az önce bir haber aldım, Trabzondaki Ts club çalışanlarının biriyle yakın arkadaş olan bir abimden, olay kalitesiz ürün felan değil, olay tamamen Trabzonda çalışanların aldığı ücretlerle istanbuldakiler arasındaki uçurumdan, ve bu yüksek ücret alan Trabzonsporlu bile olmayan çalışanların tsclub'ları büyük ölçeklerde dolandırmasından, bu olayın da Trabzon merkezde çalışanlardan biri tarafından ortaya çıkarılması üzerine patlak vermiş durumda, birileri Trabzonspor'um üzerinden geçinmeye çalışıyor ama darbe yakındır, zarar etti kapattık tarzı komik açıklamalar artık yemiyor yönetim, haberin olsun...
şirket birisi tarafından dolandırılıyorsa çözüm şirketi kapatmakmıdır dolandırıcı hakkında işlem yapmakmıdır ? Yoksa bu dolandırıcının birileriyle bağlantısı mı var
bunları komplo teorileri olarak düşünmemek lazım ama az irdeleyelim:
başbakan seçimlerde bütün illeri sürklase ederken Trabzondan ki bence çok büyük bi etken- febe maçından sonra yapılan o açıklamalardan dolayı büyük oy kaybetti...
bugünkü milliyette ise... tayyip erdoğanın telkinleri ve isteği üzerine başkan olan albayrak.... diye başalayan bi yazı var..???
bu ne demektir? tayyip erdoğan niye albayarğın Tabzona başkan olmasını ister?
nedir niye? mevzuusu ne...çıkarı ne...
bunları düşününce insanın aklına " hadi canım sende " demekte geliyor ama diyemiyosun..
bak febe= şike olayları nasıl kapandı!!!
bizde olsa adamı idam edeceklerdi hatırlayın gökdeniz olayını...
bunların alayı çarkın içinde...
Sayın zöke bey. Siz milliyet gazetisini okuyorsunuz vede yazılanara inanıp gelip burada yazıyorsunuz. Bakınız. Kaynak olarak gösterdiğiniz gazete kaynak olarak değil soba tutuşturmak için kullanılacak bir gazete. Çünkü gazetenin tayyip erdoğana karşı düşmanlığı var. Bunu bu kadar kestiremedinizmi. Nitekim Fenerbahçe dediğiniz kurumun arkasında medya gücü var. Tabiki hemen olaylar kapanacak.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
mantığını çözmek değil olay...
olay şu: başbakan tüm illeri nerdeyse tekbaşına alırken Trbzonda çok zorlandı, belediye dahil...bunu taraftarlar protesto etmişti öyle algılandı..değilmi?
febe li başbakan ve Trabzondan mağlup ayrılan başbakan albayarağı niye özellikle Trabzonun başına başkan yapmaya teşvik eder:
1- Ya Trabzona jest (!) yapmak için, adamda ışık görmüştür gelecekte başarılı olacağını düşünüp Trabzonsporun büyük başarılara imza atacağını falan hissetmiştir.
2-seneye albayrak akp adayı olacaktır tarbzondan tanımayanlar tanısın isim yapsın diye Trabzonsporu araç olarak kullanmıştır...
hangisi size daha akla uygun geliyor...
1. şıksa sözüm yok..2. şıksa albayrağa sorsan başarılı olmadığını oda biliyor, niye hala çekip gitmiyor?
derdim bu..komplo teorisi derken bunu kastettim.
Bunun mantığını çözemedim açıkcası.Başbakan bize garez olsun diye bir adamını gönderip Trabzonspor'u batırıyor.Trabzon gibi Türkiye'nin bölgesel bir merkezini kaybediyor.
Ne için oy vermediler diye.Bundan sonra bu adam hiç mi seçime girmeyecek?Trabzonsporluların tümünü karşısına aldığında ise olay artık Trabzon olayı olmaktan öteye geçecek.
Albayrak önümüzdeki seçimde diyelim gitti.Bu işleri kim devam ettirecek.Sonra orda eski başkanımız Faruk Özak var.Böyle bir şeye izin verir mi?
Komplo teorisininde bir mantığı olur yani.
Takım başarısız olduğu için gözler kapalı,kulaklar duymaz oluyor.Her şey mantıklı geliyor sanırım.
.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
sarman 61:
adım zöke değil, zeki...( nasıl bi yazım hatasıysa)
ayrıca milliyet değil derdimiz..erdoğanın tavsiyesi ve telkinleri doğrultusunda başkan olduğunu hepimiz biliyoruz..ha o gazete dedim, ha x gezetesi..
ne farkeder? olayları cımbızlamayalım...
benim derdim Trabzonspor burda araç olmuştur...ben bunu hissettim.
Albayrak önümüzdeki seçimlerde akp adına seçime girecekti Trabzondan. ha şimdi bu rezillik karşısında girermi, girerse ne yapar onu görüceez.
Sayın zöke bey. Siz milliyet gazetisini okuyorsunuz vede yazılanara inanıp gelip burada yazıyorsunuz. Bakınız. Kaynak olarak gösterdiğiniz gazete kaynak olarak değil soba tutuşturmak için kullanılacak bir gazete. Çünkü gazetenin tayyip erdoğana karşı düşmanlığı var. Bunu bu kadar kestiremedinizmi. Nitekim Fenerbahçe dediğiniz kurumun arkasında medya gücü var. Tabiki hemen olaylar kapanacak.
sarman 61:
adım zöke değil, zeki...( nasıl bi yazım hatasıysa)
ayrıca milliyet değil derdimiz..erdoğanın tavsiyesi ve telkinleri doğrultusunda başkan olduğunu hepimiz biliyoruz..ha o gazete dedim, ha x gezetesi..
ne farkeder? olayları cımbızlamayalım...
benim derdim Trabzonspor burda araç olmuştur...ben bunu hissettim.
