Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper ligin en iyi futbol oynayan takımıyız.3 te 3 yapacağımızdan hiç şüphem yok.3-0 alırız.
    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Yorgunluk Muhabbetini Bırakın Artık Bunlar Futbolcu değilmi başka işlermi yaptırılıyor Bunlar ? Günde 1-2 saat antreman bide haftada 1 kez 90 dakikaya cıkmakmı yorucak Futbolcuları ? Bunlar Kondisyon Calşmıyormu Hergün Koşmuyormu ? Maç Perşembeydi cuma cumartesi pazar pazartesi 4 gün Geçmiş Bu adamlar 4 günde dinlenmedilermi Uyumadılarmı ?
      Saçma zihniyetlere son verin yenilirsek Yorgunluktan Filan değil..Yenilme gibi bir düşüncemde yok yeneriz.

120dk oynadı fener dün manisaya 4 tane salladı, en temiz örnek...

mazeret olamaz, olmamalı, hava sıcaklığı biraz etkili olabilir bunun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum, ciddi olduğumuzda önümüzde durabilecek bir takım yok, antalya maçında 3p bizim olacaktır.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Nasıl bir kadro derinliği istiyorsunuz pek muhterem vatandaş?

Engin sakat, teo sakat, glovacki sakat, jaja henüz hazır değil!!

4 tane ilk 11 topçusu yok, ama ben acaba hangi 11 çıkar diye endişelenmiyorum.

Alanzinho ve yattaradan 1 tanesi de yedek kalacak! Yani derinliğe katılacak!!!

Nasıl bir derinlik lazım size??

Bekler dışında kadro baya derin.. O kadar derin ki bazıları boğulmuş!!!

Yorum

• eğer şampiyonluk mücadelesi vereceksek bu maçı almak zorundayız.. hele tüm rakiplerimizin 3 puanla kapattığı bi haftada kazanmak farz oldu
          Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• şenol hoca yeterki takımı motive etsin şenol hocam oyle gevşekliğe izin vermez. bu sezon derbileri içerde alalım ikinci yarı deplasmanlarda sov yapacaz inşallah. yenilebiliriz bu maçta ama kötü oyunla değil şansına yenilirsek yeniliriz başka ihtimal yok, iyi futbol sonuc getirir. sırf biz konusmayalım diye maçlarımızı pazartesi veriliyor. ah su tff

Вы попали по адресу!

Yorum

• Bursaspor gibi bir takım Sivas gibi takımı yenerek 3 te 3 yapıyorsa Trabzonsporun Antalya maçı ile ilgili ben sadece kaç atarız ı konuşurum.!!!Antalya sivastan çokçok düşük bir takım Trabzonspo>Bursaspor 0-3 alırız maçı.

Yorum

• İşallah Jaja golle başlar da onuda Teo gibi beklemeyelim!!!

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursaspor gibi bir takım Sivas gibi takımı yenerek 3 te 3 yapıyorsa Trabzonsporun Antalya maçı ile ilgili ben sadece kaç atarız ı konuşurum.!!!Antalya sivastan çokçok düşük bir takım Trabzonspo>Bursaspor 0-3 alırız maçı.
                  Abi 1-0 olsun bizim olsun,daha fazlasina gerek yok.

Antalya nin henüz galibiyeti olmamasi,hava sicakligi,takimdaki eksikler ve yorgunluk bu macin zor gececegine isaret ediyor.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursaspor gibi bir takım Sivas gibi takımı yenerek 3 te 3 yapıyorsa Trabzonsporun Antalya maçı ile ilgili ben sadece kaç atarız ı konuşurum.!!!Antalya sivastan çokçok düşük bir takım Trabzonspo>Bursaspor 0-3 alırız maçı.
                    Mahmut abi ne zaman yanlış anlama böle havalansak hep çakıldık hep çakıldık..08-09 sezonu Konya,Denizli maçları şampiyonluğu verdik belki de çok mu iyi takımlardı hayır ezici bir üstünlüğümüz vardı ama alamadık...1-0 gibi temiz bir skorla alalım maçı yeter..takım acayip yorgun...Fener 60'a kadar bocaladı,Bursa zar zor aldı maçı...Volkan'ın golüne kadar Sivas durumu 2-0 yapabilirdi...
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl bir kadro derinliği istiyorsunuz pek muhterem vatandaş?

Engin sakat, teo sakat, glovacki sakat, jaja henüz hazır değil!!

