Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sürdürsün birşey demiyorum ki?

Sadece ben şu an ki tablodan memnunum.Şampiyonluk beklentisi olmadan tutuyorum takımı

Düşünün adamlarda muazzam imkanlar var buna rağmen fark atmışız ligde..

Yeter de artar bana
    Adem, ya senin Trabzonspor'dan haberin yok, ya da küçük şeylerle çok mutlu olabilen bir insansın.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adem, ya senin Trabzonspor'dan haberin yok, ya da küçük şeylerle çok mutlu olabilen bir insansın.
      2.si abi

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam sen hala hugo da mı kaldın ya naaptın sen
        Ne hugosu yau ligin devre kapanış maçımızdı son dakikalarda karabüke attığımız gol ü söyledi renkdaş mustafanın sağ bek oynadığı maç hani
        En son İlyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 12:18.
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Adem, o zaman sen mutlusun, bizim mutluluğumuzu engelleme. Ben böyle yazıyorum da ne oluyor demeyin. Bu iş sadece güce dayalı bir iş değil. Moral motivasyon da önemli. Ben ve arkadaşlarım bir haftadır Kayserispor maçı için neler yapabiliriz? Nasıl bir pankart yapıp camiaya mesaj verebiliriz diye düşünüyoruz. Bugün bile inancımızı yitirmeden Trabzon'dan Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya gitmenin planlarını yapıyoruz. Nasıl bir katma değer üretebiliriz diye kafa patlatıyoruz. Sonra çıkıp diyorsun ki ya bunlara ne gerek var, gsye 18 puan fark atmışız, bu bize yeter. Kapatalım dükkanı o zaman. Maça gitmeyelim, nasılsa 18 puan fark attık, daha ne. Nasılsa Kayseri maçı çok ama çok zor geçecek. Takıma yalandan yere destek olmayalım. Kaybedeceğiz.

Eleştirini yap, takımın eksiklerine dikkat çek, karamsar da ol. Fakat bizi paçamızdan aşağıya çekmeye çalışmayın, bize elinizi uzatın, biz sizi yukarı çekelim. Yukarıya daha çok GÜNEŞ vuruyor.
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 12:23.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düşünün adamlarda muazzam imkanlar var buna rağmen fark atmışız ligde..

Yeter de artar bana
            O muazzam imkan farklılıkları şampiyon olduğumuz yıllarda da, takip eden yıllarda da vardı. Ancak şartlar ne olursa olsun lig ikinciliğini büyük başarı olarak gören bir Trabzonspor taraftarına tarihin hiçbir döneminde rastlanmadı.
            En son Emir Faruk tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 12:23.

Yorum

• Şaşırdım 4-0 alırız dedim kimse yüklenmedi

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şaşırdım 4-0 alırız dedim kimse yüklenmedi
                Şota'nın takımına 2 yeter.

Yorum

• İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne hugosu yau ligin devre kapanış maçımızdı son dakikalarda karabüke attığımız gol ü söyledi renkdaş mustafanın sağ bek oynadığı maç hani
                  adamın imzasında hugo bross varda ben onu dedim sen ordamsın hala diye sen karıştırdın heralde ?
                  Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Ben aynı fikirdeyim..zorlanmadan alırız.

Yorum

Sevgili kardeşim 4-0 alırız demek mesele değil dilin kemiği yokki 10-0 da der , maç sonucu istenmeyen bir durumla bittiğinde , 4-0 alırız diyen kişinin buraya gelip bizden birşey olmaz, zaten fener bizden iyi , böyle takım mı olur v.b kelimeleri kullanmamasıdır eğer bu dediklerimi yapabiliyorsan sana kimse bişey diyemez fakat 4-0 deyip sonra yukarıda yazdıklarımı maç sonunda diyeceksen seni kendinle başbaşa bırakmak lazım 4-0 alırız derken nerde mantık hatası yaptım diye düşünmen gerek ama öylesine 4-0 dedim dersen boş laf etmiş olursun o zamanda seni kaale alanda kabahat olmuş olur))):::
                      Kahpe Bizans;
                      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk yarıyı mutlaka önde kapatmalıyız. Kolay olarak gördüğümüz maçlar zor geçiyor ve puan kaybediyoruz. Zor olarak gördüğümüz son iki deplasmandan ise galibiyetle döndük. Bu maçın kolay geçeceğini düşünüyorum içimde öyle bir his var. Tabi ki ekran başında kriz geçireceğimiz kesin yine

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili kardeşim 4-0 alırız demek mesele değil dilin kemiği yokki 10-0 da der , maç sonucu istenmeyen bir durumla bittiğinde , 4-0 alırız diyen kişinin buraya gelip bizden birşey olmaz, zaten fener bizden iyi , böyle takım mı olur v.b kelimeleri kullanmamasıdır eğer bu dediklerimi yapabiliyorsan sana kimse bişey diyemez fakat 4-0 deyip sonra yukarıda yazdıklarımı maç sonunda diyeceksen seni kendinle başbaşa bırakmak lazım 4-0 alırız derken nerde mantık hatası yaptım diye düşünmen gerek ama öylesine 4-0 dedim dersen boş laf etmiş olursun o zamanda seni kaale alanda kabahat olmuş olur))):::
                          Tabi o konuda haklısın 4-0 deyip yenilince bu takımdan birşey olmaz diyosam kaale alınmayabilirim ama ben bu takıma gerçekten inandığım için 4-0 alırız diyorum ben buraya yazdığım her mesajımda zaten bu takıma inandığımı gösteriyorum

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamın imzasında hugo bross varda ben onu dedim sen ordamsın hala diye sen karıştırdın heralde ?
                            O zaman tamam

Yorum

• Bu sene şampiyon olursak bi 5 sene ambargo koyarız süper lige içimden böyle geçiyor
                              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk yarıyı mutlaka önde kapatmalıyız. Kolay olarak gördüğümüz maçlar zor geçiyor ve puan kaybediyoruz. Zor olarak gördüğümüz son iki deplasmandan ise galibiyetle döndük. Bu maçın kolay geçeceğini düşünüyorum içimde öyle bir his var. Tabi ki ekran başında kriz geçireceğimiz kesin yine
                                Geriye düştüğümüz 5 maçın 4'ünü çevirip kazanmışız. Geriye mi düşsek yine, ne etsek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X