Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tony sylva nın ilk maçından sonra bu kaleci bizi yakar,çok ağır demiştim....bisürü yuh yedim......şimdi de teo için diyorum,sezon sonu yolcudur....hangi uyum,hangi sabır,hangi erken ....adam yürür gibi koşuyor ve güçsüz...bizim ligfde iş yapamaz...inşallah yanılırım
    yanılırsın bence abi adam süper top dağıtıyor sadece maç eksiği var sonlarada doğru pasları iyi değildi onun dışında çok iyi oynadı bence.
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok
      ne yaptın kardeş ya futbolcu yavaş diye kötü futbolcumu olur , makukula çokmu hızlı forvet yada daha bilindik birşey dünyanın en iyi santraforu İBRAHİMOVİC , bu futbolcular hızlarıyla mı yıldız oldular ?
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Komedi gibi Sylva söyle böyleymis gecen seneki Sylva acik ara ligin en iyi kalecisiydi hadi futboldan anliyorsun kalecilige bari karisma.

Teofilo Gutierrez icin oyun anlayasimiz önemli mesela enginli-alanzinholu takimda teofilo ceza alan bölgelerinde daha cok is yapabilir bugün böyle bir ortam yoktu yani ceza alanin icine fazla girmedi diyarbakirspor ve sivasspor macindaki gibi. Ayrica kondisoyn eksikligi var.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok

al iste futbolun f sinden anlamayan , futbolu sadece anlik degerlendiren bir tarafatar... afferin sana hemen anladin sen tv den izlemeyle ne oldugunu, ama onu calistiran hocalar anlayamadilar...
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maclik icin böyle ama 2010 en iyi takim acik ara Trabzonspordur...
            İnşallah derbilerde de böyle oynarız

Yorum

• insallah haftaya da yine bu dizilisle sahaya cikariz, tabi sezer yada ceyhunun yerine selcuk oynamali, bence böyle biz cok daha dengeli ve kontrollü oynuyoruz ve kimsede alanzinhonun ayaklarina bakmiyor, o 70den sonra yine girer oyuna ve hareketlerini gösterir
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• takım başlarda iyi değildi buda orta sahanın pas yapamamasından kaynaklandı ama Umut'un beklenmedik derecedeki güzel golüyle hakimiyeti ele aldık ve rahat bir 3 puan çıkardık. takım oyunu olarak eksiklerimiz çok, maç oynadıkça daha iyi olacak inşallah. Bir sözde olimpiyattaki taraftarlara mükemmelsiniz.
                En son The Legend tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 18:17.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• egemensiz işler daha düzenli.. Teofilo bence çıkmamalıydı, maçın sonunda açık alanlar bulduk, onlardan birinde golü bulabilirdi.. belediye maçında inşallah golle tanışır, yoksa kısır döngü başlar, tabi bizim büyük maçımız Bursa maçı da yaklaşıyor..

Yorum

• cok güzel goller, müthiş bir skor, harika seyirci..

teşekkürler trabzonspor. ..
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bu Takıma Messi Gelse Bu taraftar gene Muhalefet olur Caz yapar !
                      Bizim gibi taraftarın Şampiyonluk Neyine !
                      Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 aydır beraber olan hocası memnunum diyor, 15 dk izleyen taraftar facia diyor
                        26 yildir bu takim iste bu yuzden ilerleyemiyor
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• birinci yarıdaki ibb. maçı seyircisi ile bugünkü seyirci farkını görmenizi isterim hava durumunu da gözeterek
                          En son tomislav tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 14:58.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnşallah derbilerde de böyle oynarız
                            derbilerde bize karşı katı defans yapıyorlar.. özellikle Trabzon da.. Galatasaray maçı evimizde olduğu için o maçda öyle geçecek..
                            ama İnönüde Beşiktaşı yenecez..
                            son hafta kadiköyde bi de işler o haftaya kalırsa.. Aboww.. yattara da döner

Yorum

Bu senin kisisel gorusun tabii sana oyle gelmis olabilir bende cok kaliteli bir adam diyorum ve cok iyi olucak diyorum sadece biraz daha kondisyona ve zamana ihtiyaci var,ayrica hicde yavas falan oldugunu dusunmuyorum.bence sen rahat ol hic soka falan girme,simdi sorsak taraftarin en az %90 i olumlu gorus belirtir yani begenenenler cogunlukta.

Yorum

• Çarşamba günü olan maçıda

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bu topictemi tartışacağız

Yorum

Yükleniyor...
                                X