İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Komedi gibi Sylva söyle böyleymis gecen seneki Sylva acik ara ligin en iyi kalecisiydi hadi futboldan anliyorsun kalecilige bari karisma.
Teofilo Gutierrez icin oyun anlayasimiz önemli mesela enginli-alanzinholu takimda teofilo ceza alan bölgelerinde daha cok is yapabilir bugün böyle bir ortam yoktu yani ceza alanin icine fazla girmedi diyarbakirspor ve sivasspor macindaki gibi. Ayrica kondisoyn eksikligi var....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok
al iste futbolun f sinden anlamayan , futbolu sadece anlik degerlendiren bir tarafatar... afferin sana hemen anladin sen tv den izlemeyle ne oldugunu, ama onu calistiran hocalar anlayamadilar...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maclik icin böyle ama 2010 en iyi takim acik ara Trabzonspordur...
Yorum
-
insallah haftaya da yine bu dizilisle sahaya cikariz, tabi sezer yada ceyhunun yerine selcuk oynamali, bence böyle biz cok daha dengeli ve kontrollü oynuyoruz ve kimsede alanzinhonun ayaklarina bakmiyor, o 70den sonra yine girer oyuna ve hareketlerini gösterir
Yorum
-
takım başlarda iyi değildi buda orta sahanın pas yapamamasından kaynaklandı ama Umut'un beklenmedik derecedeki güzel golüyle hakimiyeti ele aldık ve rahat bir 3 puan çıkardık. takım oyunu olarak eksiklerimiz çok, maç oynadıkça daha iyi olacak inşallah. Bir sözde olimpiyattaki taraftarlara mükemmelsiniz.En son The Legend tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 18:17.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
egemensiz işler daha düzenli..Teofilo bence çıkmamalıydı, maçın sonunda açık alanlar bulduk, onlardan birinde golü bulabilirdi.. belediye maçında inşallah golle tanışır, yoksa kısır döngü başlar, tabi bizim büyük maçımız Bursa maçı da yaklaşıyor..
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 aydır beraber olan hocası memnunum diyor, 15 dk izleyen taraftar facia diyorTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah derbilerde de böyle oynarız
ama İnönüde Beşiktaşı yenecez..
son hafta kadiköydebi de işler o haftaya kalırsa.. Aboww.. yattara da döner
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok
Yorum
Yorum