Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alısamadı işi yıldız futbolcuda olmaz.bak gs aldı neill i tak koydu adam catır catır oynuyo.joyu geldıgı gıbı denızlı macında oynattı adam golunu attı.bizim yabancılar kapalu kutu oldugundan hemen kendını gosteremıyor

ya bu elin topal essegini kisrak gormeyi birakalim.. ingilterede kadroya giremeyen elin artiklarini biz alsaydik bu tarafli basin bu adamlarin yuzune bakmazdi,, jo ne yapmis , santos ne yapmis sahada? ingilizlerde beyin yok bu kadar kaliteli adamlari oynatmak yerine gsye kiraliyo..bu isleri birakilim.. denizliye gol atmayani dovuyolar bu ligde, dun eblek dos santosu da gorduk ki sezon sonu buyuk ihtimal meksikada babaannesinin liginde oynar.. ben elin artiklarinin yildiz diye alinmasindansa colmanlarin yattaralarin, alanzinholarin teo larin formayla yildizlasmalarini yeglerim, en azindan abudik gubudik yidizcik pozlarina katlanmak zorunda kalmaz kimse, cikar sahada futbolunu oynar, hem kendisini hem takimi buyutur.. o avarel kilikli jo ile messi cakmasi eblek dos santosun ovulecek hatta bizim takimdaki futbolculardan ustun gosterilecek bir yanini goremedik daha, hak edene eyvallah..

Yorum

• Cok fazla pozisyon bulamadik ama takim bir sekilde iyi gözüktü.

Bunun nedeni belkide müthis kazanma arzusu ve takimin ortaya koydugu direncti.

Ayni kadroyla broosun deyimiyle direnc gösteremedigimizden manisa ve diyara yenilmistik.

Bu da gösteriyorki rakip kadar mücadele etmezseniz kazanmaniz mümklün degil...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alısamadı işi yıldız futbolcuda olmaz.bak gs aldı neill i tak koydu adam catır catır oynuyo.joyu geldıgı gıbı denızlı macında oynattı adam golunu attı.bizim yabancılar kapalu kutu oldugundan hemen kendını gosteremıyor
        1. neill galatasarayda hiç de iyi oynamıyor..
        2. Jo gol atmış olabilir ama şuana kadar Teofilo kadar iş yapamadı
        3. Fenerbahçe Gökhan Ünalı aldı ççç
        4. Giovanni D.S senin deyiminle henüz alışamadı

Yorum

• sıra geldi bursaya .en zorlu deplasmanlardan birisi.son yılladır galip gelemiyoruz.galip gelerek yukarılara mesajı daha net vereceğiz...

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Manisa maçında net olarak görüldü, Egemen olmayınca defans daha derli toplu oynuyor.. Giray-Song
            Giray'ı hiç beğenmiyorum. Her an bir bomba yapabilirmiş gibi oynuyor. Egemen olmadı Ceyhun oynasın o bölgede.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cok fazla pozisyon bulamadik ama takim bir sekilde iyi gözüktü.

Bunun nedeni belkide müthis kazanma arzusu ve takimin ortaya koydugu direncti.

Ayni kadroyla broosun deyimiyle direnc gösteremedigimizden manisa ve diyara yenilmistik.

Bu da gösteriyorki rakip kadar mücadele etmezseniz kazanmaniz mümklün degil...
              Engin-Alan-Selcuk yaraticilik anlaminda cok önemli oyuncular ona ragmen iyi isler yaptik.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Savunmada gereksiz hatalardan dolayı kaybediyoruz derbileri
                Oda var tabi de atamadigimiz pozisoynlarda cok
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Song'un yanına seneye kaliteli bir adam daha alsak taş gibi defans olur..

