Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok zor maç olucak... Ben bazı arkdaslar aksine hiçte kolay olmıyacağını düşünuyorum...Yorgunluk-sıcaklık-eksikler bu maçı beraberliğe itiyor.
    yaw renkdas ben kendimin pesimist oldugnu düsünürdüm ama sende benden pesimist ciktin be renkdasim gecen fener macinda hüsrana ugrariz demistin bu mactada olumsuz düsünüyosun yaw birazcik optimist ol daa
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• Bu akşam ki maçımıza az bir zaman kaldı
      ALLAH'ın izniyle İnşallah bu akşam sahadan 3 puanla ayrılacağız
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Havanın yağmurlu olmadığı, güzel bir zemine sahip stadda bence hem Alanzinho hem de Yattara takımda olmalı..Antalyaya gol atamadığımız her dakika onların direncini daha da arttıracaktır ve benim tabirimle " ölmüş eşek dirilecektir "

Yorum

• antalya trabzonun rakibi değil olamazda. böyle maçlardan 3puanla ayrılmasını öğrenmeliyiz. kazanmayı bilen bi takımımız var artık.

Yorum

• İçim rahat sağolsun Şenol Hoca sayesinde

Yorum

• 1 haftadır maçı kazanamayacğaımızı düşünüyorum .. gece rüyamda 1-0 yenildik .. noluyor la bana

Yorum

• artık bu takım kazanmasını bilen büyük takım hüviyetini kazanmıştır öyle yorgunum bitkinim hafta içi maç yaptım bu maç sıkıntıya girebilir kaybedersek kimse bişey demesin psikolojisinden kurtulmuştur.belki çok güzel top oynayamacağız belki baskı üzerine baskı kuramayacağız ama şunu diyebilirim ki bu takım çıktığı maçlardan aradaki kazalar hariç tabiyki onlarda olacaktır 1 - 0 da olsa 4 - 3 de olsa galip gelmesini bilecektir . takımın bu büyüklük hüviyetini yakaldığını hepimiz aslında görüyoruz. birde şunu söylemek istiyorum süper ligte hiçbir takım şuanda trabzon gibi kadro istikrarına ve senelerdir birlikte oynamanın verdiği güvene sahip değil.eksilerimiz eksiklerimiz olmasına rağmen çok artılarımız var çok bunlardan en önemlisi artık takımız ne yattaraya ne alanzinhoya bağlıyız işte sevinilecek taraf bu sanırım 2004 2005 2006 daki şampiyonluğa yaklaştığımız dönemlerdeki durumdan farkımızda bu sene bu takım olgusu diye düşünüyorum yolumuz açık allahın izniyle

Yorum

• Şu Yorgunluk Muhabbetini Bırakın Artık Bunlar Futbolcu değilmi başka işlermi yaptırılıyor Bunlar ? Günde 1-2 saat antreman bide haftada 1 kez 90 dakikaya cıkmakmı yorucak Futbolcuları ? Bunlar Kondisyon Calşmıyormu Hergün Koşmuyormu ? Maç Perşembeydi cuma cumartesi pazar pazartesi 4 gün Geçmiş Bu adamlar 4 günde dinlenmedilermi Uyumadılarmı ?
                  Saçma zihniyetlere son verin yenilirsek Yorgunluktan Filan değil..Yenilme gibi bir düşüncemde yok yeneriz.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 haftadır maçı kazanamayacğaımızı düşünüyorum .. gece rüyamda 1-0 yenildik .. noluyor la bana
                    için rahat olsun benim gibi.beş resmi maçta izlediğim Trabzonspor oynadığı futbolun yarısını oynasın antalyaya beş atar.antalyanın defansı iki haftadır sos veriyor.bu akşamda düzeleceğini sanmam
                    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                    Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Bizim için milli takım arası öncesi ve milli takım sonrasında da evimizde oynayacağımız 2 maç öncesi önemli bir maç.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dursun bari sen yapma şunu..Geçen sene aynısını Jo için diyorlardı..Adamı zorladılar oynattılar, sonra 2 ay civarı bir sakatlık yaşamıştı...Fiziksel olarak hazır olduğunda sahadaki yerini alacaktır...Ben en azından bir yarı oynar diyorum...
                        mustafa cım bu adam zaten oynanan bir ligden ve ilk onbir oyuncusu olarak gelmedimi...
                        hazırlıktan değil oynayan adamların forumundan oynayamıyordu..artık formda adamda kalmadı oynar heralde..

Yorum

• -------------------------ONUR-----------------------------
                          --SERKAN--------EGEMEN-----------GİRAY------------CALE
                          ---------------SELÇUK-----------CEYHUN------------------
                          ------------------------COLMAN---------------------------
                          ---------YATTARA------------------------JAJA-------------
                          -------------------------BURAK----------------------------

Kadro bu şekilde olur bence.

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Yorgunluk Muhabbetini Bırakın Artık Bunlar Futbolcu değilmi başka işlermi yaptırılıyor Bunlar ? Günde 1-2 saat antreman bide haftada 1 kez 90 dakikaya cıkmakmı yorucak Futbolcuları ? Bunlar Kondisyon Calşmıyormu Hergün Koşmuyormu ? Maç Perşembeydi cuma cumartesi pazar pazartesi 4 gün Geçmiş Bu adamlar 4 günde dinlenmedilermi Uyumadılarmı ?
                            Saçma zihniyetlere son verin yenilirsek Yorgunluktan Filan değil..Yenilme gibi bir düşüncemde yok yeneriz.
                            Kesinlikle katılıyorum. Bu adamların mesleği bu. işi gücü bu yani, başka düşündükleri birşey yok, tosun gibi yicekler idman yapcaklar maçlara bomba gibi çıkacaklar. Sadi Tekelioğlu ağzıyla " Koşacaaz, mücadele edeceez, kazanacaaaz "

Yorum

• Ben rahatım valla bizim futbolcular 4 günde dinlenmiştir yorgunluk beklediğimiz gibi fazla olmaz...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• şu maçtada bütün performansımızı ortaya koyalım ardından dinlenecek zaman çok olacak
                                Saldır Trabzonum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X