Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mükemmel bir maç oldu bugun , stada giriş haricinde herşey mükemmeldi...

Olimpiyat stadında maça gidip de kazanamadığımız bir maç olmadı benim için.. İ.b.ş. maçına işlerimin yoğunluğundan gidememeiştim. Bu maçta stadaki yerimi bütün ailemizle yaklaşıl 15 kişi gittik...

Goleri izlerken çok da hoş gelmemeişti tattan ama tv den izleyince hepsi de harika gollerdi... Gerçekten muthişti...

5-0 olması lazımdı çünkü ona alıştırmıştı biiz olimpiyatta))

Keşke bir profesyonel amigomuz olsa.
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Nihayet Adapazarındayım...

Bordooooooooooooo
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tekrar tekrar golleri izleyince.......Şenol Hoca taktiği göbekten pas varyasyonları ve şut üzerine kurmuş ve bunu da 3 kez başardı.....Tebrikler Şenol Hoca........Engin ve Alan'ın yokluğu, sakatları, maç eksiği olanları da eklersek kanatları kullanmak zor gözüküyordu.......Hücum taktiğini eldeki veriye göre iyi planlamış Şenol Hoca.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yav umut'un taraftara koşmasında gözlerim doldu yaa

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nihayet Adapazarındayım...

Bordooooooooooooo
            Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• eğer ibb ve özellikle bursa maçları kayıpsız geçilirse bizi kimse tutamaz diye düşünüyorum...

Yorum

• aha kendimi gördüm tv de

Yorum

• Colman...Eyvallah...Hürmet ediyorum
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Nihayet Adapazarındayım...

Bordooooooooooooo
                    Maaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• Hakan Şükürü her zaman çok sevmişimdir... Adam a helal olsun..
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Colman...Eyvallah...Hürmet ediyorum
                        - Erdal abi hiç çağırmadın da yani
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

I-NA-NA-MI-YO-RUUUUM

abi fark var değil mi ?

Yorum

• Ligin en güzel top oynayan takımı diyor hakan Şükür....

Yorum

colman oynadıkça aklıma sen geldin abi

Yorum

• adını unuttum ama nerde o ENGİN YOK bu maçı kaybederiz diyen arkadas..nerde o olumsuz dusunenler..ne dedim saçmalamayın... İşte gördünüz...Alternatifi olan bir takımız ve daha çokkkk canlar yakıcaz
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X