 faul yaptı mesela.
                              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yunus yıldırım faullerin çoğunu çalmıyor bu bize zarar verir selçuk pas vermek yerine faul almaya çalışıyor bunlardan birkaçını çalmasa başımıza iş açarız.
                                ayrıca faulleri çalsa ne olur ki? antalya maçında 27 faul kullanmışız berabere bitti ankaragücü maçında 24 faul kullanmışız o da berabere bitti faullerle oyunumuzu kesiyorlar topun devamlı oyunda olması lazım.

gültekin onay söylemişti barcelona oynuyor ama diğer takımlarda ona yardım ediyor çok fazla faul yapıp oyunu kesmiyorlar diye. adamların maçlarında en fazla 8 faul oluyormuş bizim manisa maçında murat erdoğan tek başına 10 faul yaptı mesela.
                                Ben de tam tersini düşünüyorum bu maçta sert olan taraf biz olucaz en azından ben öyle umuyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X