Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaw oraya gitmesi bi çile

gelmesi ayrı çile

maçda durmadık ayakta seyrettik

trafikde yine ayakda durduk

allahtan kazandık yani
    anladim. Gecmis olsun.

Yendik yinede agrilarin pek yoktur ya yenilseydik
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Giden arkadaşların ayaklarına sağlık..

Güzel bir oyunlar 3 paunı aldık. Defansta Song'un kritik hamleleri kurtardı bizi..

Alanzinho'nun yokluğu hissedildi açıkçası..

Umut şaşırtmaya devam ediyor..

Yorum

• Sadece bana mı öyle göründü bilmiyorum ama bugün çok iyi değildik. Uzaktan şutlar dışında etkili olabileceğimiz pek pozisyon göremedim. Bu maç aldatıcı olabilir.

Yorum

• Olimpiyat stadını İstanbul'a yapacağına Trabzon'a yapsalarmış ! Bizden başka değerlendiren yok !
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giden arkadaşların ayaklarına sağlık..

Güzel bir oyunlar 3 paunı aldık. Defansta Song'un kritik hamleleri kurtardı bizi..

Alanzinho'nun yokluğu hissedildi açıkçası..

Umut şaşırtmaya devam ediyor..
            Alanzinho nun yoklugu hissedilmedi,tabii bence.

Topu calim atarak degil paslasarak ileriye tasidik,tek fark bu oldu.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Daha önceki maçlarda Umut'un çok pozisyona girip atamadığından şikayetçiydik. Bugun Umut pozisyona girmeden 2 gol attı buda iyiye işaret.
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Çok keyif aldım maçtan. Batı tribundeydim, dogu çok iyiydi.
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• yendik ya ağrı sızı sorun olmaz

yatarız kalkarız geçer

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada avni aker mi ,olimpiyat mi bizim icin avantaj?

Bu soruyu ciddi ciddi irdelememiz gerek galiba.
                    Bu sorunun cevabi bugün cok acik görüldü. Avni Akerin yeni stadyum icin yikip yerine modern bir stad yapmak icin beklemeye gerek yok. Bir sezon Istanbulda Olimpiyatta oynamak hem ekonomik hemde ambiyans ve destek acisindan katkilari cok fazla olur.
                    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• aslında iyi futbol oynamadık
                      ama her zaman iyi oynayacak değiliz ya
                      BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• bu arada şemsiyeleri polis topladı stada girerken

çıkıştada yoktu hiç biri

2 şemsiye gitti

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho nun yoklugu hissedilmedi,tabii bence.

Topu calim atarak degil paslasarak ileriye tasidik,tek fark bu oldu.
                          Alanzinho olduğunda yaptığımız kuşatmayı bugün yapamadık. Yer yer kontra atak şansımız oldu hızlı çıkamadık.

Yorum

• çok garip bir duygu oynayıp atamıyoruz derken oynamadan 3 gol atmak süperrr kulup istanbul.2a tasınsın şampiyonluk gelsinnnnnnnnnn
                            NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• aman biletinizi önceden alın da gidin olimpiyata AMAN

Yorum

• Gole kadar atanın kazanacağı bir maçtı aslında.İşte bu noktada uzaktan atılan şutların futboldaki önemi çıktı ortaya.2 mükemmel şut ve maç biter.Gabric ve Selçuk eksikleri dışında en "ideal" kadromuz budur bence.Sahanın her bölgesinde topa çok iyi bastık ve Manisanın muhtemel ataklarını başlamadan bitirdik.Belki de zorunluluktan fakat Ceyhun ve Sezer tercihleri bu açıdan önemliydi.Daha dengeli bir kadro, daha dengeli bir futbol oynamamızı sağladı.30-45 arası oynanan "baskın" futbol sevindirici. Golü attıktan sonra topu rakibe teslim etmeyip oynamaya devam etmek, 2. golü bulabilmek, bunu yaparken işkence görmemek, 3-0'dan sonra birkaç kişiyle hücuma çıkmak..Bunların hepsi güzel şeyler.

Umarım bu maç, kadronun suyunu sıkmak adına bir başlangıç olur ve önümüzdeki maçlarda Gabrici, Burağı, Muratı ve Zaferi de izleyebiliriz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X