Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kazanacağımızı düşünüyorum.. Antalyaspor çok kötü bir kadroya sahip..

İlk 45 dakikada bitiririz işlerini..

Yorum

• İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerin 4 attıgı takıma neden 4 değilde neden 2 atıyoruz anlamadım...

jaja santrofor olmadıgı için tek onu oynatmaz diye düşünüyorum şenol hocayı ama secnol hocanında bazen anlam veremedğim davranısları oluyor umutun en önemli macta kadro dısı bırakılmış olması ve bugunkü maçta kadroya alması gibi..
      anlam veremediğimiz için şenol hocamız takım kadrosunu tahtaya yazıyor.bizde tamamen kendimizi tatmin etmek için ona buna sallıyoruz burdan olaylara hakim olamadan

Yorum

• Ben artık futbol da yorgunluk kavramının bulunmadığını düşünüyorum .
        Bu takımlar 10 günde 3-4 maç yapamayacaksa neden sezon öncesi hazırlık kampı yapılıyor ?

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar forvet hattımızla övünüyoruz tamam ama hanginiz bana selçuk ve colmanın tüm maçlarını firesiz oynayabileceğini söyler işte ayrıntı burada orta sahaya acil mücadele yönü yüksek futbolcu alternatif lazım.yanılıyormuyum acaba?
          Kesinlikle haklısınız..Bir dönem Şenol hocanın eski öğrencisi Ki söyleniyordu..Alınsa çok sevinirdim gerçekten..Hem rekabeti arttırır, hem de alternatif olurdu..
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• bizim oyuncular acisindan yorucu bi mac olucak sicak havada var.. fakat alicaz bu maci..
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne 30 metresi olum,adam kaleden kaleye atıyor.
              Onur...Onur önündeki Jaja'ya veriyor..Jaja..Jajaaaaaaaaaaaaaaaaaa insanlık dışı bir goooeaeaaaal
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• kardeşim mağlubiyet demedik,ilk puan kaybı dedik.tanımadığınız kişiler için akşam fink atma laflarını kullanmanız yakışmıyor.mesajı düzgün okusan anlarsın demek istediğimi.

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşim mağlubiyet demedik,ilk puan kaybı dedik.tanımadığınız kişiler için akşam fink atma laflarını kullanmanız yakışmıyor.mesajı düzgün okusan anlarsın demek istediğimi.
                  Biz sürekli hayal görüyoruz ve bazı gerçekleri çat diye suratımıza vurdunuz sağolun varolun!

Biraz olsun zihniyetimiz değişirse, bugün bu takım puan kaybederse bile şampiyon olur.

Bu konuda daha fazla tartışmaya gerek yok.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• rakiplerimizin kayıpsız geçtiği bi haftada puan kaybetmemek önemli

Yorum

• Şu maçtan alacağımız 3 puan ilaç gibi gelecek.
                      Araya tatil giriyor zaten.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sakatlık olarak lanse edildi , aslı nedir kimse bilmiyor .
                        sakatlık olarak lanse edildiyse sakatlıktırbaşka nasıl bir neden olabilirki

Yorum

• Takım yine onurlu mücadelesine devam etsin.Varsın puan kaybetsin.
                          Güveniyoruz, kazanırız.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takım yine onurlu mücadelesine devam etsin.Varsın puan kaybetsin.
                            Güveniyoruz, kazanırız.
                            güzel yorum

Yorum

• Çok zor maç olucak... Ben bazı arkdaslar aksine hiçte kolay olmıyacağını düşünuyorum...Yorgunluk-sıcaklık-eksikler bu maçı beraberliğe itiyor.
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Bu takımın kaybetsi artık kolay değil.En kötü sonuç göllü beraberlik olur.Fakat şuanki formumuzla Antalyaspor baş edemez düşüncesindeyim.Tek endişem erken atacağımız golle geri çekilmemiz olacaktır.O yüzdern erken gol yerine kontrollü bir oyun işimizi dahada kolaylaştrır.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X