Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık geçmiş maçlara takılıp kalmanın bir anlamı yok. Her maça tek tek final havasıyla bakarsak Şampiyonluk gelecektir.

O yüzden ben bu hafta sadece bu maçı düşünüyorum

Yorum

• Aradan önceki son maç ama takım da iyice bitti. Bu maç Jaja için bir fırsat olmalı. Artık 40 metreden mi çakar ne yapar sallasın bir kaç şut 2 si tuttu mu tamamdır. 1 gol yesek 2-1 alırız Bu maçı kayıpsız geçmek bu şartlarda çok önemli. Hadi uşaklar son bir gayret...
      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aradan önceki son maç ama takım da iyice bitti. Bu maç Jaja için bir fırsat olmalı. Artık 40 metreden mi çakar ne yapar sallasın bir kaç şut 2 si tuttu mu tamamdır. 1 gol yesek 2-1 alırız Bu maçı kayıpsız geçmek bu şartlarda çok önemli. Hadi uşaklar son bir gayret...
        Bu ara ne kadar uzun ?

Yorum

• maç pazartesi. bugün dinlenerek geçirirler sonra antremanlar başlar. takımın yorgun olacağını zannetmiyorum. antalyaspor maçını Allah'ın izni ile rahat kazanırız.

Yorum

• Lige verilecek ara öncesi kazanarak moralli araya girmemiz lazım..
            Eskişehir - gs ve karabük - bjk hatta sivas - bursa maçları düşünülürse rakiplerin puan kaybı yaşayabileceği bir hafta.. 3 istanbul takımı da bizim gibi avrupa maçı oynadı ve 2 sinin maçı 21 45 de idi. üstelik 3 ü de hafta sonu lig maçını bizden önce oynayacak, biz pazartesi oynadığımız için 1 gün daha fazla dinlenme zamanımızı olucak.. Kazanıp kafamız rahat bir hafta geçirmeliyiz..
            Bu deplasman ve sonrasındaki milli maç arası sırasında avni aker in zemini tekrar gözden geçirilmeli tabii ki..
            Bu maçtan sonra 2 maçı trabzonda oynamak ilk yarı için avantaj.. Sonuçta üst üste ne kadar maç kazanırsak o kadar avantajlı devam ederiz.
            Takım bariz bir şekilde yoruldu ama maalesef çok alternatifli bir kadromuz yok. Gönlümden geçen fener maçındaki gibi şi erken bitirmek ve bu sefer gol yiyip sıkıntıya düşmemek. Ve de 2-0 olsun diyorum.
            Bir de son olarak artık jaja oynar umarım. burak biraz yedek dursun.
            Engin in sakatlığı geçti mi de kadroya alıyorsunuz? Geçtiyse ve hazırsa oynamalı.
            20+10+20+11 = 61
            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bize Şimdi Moral Lazım bu Maçı Alıp Güzel Bir Ara Verebiliriz Kendimize .

Haydi Hayırlısı Olsun =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Şenol hoca bu maçta Jaja ve Gabriçi takıma kazandırmalı hele Gabriçi mutlaka iyi futbolcu maçı kazanırız rahatım ama korkum takımda sanki bir huzursuzluk var gibi geliyor bana bunun aşılması şart hele Şenol hocada huzursuzluk varsa ozaman yandık demektir.Umarım bana öyle gelmiştir yensekde yenilsekte biz bu takıma destek olmalıyız eskisi gibi ahlar vahlar bunları aşalım yıllarca bundan dolayı başarıyı yakalayamadık.Biz taraftarımızdan çektik artık taraftarımızla başarılı olacağız.Çünkü biz çok büyük bir aile ve camiayız.Herşey TRABZONSPOR için!!!!

Yorum

• bence kolay bir maç olmayacak tamam antalya kadroyu değiştirdi uyum süreci falan ama bizde yorgunluk baş gösterdi artık önce fb sonra l.pool maçlarında bunu gördük en az 3-4 oyuncu değişir diye düşünüyorum ceyhun-barış değişikliği garanti olmalı cale-ferhat ve burak mutlaka kenarda kalmalı anlış anlamayın yorulduğundan değil arada bi otrsun diye adam boş boş ayakta duruyor yazık jaja nın zamanı geldi bence kondüsyon eksik falan dendi ama 1 ay oldu artık en azından bi 60 dk kaldırır ama ne olursa olsun maç bizim olsun şu an en çok ihtiyacımız olan bu
                  ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• 3 puan alırsak cok önemli olur ama bu mac trafiginin ardından macı kazanabileceğimizi zannetmiyorum . Takımda rotasyona gidilmeli Jaja-Gabriç-Ferhat-Barış Memiş-Engin Baytar-Barış Ataş gibi oyunculara şans verilmeli . Kadroyu bozmazsa Şenol hoca işimiz zor dinlenmelerine fırsat vermeliyiz .

Yorum

• Antalyaspor ligin yumuşak takımlarından biri...Bu maç Jaja için iyi bir başlangıç olabilir...Bu maçta artık ilk 11'de olmasını bekliyorum...

Yorum

• bitsin bu hasret

Yorum

• Bu maç için kaybedilme ihtimali var. Milli maç aarasından sonra devam ederiz. Çok yorulduk Çokkkkkkkkkkk

bu arada jajayı şimdilik kadroya koymayın. benden demesi.

Yorum

• Ciddi rotasyona gerek yok zaten milli maç arası var.

Ama Jaja, Gabric ve Engin bu maçta minimum 30 dakika oynamalıdır, özellikle Jaja'nın ilk onbirde başlaması şart bence.

Onur
                            Serkan Giray Egemen Cale
                            Burak Colman Selçuk Gabric
                            Jaja Teo
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• 5 milyon euro verilen jajayı 5 maç aradan sonra görme fırsatımız inşallah doğarda, takımımızın gol yollarındaki geleceğini daha net görürüz.

iyi konsantre olacağız bu maçıda kayıpsız geçeçeğiz inşallah.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Moral maçı 3 puan önemli..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X