ilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Mustafa Jaja'nın sakatlık yaşayacak kadar zayıf bir fiziği olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 11'de oynayacak kadar kapasitesi var. Türkiye'ye ve takımımıza alışması için yedek klübesinde oturmamalı diye düşünüyorum.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun bari sen yapma şunu..Geçen sene aynısını Jo için diyorlardı..Adamı zorladılar oynattılar, sonra 2 ay civarı bir sakatlık yaşamıştı...Fiziksel olarak hazır olduğunda sahadaki yerini alacaktır...Ben en azından bir yarı oynar diyorum...
Neyse bu akşam göreceğiz bakalım.
İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.
Mümkünse siz takımı desteklemeyin. Zira böyle takım desteklenmez, külliyen zararsınız !~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Jaja'nın sakatlık yaşayacak kadar zayıf bir fiziği olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 11'de oynayacak kadar kapasitesi var. Türkiye'ye ve takımımıza alışması için yedek klübesinde oturmamalı diye düşünüyorum.
Dursun geç olsun, güç olmasın...Hazır olduğunda Şenol hoca kullanacaktır...Bu akşam kullanacaktır diye düşünüyorum
Jaja 30 metreden öyle bir füze çıkardı ki...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
renktaşlarım rahat olun! jaja oynar bugün ya zaten adam yokki oynatacak.umut ilerde jaja solda başlar veya alan solda başlar ikinci yarı alan umut ikilisinden biri kötü oldumu jaja girer yani en az 35-40 dk jajayı izleriz diye düşünüyorum...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Top yandan dışarıya çıktı..İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja 30 metreden öyle bir füze çıkardı ki...
Yorum
-
Son antremanda sakatlanmış.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofılonun oynamamasını nedenıni bılen varmı beyler...~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Sakatlık olarak lanse edildi , aslı nedir kimse bilmiyor .İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofılonun oynamamasını nedenıni bılen varmı beyler...
Yorum
-
''ilk puan kaybımız bugün'' diye bir yorum bence çok ağır olur.
evet bugün pua kaybedebiliriz.çünkü oyuncvularımızın neredeyse tamamı yorgun.ama bu mücadele edilmeyecek anlamına gelmiyor.aynı zamanda antalya 2 haftadır iyi sonuç alamıyor ve motive olmak isteyecektir bu maç ile.
kadro derinliği çok önemli bir mevzu.birden çok kulvarda koşan takımlar veya sakatlıkların etkisini azaltmak için.fakat geçen sene bursayı düşünelim,
onlarında çok iyi kadro derinliği yoktu.
yani puan kaybetme ihtimalimizin önceki maçlara göre daha yüksek olduğu bir maç ama biz her zamanki gibi yenmek için çıkacağız.Entropi İyidir.
Yorum
-
daha gençsin,biz neler gördük.dediğime geleceksin,hayal görmeyin.bu yönetim anlayışıyla hayal görürüz.bu arada sen benim nasıl takımı desteklediğimi bilsem şok geçirirsin.sen tasalanma.genç kardeşim.İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Jaja'nın sakatlık yaşayacak kadar zayıf bir fiziği olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 11'de oynayacak kadar kapasitesi var. Türkiye'ye ve takımımıza alışması için yedek klübesinde oturmamalı diye düşünüyorum.
Mümkünse siz takımı desteklemeyin. Zira böyle takım desteklenmez, külliyen zararsınız !
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle```````Cale`````````````Alanzinho````
````Egemen````````````Serkan````````
Onur`````````````Sezer```````````Jaja
````Mustafa````````````Baris`````````
```````Giray``````````````Yattara````
Abi Giray'dan sağ bek olmaz bence .
Orta saha hattı çok niteliksiz olmuş .
Ziya Doğan orta sahası gibi .
Topu bilen adam yok .
Böyle çıkma ihtimalimiz çok düşük .
Ama takımın yorgunluğu düşünülürse denenebilir .
Yorum
-
Neye göre ilk mağlubiyetimiz?İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.
Yoksa işkembe i kübranız mı bunu size fısıldadı.
Ben demiştim diyerek, akşam buralarda fink atmak için nasıl da sabırsızlanıyorsunuz.
Biz hayal görüyoruz,evet doğrudur ama,şampiyonluk hayali değil ''Sizin gibi zihniyetlerden kurtulduğumuz günün hayalini'' görüyoruz.En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 14:02.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum