Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 saat önce açılır
    İnşallah...

İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    4737373 'ü ara ve sor,benimkiside hemen acıldı
    Üyelik numaram verilmedi daha onun için arasam bile bi sonuca ulaşacağımı sanmıyorum. Sen nasıl yaptın ?

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Teofilo olayi eger dogru ise kötü hemde cok...hadi umutun olayi olmasa umut-jaja oynar sorun olmaz ama umutun olayida var cok kötü oldu...

Resmi site felan bisi yazmadi umarim yanlisdir..
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah...

Üyelik numaram verilmedi daha onun için arasam bile bi sonuca ulaşacağımı sanmıyorum. Sen nasıl yaptın ?
        Bana gelen bayi kurulumu yaptı,giderken zaten kanal açıktı,kanalı gelen bayi açıp gitti
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• [QUOTE=Cafer1978;1917116288]Bizim icin sikintili bir mac olacagini düsünüyorum.

Teo sakatmis,umut un sorunlari var ve belli ki jaja da tam hazir degil.

Kader ağlarını Burak için örüyor.Forvet oynar maçta ve gol de atar.
          Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Yalandir bence baska hic biryerde Teo sakatlanmis diye yazmiyor. Teo Antalyaya takar iki tane sakat olsa bile
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana gelen bayi kurulumu yaptı,giderken zaten kanal açıktı,kanalı gelen bayi açıp gitti
              Bizim bayii dandik çıktı desene..

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Teonun sakatlanmasi nerde yaziyor ?
                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teonun sakatlanmasi nerde yaziyor ?
                  Yalan haber o yok öyle bir şey..

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Arkadaşlar yardım lütfen ..

Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
                    Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.

Lütfen Yardım ..
                    Mehmet abi aynı paketten bizde aldık.
                    Maçlardan 1 saat önce açılır muhabbeti doğru evet.
                    Ama birde kanalı açtığında biraz beklemen lazım mesela son fener maçında ben kanalı açtı yarım saat bekledim öyle açıldı maç.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• yaziyor
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet abi aynı paketten bizde aldık.
                        Maçlardan 1 saat önce açılır muhabbeti doğru evet.
                        Ama birde kanalı açtığında biraz beklemen lazım mesela son fener maçında ben kanalı açtı yarım saat bekledim öyle açıldı maç.
                        Eyvallah sağolasın

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kurban kesmek lazım. Belaları def eder. Azcık da işin metafizik boyutuyla ilgilenmemiz lazım.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Eyvallah sağolasın
                            Önemli değil aynı tedirginliği bende yaşamıştım servise gidince böyle dediler
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• trabzonunsesi nde umutda yok diyor, oysa kadroda. sallama haber bence...

Yorum

• Böyle bir haberi niye yaparlar(eğer doğru değilse) acaba amaçları nedir yahu..

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X