Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki görüntülerinden "harika-inanılmaz-alınmalı ama bu yönetim becerip alamaz" diyorlardı.
Sonra futbolcuyu 70-80 dk izleyip hakkında "işe yaramaz" hükmü verdiler.
Futbol üstadlarının (!) yorumlarını ilgiyle takip ediyouz. Adam öyleymiş, böyleymiş... Utanmasalar futbolcu değil diyecekler...
Yarın öbür gün iyi performans sergileyince de "boş kaleye attı, 10 pozisyona girdi 1'ini atabildi" derler.
Gerçi ilk değil ama belki son olur diye ümitlenmiştik ama belli ki bir kısım taraftarımızın tek işi eleştirmek.
Keşke eleştirilerinde somut veriler-kriterler de kullansalar da iddiaları havada kalmasa!
Ben bekleme taraftarıyım...
Hele alışsın...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDİYARBAKIRSPOR: Gökhan, Adnan, Diallo, Erdinç, Basem, Tjikuzu, Ayman, Barış, Celaleddin, Tazemeta, Bebbe
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
şimdi sıra Fenerbahçenin puan bırakmasında..
Ziya Baba, Tjikuzu, Ayman, Adnan, Celaleddin bi kıyak yaparlar artık.. bu hfta şu puan farkı 7 kalsın, daha üstümüzdekiler kendi aralarında puan kaybedecekler (nitekim dün kayseri-gs gördük 2şer puan uçtu) Herşey olabilir..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirinci yarıdaki ibb. maçı seyircisi ile bugünkü seyirci farkını görmenizi isterim hava durumunu da gözeterek
Yorum
-
Çok güzel maçtı. Taraftar olarak nasıldık, bilmiyorum. Hiç bir gittiğim maçın tekrarını izleme fırsatı bulamadım. İnşallah bunu izleyeceğim..Şu Umut'un da sözleşmesini uzatın diye neredeyse 1 aydır söylüyoruz.. Uzatın işte.. İlla formdan düşüp az para istemesini beklemeyin.. Bu arada çok önemli eksikliklere rağmen 3-0.. Sezer, Ceyhun, Song, Teo.. Eksikleri aratmadılar.. Daha Burak,Murat,Gabric,Ferhat,Barış,Zafer de yedek klübesindeydi.. Gabric'i de umarım kupa maçında 11'de izleme fırsatı buluruz uzun bir aradan sonra..
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda BJK yi ezdik 1,5 defa gelip 2 gol attilar yani oynuyoruzda golleri atamiyorduk umarim bu sefer atariz.
Derbilerde cogunlukla üstün veya ayni düzeydeyiz ama golleri atamiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepek bi fark yok gibi duruyorHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapabilirler sanıldığı gibi fener kolay falan almayacak sana katılmadığım taraf iyi oynıycaklar bu oyuncular değil bence BARIŞ var orda bitane ben o çocuğu sevdim süper oynuyor allah bozmasın bi sefer izledim ama yetti çok iyi.önümüzdeki sezon için Trabzonsporla anlaştı haberleri çıktı inşallah doğrudur
Yorum
-
pozisyon bulmadan da mac kazanabildigimizi gormek guzeldi,
Alan ve ozellikle selcuk'un onemini anlamis olduk galiba,
Uzaktan sut denememiz lazim bunu da gormus olduk,
Bunun disinda taraftar superdi,song colman serkan umut en cok begendiklerim.
Keyifliyiz vesselam.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Bugün seyrettigim Teo bana tam takim oyuncusu ve iyi paslasma yapabilme özelligini gösterdi. Ilerki haftalardada golleri atmaya baslarsa cok iyi bir forvet oyuncumuz olmus olur. Pozisyona girebilmesi icin özellikle Selcuk ve Alanzinhoyla beraber oynadigi zamanlarda ilk onbir de olmasi gerek.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepek bi fark yok gibi duruyorElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmada gereksiz hatalardan dolayı kaybediyoruz derbileriGiray-Song
Yorum
Yorum