Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olimpiyat Stad'ına gelen onbinlerce taraftarımızı mahçup etmeyen takımımıza sonsuz teşekkürler.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu..hhh ..

Yersin bence bu lafları ..
      sen iskenderin maydanozlu olanındanmısın....terbiyesiz herif....burda herkes görüşünü söylüyor...o yuuh taki u ların hepsini.......

Yorum

• İyi oynadık, goller güzeldi falan; bunları geçmek istiyorum.Ne güzel taraftarız biz abi böyle (: Taraftar böyle olmalı; eğlenmek için gelmeli sahaya. Karadeniz insanının hayata bakış açısı, hayattan haz almayı bilişi bana memleketimi daha da sevdiriyor. Kameralar tribünleri gösterdiğinde insanların gözlerindeki yaşam sevincini görebiliyorsunuz gerçekten, o soğukta bile çalan kolbastıdan, horondan keyif alıyor ve atılan gollere çocuk gibi sevinebiliyor. Bir Trabzonlu olduğum için hemşerilerimle ve memleketimle gurur duyuyorum gerçekten
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bu Umut'u yerden yere vuran taraftar daha geleli 1 ay olmuş, doğru düzgün oynama fırsatı olmamıs Teo'ya neler der
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen iskenderin maydanozlu olanındanmısın....terbiyesiz herif....burda herkes görüşünü söylüyor...o yuuh taki u ların hepsini.......
            Saçmalama yahu, hee öyleyim .. Benim de görüşüm o terbiyeli herif .. Eee u'ların hepsini ?
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• tony sylva nın ilk maçından sonra bu kaleci bizi yakar,çok ağır demiştim....bisürü yuh yedim......şimdi de teo için diyorum,sezon sonu yolcudur....hangi uyum,hangi sabır,hangi erken ....adam yürür gibi koşuyor ve güçsüz...bizim ligfde iş yapamaz...inşallah yanılırım

Yorum

• 1 aydır beraber olan hocası memnunum diyor, 15 dk izleyen taraftar facia diyor

Yorum

• Taraftarımıza bir kez daha helal olsun. Sıradan bir maçta 35000 - 40000 civarındaydılar. Kupa finali Olimpiyatta yapılsın. Rakip takım taraftarları gelmesin full doldurur orayı bu taraftar..

Yorum

tony sylva nın ilk maçından sonra bu kaleci bizi yakar,çok ağır demiştim....bisürü yuh yedim......şimdi de teo için diyorum,sezon sonu yolcudur....hangi uyum,hangi sabır,hangi erken ....adam yürür gibi koşuyor ve güçsüz...bizim ligfde iş yapamaz...inşallah yanılırım
                    Tony Sylva geçen sene bu takımın en önemlilerindendi . Bu sene neden oynamadığını biliyo herkes

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyanın en iyisiyiz yani
                      Bu maclik icin böyle ama 2010 en iyi takim acik ara Trabzonspordur...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

tony sylva nın ilk maçından sonra bu kaleci bizi yakar,çok ağır demiştim....bisürü yuh yedim......şimdi de teo için diyorum,sezon sonu yolcudur....hangi uyum,hangi sabır,hangi erken ....adam yürür gibi koşuyor ve güçsüz...bizim ligfde iş yapamaz...inşallah yanılırım

Tony yaş olarak fazla. Ayrıca geçen sene başarılıydı. Teo sezon sonu yolcu mu güçsüzse güçlenir abi Fatih gelse güçlü mü gelecekti

Yorum

• Selçuk,Engin ve Alanzinho gibi en formda 5 oyuncumuzdan 3'ünün sahada olamadığı, Gabriç'in takıma sakatlığı nedeniyle katkı yapamayacağı bir maçta böyle net skor alan takımı yürekten alkışlamak lazım..

Onlardan daha fazla alkışı hakeden ise Olimpiyat'a resmen çıkarma yapan 35 bin Trabzonspor taraftarı idi.. Giden herkesten Allah razı olsun..

Manisa'nın ligdeki yeri kimseyi yanıltmamalı.. Ligin en sert takımlarından biriyle oynadık, bugün..

Ona rağmen oyunun ve topun kontrolünü hiç bırakmadık..

Maç önncesi zayıf kalıyor gözükse de orta sahamız bu mücadelede rakibe büyük üstünlük sağladı..

Polemik olsun istemem ancak, 2010 'da şu ana kadar Umut'tan aldığımız verimi Fatih Tekke'den alır mıydık? Bence, hayır..

Sadece golleriyle değil oyuna kattığı enerji ve takıma oyun olarak katkısı da geldiğinden beri hiç olmadığı kadar üst düzeyde...

Onur, direkten dönen topta, hayati bir dokunuş yaptı.. Golü kurtardı diyebiliriz.. Ancak 1-2 yan top çıkışı hatalıydı.. Şenol Hocam gerekeni yapcaktır.. Türk milli takımının kalecisini kazanıyoruz, gibi..

Trabzonspor'un yoğun maç temposunda ortaya koyduğu mücadele ve tempo ligin düzeyinin çok üstünde..

Kadronun sanılandan daha kaliteli olduğunu çok önceleri iddia etmiş biri olarak, bu oyun ve tempoyu tüm sezona yayabilen Trabzonspor , 2-3 yerinde takviye ile gelecek sezon çok rahat şampiyon olur diye düşünmekteyim..

Yorum

• teo gayet iyi oynadı...adam sürekli top isteyip elleri açık dolaştı..topları ezmedi...sürekli pas yapma isteğiyle oynadı..
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• 61. dakika şovu
                              En son tomislav tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 14:58.

Yorum

• harika taraftarımız vardı.onlara teşekkür ediyorum trabzonsporu gurbet ellerde yalnız bırakmadılar .teo şaşırmıştır heralde şehirden 2000 km uzakta 40.000 kişi önünde oynamamıştır bundan önce.birde taraftarımızın bize her yer trabzon tezahuratı yokmuydu .sanki birisi bana trilyonlar veriyordu o tezahuratı dinlerken...

Yorum

Yükleniyor...
                                X