4 tane ilk 11 topçusu yok, ama ben acaba hangi 11 çıkar diye endişelenmiyorum.

Alanzinho ve yattaradan 1 tanesi de yedek kalacak! Yani derinliğe katılacak!!!

Nasıl bir derinlik lazım size??

Bekler dışında kadro baya derin.. O kadar derin ki bazıları boğulmuş!!!
                      Selcuk,colman ve ceyhunun ciddi alternatifi yok.

Orta sahaya takviye sart ....
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mahmut abi ne zaman yanlış anlama böle havalansak hep çakıldık hep çakıldık..08-09 sezonu Konya,Denizli maçları şampiyonluğu verdik belki de çok mu iyi takımlardı hayır ezici bir üstünlüğümüz vardı ama alamadık...1-0 gibi temiz bir skorla alalım maçı yeter..takım acayip yorgun...Fener 60'a kadar bocaladı,Bursa zar zor aldı maçı...Volkan'ın golüne kadar Sivas durumu 2-0 yapabilirdi...
                        Haklısın ama ben olması gerekeni söylüyorum.Eğer Antalyaya sen yenilirsen şampiyonluk isteme.Tamam 1 olsun bizim olsun geçensene bursa misali ama bugünkü maçın farklı kazanılması önemli.

Yorum

• İlk olarak hasona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu hafta herkes kazandi ... bir biz kaldik... hepsinin macina biraz baktim.... besiktas biraz daha iyi digerlerinden ama bizle kiyaslayinca oda tissss.... yarin su maci güzel bir skorla alalimsonrasi allah kerim... aradan sonra tam kadro ve tam gaz devam.....
                          benimde icimde bir his var galiba bu sene bu is tamam.....

bjk bariz 12 kisiyle oynadi ve bu yuzden baya iyi gorundu.. o tolga ozkalfa isimli kurufasulye gazini utanmadan hala bjk maclarina veriyorlar, gecen seneki skandali yetmiyormus gibi. ondan sonrada hakemlerin iyi niyetinden suphe etmemek lazim palavralari atiyorlar bide utanmadan,,

o nobrenin yapmis oldugu hareket birakin bir futbol musabakasini , bir gures musabakasinda bile acik ara faul.. o neydi oyle yaa.,,

arkadan taciz desen var, siddet var, darp var, ford var adam bu goruntuleri goturup dava acsa o zurnaci nobreye 6 ay verirler ama tolga yalamasi bir foul veremedi,,

edit: o uyduruk penaltiyi unutmusum, .. o pozisyona penalti calacak kadar seref yoksunu bir adam bu ulke futbolunda adalet dagitmak icin gorev yapiyor malesef..
                          En son ESER tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 16:30.

Yorum

• Umut'u bu maçta 11 başlatmak lazım Jaja ile.
                            Hem Umut'un motivasyonu açısından hem de Teo'nun yokluğunda orta sahayla iyi anlaşabilecek bir isim.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bjk bariz 12 kisiyle oynadi ve bu yuzden baya iyi gorundu.. o tolga ozkalfa isimli kurufasulye gazini utanmadan hala bjk maclarina veriyorlar, gecen seneki skandali yetmiyormus gibi. ondan sonrada hakemlerin iyi niyetinden suphe etmemek lazim palavralari atiyorlar bide utanmadan,,

o nobrenin yapmis oldugu hareket birakin bir futbol musabakasini , bir gures musabakasinda bile acik ara faul.. o neydi oyle yaa.,,

arkadan taciz desen var, siddet var, darp var, ford var adam bu goruntuleri goturup dava acsa o zurnaci nobreye 6 ay verirler ama tolga yalamasi bir foul veremedi,,
                              penaltılarının da fıs olduğunu unutma sakın
                              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selcuk,colman ve ceyhunun ciddi alternatifi yok.

Orta sahaya takviye sart ....
                                Serkan ve engin o bölgede alternatif zaten!!

Sağ - sol bek sıkıntı!

Kaldı ki illa bu üçlü ile oynamak zorunda değiliz, yani orta saha üçlüsü ile..

4-4-2 ya da 4-4-1-1 gibi bir oyuna da çevirebiliriz!

Varyasyona açık bir kadro, orta saha dderinliği de var....

Takviye yapacak yer bekler, şu orta sahaya takviye lazımsa milletin oturup ağlaması lazım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X