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün seyrettigim Teo bana tam takim oyuncusu ve iyi paslasma yapabilme özelligini gösterdi. Ilerki haftalardada golleri atmaya baslarsa cok iyi bir forvet oyuncumuz olmus olur. Pozisyona girebilmesi icin özellikle Selcuk ve Alanzinhoyla beraber oynadigi zamanlarda ilk onbir de olmasi gerek.

bugun teo nun basit oyununu bir ben begendim saniyordum, baskalarininda olmasi guzel birakalim bu maci ben oyuna giripde top kaptirdigi yada yanlis kullandigi bir pozisyon gormedim.ileride ayaginda top tutup , pas dagitabilen forvet gol atan kadar degerlidir bence, kaldi ki bu adamin daha ilk ciddi maci .. oynadikca cok daha verimli olacak , kendisine guveniyorum

Yorum

• bir futbolcu gol atamazsa hemen kötü mü oluyor. Teofilo gol atamamış olabilir ama iyi oynadı bana göre.. İlerde golde atmayada başlar. yeni bir oyuncu hemen her şeyi beklemek hayalcilik olur.

Yorum

• Şenol Güneş’in açıklamaları

Bu habere 9 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Mutluyuz, oyun açısından da puan açısında. Seyircilerle gurur duyuyoruz. Bu hava şartlarında bizi yalnız bırakmadılar, takıma sahip çıktılar. Oyuncularımla da gurur duydum. Ağır saha koşullarına rağmen savaşçı ruhuyla oynadılar. Oyun olarak da iyiydik skor olarak da. Ama buna rağmen eksiklerimiz, sorunlarımız var. İyi gidiyoruz iyi işler yapıyoruz ama eksiklerimiz var. Güven açısından kazanmak önemli. Kaybetsek bile iyi oynamamız önemli. Oynamayan oyuncular değerli oyuncular ama eksik değil. Performansı iyi olan, iyi oynayan, formu iyi olan devam edecektir. Zaman zaman dinlendirmeye de ihtiyaç olacaktır. Oynamayan oyuncu oynamadığı zaman üzülecek ama küsmeyecek, daha çok çalışacak."

İlk kez 11'de sahaya çıkan Teofilo'nun performansı hakkındaki soruya Güneş, "Oynamaya çalıştı, pas alışverişleri iyiydi. Ben memnunum" diye cevap verdi.

RESMİ SİTE

Yorum

• Umut Bulut’un açıklamaları

Bu habere 3 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımızın galibiyetinde önemli rol oynayan golcü oyuncumuz Umut bulut, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2010 bana uğurlu geldi diyebilirim. Neredeyse her maç gol attım. Bu istikrarımı devam ettirmek istiyorum. Maça gelirsek çok iyi mücadele ettik. Ne zaman sahaya mücadelemizi yansıtsak kazanıyoruz. Aynı ciddiyette devam edeceğiz. Her maça final havasıyla çıkıyoruz. İstanbul Belediyespor maçına da final havasıyla çıkacağız. Şenol Güneş Trabzonspor'a mal olmuş önemli bir insan. Bize gösterdiği enerjiyi sahaya yansıtıyoruz. Geçen sezon takımımız iyiydi. Kaliteli oyunculara sahibiz. Bu sezon başı kaliteyi yansıtamadık ama Şenol Güneş'in gelişiyle toparlandık iyi gidiyoruz. Ligde 8 golüm, kupada da 5 golüm var. Her maç gol atmak için elimden geleni yapacağım"

RESMİ SİTE

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oda var tabi de atamadigimiz pozisoynlarda cok
                            Ama artık atabilen oyuncumuz da var dimi

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin-Alan-Selcuk yaraticilik anlaminda cok önemli oyuncular ona ragmen iyi isler yaptik.
                              Takim savunmamiz bugün basariliydi.

Simpson un direkten dönen topu disinda pozisyon vermedik.

Ortada bir gercek var ki,bu takim iyi savunma yaptigi sürece her takimi yenebilir.

Cünkü ofansif anlamda gol atmakta cok fazla zorlanmiyoruz....
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şimdi geldim eve her tarafım ağrıyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X