Üyelik numaram verilmedi daha onun için arasam bile bi sonuca ulaşacağımı sanmıyorum. Sen nasıl yaptın ?
Bana gelen bayi kurulumu yaptı,giderken zaten kanal açıktı,kanalı gelen bayi açıp gitti
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.
Lütfen Yardım ..
Mehmet abi aynı paketten bizde aldık.
Maçlardan 1 saat önce açılır muhabbeti doğru evet.
Ama birde kanalı açtığında biraz beklemen lazım mesela son fener maçında ben kanalı açtı yarım saat bekledim öyle açıldı maç.
Mehmet abi aynı paketten bizde aldık.
Maçlardan 1 saat önce açılır muhabbeti doğru evet.
Ama birde kanalı açtığında biraz beklemen lazım mesela son fener maçında ben kanalı açtı yarım saat bekledim öyle açıldı maç.
Eyvallah sağolasın
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir." Mustafa Kemal Atatürk
Yorum