Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorgun olduğumuzu bilen karşı takım bunun üstüne gitti. Durmadan faul yaptilar. Sert oynayarak zaten bozuk olan dengemizi altüst ettiler.

Yorum

• Of Gabriç'im of . Kanat lazım kanat

Yorum

• Bana sorarsanız maçın analizi şudur bu takımda Jaja oynayacaksa Yattara ve Alanzinhoya yer yok ve acilen bir forvet gerekli Forvet diye alınan jaja Klasık Forvet arkası futbolcusu bence kalitelide ama Jaja varsa dediğim gibi hemen satılması gerek diğerlerinin Forvetsiz oynadık resmen bu maçta daha fazlasını beklemenın mantığı yok Umuta kızıyorduk gol kaçırıyor diye ama sola geçince pozisyona bile giremedi eh daha fazla ne diyebilirizki anlamadım bu maçta kim forvet oynadı biri bana açıklasın yahu
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle maçlarda bulduğunu atacaksın kardeşim. atamayan da alanzinho olduğuna göre doğal olarak kabak mecburen onun başına patlıyor...

yani bu kadar aptallık olmaz dımı sen ıkı tane yüzde yüzlük golü atama ve maç berabere bıtsın daha kımın hatası var bu ıste kalecının mi...?

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bİde bu antalya İstanbul takimlarindan habİre 3 4 gol yİyor. Şerefsİzler hep asiliyor bİzİm maÇlara. Kupanin acisi var heralde geÇen seneden
            TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Ayağa Pas yapmıyoruz,son Ikı maçtır.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sıkıcı bir maçtı. İzlerken neredeyse uyuya kalacakatım. Hakem de sağolsun her pozisyonda oyunu kesiyor. Avrupa'lı hakemler oyun sürsün diye ellerinden geleni yapıyor.

Takım üst düzey 3 maç oynadı ve haliyle yorgun düştü. Kötü oynadığımız bir maçta, deplasmanda 1 puan almak iyidir.

Bu maç için söylemiyorum, bilenler bilir Alanzinho hakkımdaki görüşlerimi; Alanzinho bu takıma ayak uyduracak bir isim değil. Boş kaleye dahi gol atamıyor. Yazık.

Bir de 7-0, bilmem kaç sıfır diyenlere sadece gülüyorum...
                alanzinho boş kaleye atamıyor doğru. ama dolu kaleye attığı zamanları çabuk unuttunuz benim balık hafızalı kardeşlerim. ama biz yattara'nın sakatım bahanesiyle oynamadığı onlarca maç biliyoruz. sırf taraftar yüzünden bu takımda duruyor. onun aldığı paraya çok da sağlam adamlar alınırdı. antalyasporun orta alanındaki kerem e bak mesela. adam yol etti bizimkileri. yattara 3 adam geçecek de orta yapacak da...

Yorum

• Onur

Serkan Glowacki Egemen Cale

selçuk Ceyhun Colman

Jaja Engin (Umut)

Teo

İddia ediyorum bu takım en az rakibi kadar koşsun mücadele etsin önümüzde kolay kolay duramazlar.

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya Allahınızı severseniz. bakıyorum da herkes alanzinho ya yükleniyor. bu yattara kimdir nedir bana bi açıklayın ya! ne top oynamıştır son 2.5 sezondur?? bi fener maçında gol attı diye oynamadığı 8 derbiyi mi telafi etmiş oldu?? yattara bu takımı bitiren isim....
                    yok yattarayı kabullendık anlattık anattık burdakı futbolu sadece sov olarak goren arkadaslara anlatamadık sımdı belkı alanzinhoyu anlatabılırız dıye calısıtız ama yıne umıdım yok...

Yorum

• Quresma'mız felan da yok ki uyumak için yattığında penaltı çalınsın!

Yorum

• Biraz sakin olalım, Şenol Güneş bu takımı hepimizden iyi tanıyor. Gerçekten üst üste çok zor maçlar oynadık ve bunun takımın üstünde büyük etkisi vardı çok yorgunlardı. Kolay değil 3er gün arayla A.Gücü-L'pool-Fener-L'pool-Antalya maçlarını oynadık. 2 haftalık arada hem takım oturacak hem sakatlar düzelecektir. Belkide bu maçtanda 3 puanla ayrılsaydık gereken dersleri alamayacaktık hayırlı mağlubiyet oldu bizim için diyebiliriz
                        Ama lütfen biraz SAKİN olalım.

Yorum

• Geçen hafta Beşiktaş benzeri bir şekilde orta sahayı yoksaymıştı. 2-0 olarak geri dönmüştü skor. Bu hafta aynı hataya Şenol hoca düştü. Ders alındıysa sorun yok diyelim.

Yorum

• ya arkadaşlar şenol güneş çok büyük bir taktik hata yapmıştır...
                            antalyanın böyle koşacağı ve güçlü orta sahası olduğu belli..şenol hoca nasıl olurda fb ant maçının etkısınde kalır anlamak mumkun değil yattara alan jaja umut hepsı sahada..başla burakla yor defanslarını ıkıncı yarı sok yattarayı yorgun defansı delsin...
                            ankaragucunu boyle yendık..buragın bır pozıyonı var ılk gırdıkten hemn sonra orda yattara olsa hızıyla yorgun defansta yazardı o golu..
                            nasıl boyle bır hata yapılır anlamış değilimmmm

Yorum

• yattara, alanzinho, colman, ceyhun, her maç rakibe verdikleri topların yarısını hücum hattına pas olarak verseler her maçı farklı kazanırız. Bu kadar basit...
                              BMN İZMİR

Yorum

• tamam arkadaşlar takımımız kötüydü mazeret üretmek istemiyorum ama ya bu şerefsiz futboldan yoksun haysiyetsiz mehmetin takımına ne demeli futbol federasyonu böle iğrenç ahlaksız takımları küme düşürmeli bence allah belasını 100 bin kere versin bu tip takımların
                                Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X