Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dursun bari sen yapma şunu..Geçen sene aynısını Jo için diyorlardı..Adamı zorladılar oynattılar, sonra 2 ay civarı bir sakatlık yaşamıştı...Fiziksel olarak hazır olduğunda sahadaki yerini alacaktır...Ben en azından bir yarı oynar diyorum...
      Mustafa Jaja'nın sakatlık yaşayacak kadar zayıf bir fiziği olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 11'de oynayacak kadar kapasitesi var. Türkiye'ye ve takımımıza alışması için yedek klübesinde oturmamalı diye düşünüyorum.

Neyse bu akşam göreceğiz bakalım.

İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.

Mümkünse siz takımı desteklemeyin. Zira böyle takım desteklenmez, külliyen zararsınız !
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa Jaja'nın sakatlık yaşayacak kadar zayıf bir fiziği olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 11'de oynayacak kadar kapasitesi var. Türkiye'ye ve takımımıza alışması için yedek klübesinde oturmamalı diye düşünüyorum.

Dursun geç olsun, güç olmasın...Hazır olduğunda Şenol hoca kullanacaktır...Bu akşam kullanacaktır diye düşünüyorum

Jaja 30 metreden öyle bir füze çıkardı ki...
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Ne 30 metresi olum,adam kaleden kaleye atıyor.

Yorum

• renktaşlarım rahat olun! jaja oynar bugün ya zaten adam yokki oynatacak.umut ilerde jaja solda başlar veya alan solda başlar ikinci yarı alan umut ikilisinden biri kötü oldumu jaja girer yani en az 35-40 dk jajayı izleriz diye düşünüyorum...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• teofılonun oynamamasını nedenıni bılen varmı beyler...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja 30 metreden öyle bir füze çıkardı ki...
                Top yandan dışarıya çıktı..

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  teofılonun oynamamasını nedenıni bılen varmı beyler...
                  Son antremanda sakatlanmış.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teofılonun oynamamasını nedenıni bılen varmı beyler...
                    Sakatlık olarak lanse edildi , aslı nedir kimse bilmiyor .

Yorum

• ```````Cale`````````````Alanzinho````
                      ````Egemen````````````Serkan````````
                      Onur`````````````Sezer```````````Jaja
                      ````Mustafa````````````Baris`````````
                      ```````Giray``````````````Yattara````

Yorum

• ''ilk puan kaybımız bugün'' diye bir yorum bence çok ağır olur.

evet bugün pua kaybedebiliriz.çünkü oyuncvularımızın neredeyse tamamı yorgun.ama bu mücadele edilmeyecek anlamına gelmiyor.aynı zamanda antalya 2 haftadır iyi sonuç alamıyor ve motive olmak isteyecektir bu maç ile.

kadro derinliği çok önemli bir mevzu.birden çok kulvarda koşan takımlar veya sakatlıkların etkisini azaltmak için.fakat geçen sene bursayı düşünelim,

onlarında çok iyi kadro derinliği yoktu.

yani puan kaybetme ihtimalimizin önceki maçlara göre daha yüksek olduğu bir maç ama biz her zamanki gibi yenmek için çıkacağız.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mümkünse siz takımı desteklemeyin. Zira böyle takım desteklenmez, külliyen zararsınız !
                          daha gençsin,biz neler gördük.dediğime geleceksin,hayal görmeyin.bu yönetim anlayışıyla hayal görürüz.bu arada sen benim nasıl takımı desteklediğimi bilsem şok geçirirsin.sen tasalanma.genç kardeşim.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ```````Cale`````````````Alanzinho````
                            ````Egemen````````````Serkan````````
                            Onur`````````````Sezer```````````Jaja
                            ````Mustafa````````````Baris`````````
                            ```````Giray``````````````Yattara````

Abi Giray'dan sağ bek olmaz bence .
                            Orta saha hattı çok niteliksiz olmuş .
                            Ziya Doğan orta sahası gibi .
                            Topu bilen adam yok .
                            Böyle çıkma ihtimalimiz çok düşük .
                            Ama takımın yorgunluğu düşünülürse denenebilir .

Yorum

• arkadaşlar forvet hattımızla övünüyoruz tamam ama hanginiz bana selçuk ve colmanın tüm maçlarını firesiz oynayabileceğini söyler işte ayrıntı burada orta sahaya acil mücadele yönü yüksek futbolcu alternatif lazım.yanılıyormuyum acaba?
                              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk puan kaybımız bugün.herşey iyi giderken uğursuzluklar başladı yine.bu yönetimin kendisi başlı başına uğursuzluk zaten.neyse ki milli maç arası bize yarayacak.kadro derinliği olmayan bi takım şampiyon olamaz.hayal görmeyin.
                                Neye göre ilk mağlubiyetimiz?

Yoksa işkembe i kübranız mı bunu size fısıldadı.

Ben demiştim diyerek, akşam buralarda fink atmak için nasıl da sabırsızlanıyorsunuz.

Biz hayal görüyoruz,evet doğrudur ama,şampiyonluk hayali değil ''Sizin gibi zihniyetlerden kurtulduğumuz günün hayalini'' görüyoruz.
                                En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 14:02.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X