Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdinç'in sözleri Melih Şendil'e neden dokunmuş?
    Trt de sırf Bilica nın çirkefliği üzerine görüntüler yayınladılar ve kınadılar,Erdinç te bunu maç sonu canlı yayında direk dile getirince zorlarına gitti gerçekler.
    Dün ilk defa Diyarbakırspor a sempati duydum,Ziya hoca-Ayman-Erdinç-Adnan-Tji derken hepsi biz patentli olunca insan ister istemez başarılı olmalarını istiyor
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Attığımız ilk golü tekrar izledim. Teo faktörü kendini çok iyi gösteriyor. Boşa çıkmış top istemiş, sonra araya kaçmış, topu Serkan'a vermiş yine boşluk arayıp araya giriyor. Oyun sezgisi çok kuvvetli. Pozisyon almayı biliyor. Bu maçta gol atamadı diye "Ne biçim forvet bu" diyenler varsa çok büyük bir yanılgıya düşerler.

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trt de sırf Bilica nın çirkefliği üzerine görüntüler yayınladılar ve kınadılar,Erdinç te bunu maç sonu canlı yayında direk dile getirince zorlarına gitti gerçekler.
      Dün ilk defa Diyarbakırspor a sempati duydum,Ziya hoca-Ayman-Erdinç-Adnan-Tji derken hepsi biz patentli olunca insan ister istemez başarılı olmalarını istiyor
      Abi benim anlamadığım Melih Şendil'e ne oluyor? Sana mı kalıyor kınamak. Senin paçanın yetmediği şeyleri futbolcular söylüyor, sana ne bundan yani. Aziz Yıldırım'a sevimlik gözükmek istediyse normaldir, yapar.

Konunun yeri burası değil ama Ayman da fena vurmuş yau.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Güzel bir günün sabahında galip gelmesi ne kadar güzel, Heleki istanbul takımları puan kaybetmişken

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konunun yeri burası değil ama Ayman da fena vurmuş yau.
          Kalçadan

Yorum

• Seyir zevki çok ama çok güzel bir maçtı.....

Umut hırs doluydu... İlk gölünü doğrusunu isterseniz ondan hiç beklemezdim

Colman zaman zaman pas hatalarıdayapsa ne kadar gerekli olduğunu göstermişti İstanbul BB maçındaki yokluğuyla....

Serkanı Allah nazardan saklasın mükemmel oynuyor.....

Ceyhun attığı golün dışında gelen toplarıda karşılayarak çok faydalı oldu. Kendini geliştirdikte dahada iyi olucaktır....

Teo iyi mücadele etti ama zamana ihtiyacı var.....

Songun muhtemelen gol olucak iki çok çnenmli müdahalesi var....

Önceki maçlardan farkımız oyun disiplininden oyun genelinde kopmamaız....Bu form grafiğimizi ne kadar uzatırsak o kaar iyi yerlere geliriz...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• maçı izleyen seyirci sayısı lig tvden alıntı olarak söylüyorum 34.000 .35.000
              giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Takım olarak hergeçen gün daha iyi oluyoruz. Dünkü maçta her iki takımda mücadele etti. Seyir zevki güzel bir maç izlettirdiler bize. Song defansı toparlamış gibi görünüyor. Ceyhun ve Sezer ortasa da vermli oynadılar.( Ne yalan söyleyeyim ikisi hakkında maçtan önce korkularım vardı) Colman yine kopuk kopuk oynadı. Serkan'a diyecek laf bulamıyorum. ALLAH nazardan saklasın. Umut bu maç çok iyiydi. Attığı goller,mücadelesine ilave bu maçta fazla top kaybıda yapmadı. Teo hala alışma devresinde onun hakkında şimdilik yorum yok.
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• 2010 yılı gerçekten uğurlu geldi. Takımı izlemekten zevk alıyorum. Umut'un kendini bulması takımı skor olarak baskı altına almayınca takır takır top oynuyoruz. Özellikle sağ kanadımız nazar almaz inşallah. Serkan-Ömer aşısı tuttu. Tek korkum Onur'un tecrübe eksikliği. Buna rağmen inşallah Şenol hoca kendisinde ısrar etmeye devam eder. Takım 4 as oyuncusu olmamasına rağmen iyi mücadele etti.

Hayırlısı.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• ibb rövans maci carsamba saat kacda acaba ???? O maci ne pahasina olursa olsun seyretmek istiyorummm insallah bana uyarr....

Yorum

• Bu maçta Onur'u biraz tutuk gördüm. Yan toplarda çıkışlarda hatalar yaptı...
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibb rövans maci carsamba saat kacda acaba ???? O maci ne pahasina olursa olsun seyretmek istiyorummm insallah bana uyarr....
                        Çarşamba günü saat 16:30'da TRT1'de.

Yorum

• fanatikteki bu haber neyin nesi.. bilen varmı?

Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fanatikteki bu haber neyin nesi.. bilen varmı?

http://fanatik.ekolay.net/5-mac-sonr..._35_163448.htm
                            Bundan önce Manisa'yı sadece 1 kez yenebilmişiz. Bana da enteresan gelmişti

Yorum

• Zaten bu ligde bir Sivas birde Manisa vardı bize çok ters gelen.

Kısmetse ikisini de geçtik bu sene. İyi oldu iyi.

Yorum

• macin saatii süper olmusss tam düsündügüm gibi intikamimizi alalim su haddini bilmeyen abdullah avcidan

Yorum

Yükleniyor...
                                X