Albayrak önümüzdeki seçimlerde akp adına seçime girecekti Trabzondan. ha şimdi bu rezillik karşısında girermi, girerse ne yapar onu görüceez.
İsminizi yalnız yazdım özür dilerim.( Kullandığım klavye f klavye i harfi ile ö harfi alt alta duruyor) Birşey söyliyecem. Tayyip Erdoğanın böyle bir niyeti olsa direkt olarak Faruk Özakı Aday yapar Trabzonu alır. Ben yine de inanmıyorum böyle birşey olabileceğini. Bu teoriniz den fazla filim izlediğinizi çıkarıyorum. Aklıma Komple Teorisi filmi geldi Mel gibson un oynadığı filim.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
arkadaşlar burda ts clupların kapatılması kararını tartışıyoruz...akp yi nuriyi siyaseti başka topicte tartışalım konuyu dagıtmış ve özünden saptırmış oluyoruz!!birde bu yönetimi körü körüne destekleyen arkadaşlara tavsiyem gidip sakin bir kafa mümkünse karanlıkta ve sessizligin hakim oldugu bir yerde daha sakin düşünmeye ve beyinlerindeki hüçrelere biraz oksijen vermeye davet ediyorum!!!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Bu konuyla ilgili Trabzon'dan bir arkadaşım ile konuştum. Trabzonspor Ticari Ürünler'in İstanbul organizasyonunun kapatıldığını artık Trabzon'dan yönetileceğini, ama Cevahir de dahil tüm mağazaların hizmete devam edeceğini söyledi. Kendisinin edindiği bilgi de bu yönde. Eğer bu haber doğruysa, İstanbul'daki yolsuzluk söylentilerini de doğrular nitelikte. Umarım böyledir.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
mantığını çözmek değil olay...
olay şu: başbakan tüm illeri nerdeyse tekbaşına alırken Trbzonda çok zorlandı, belediye dahil...bunu taraftarlar protesto etmişti öyle algılandı..değilmi?
febe li başbakan ve Trabzondan mağlup ayrılan başbakan albayarağı niye özellikle Trabzonun başına başkan yapmaya teşvik eder:
1- Ya Trabzona jest (!) yapmak için, adamda ışık görmüştür gelecekte başarılı olacağını düşünüp Trabzonsporun büyük başarılara imza atacağını falan hissetmiştir.
2-seneye albayrak akp adayı olacaktır tarbzondan tanımayanlar tanısın isim yapsın diye Trabzonsporu araç olarak kullanmıştır...
hangisi size daha akla uygun geliyor...
1. şıksa sözüm yok..2. şıksa albayrağa sorsan başarılı olmadığını oda biliyor, niye hala çekip gitmiyor?
derdim bu..komplo teorisi derken bunu kastettim.
Nuri Albayrak eğer milletvekili olmak isteseydi 50 kişilik kontenjanı olan ve şirketinin merkezi İstanbul'dan seçilirdi.
Bir kere şuna inanmıyorum bu adam buraya küpünü doldurmak için gelmedi.Adamın serveti ve işlerinin hacmi bugüne kadarki Trabzonspor Başkanları içinde en zengini. Birinin emri ile de gelmedi.Futbol ile alakasız birisi değil.Yıllarca futbolun içinde olan birisi.
Yaptığı işler hep riskli Fatih Tekke'yi göndermeyi göze aldı,4.haftada Lazaroni'yi gönderdi.Şimdi ısrarla Ziya Doğan'a sabrediyor.Ayrıca Ts Clublar önceden yapılan anlaşmalar nedeniyle takımın kötü gidişine rağmen kapatılıyor.Bu kararların hepsi cesaret ister.Korkak değil,futbolu seviyor.İlk defa bir büyük kulübün Başkanı olması nedeniyle acemilikleri olacaktır.
Ama başka bir şey aramak doğru mu?Bence değil.
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
yok hocam, konuyla ilintili olduğu için yazdım..
olayın özü şu:
işini bilmeyen çavuşlar, döner.....diye devam eden bi söz vardır bizde...
ya bu adamlar işini hiç bilmiyor, ör: takımın çok kötü gidişatı, inanılmaz transfer yanlışları, T.S Clubların kapatılması vs.vs....
yada bu adamlar işini çok iyi biliyor, ör: takımın çok kötü gidişatı, inanılmaz transfer yanlışları, T.S Clubların kapatılması vs.vs....
anlatabildimmi?
ben bu adamların samimiyetine inanmıyorum işin özü...
arkadaşlar burda ts clupların kapatılması kararını tartışıyoruz...akp yi nuriyi siyaseti başka topicte tartışalım konuyu dagıtmış ve özünden saptırmış oluyoruz!!birde bu yönetimi körü körüne destekleyen arkadaşlara tavsiyem gidip sakin bir kafa mümkünse karanlıkta ve sessizligin hakim oldugu bir yerde daha sakin düşünmeye ve beyinlerindeki hüçrelere biraz oksijen vermeye davet ediyorum!!!!
Eğer bi şirket %100 zarara gidiyorsa bile iktisatta bu kısa vadede bu pek sorun oluşturmaz..Çünkü uzun vadede kar edeceği bellidir..Bu iktisadi bi kuraldır..Bunun Tsclub'lara bakan yüzü ise ben tsclub'ların zarar edip etmediklerini bilmiyorum..Elimde kesin bi belge yok..Ama zarar etmiş olsa bile burda yapılacak iş mağazaları kapatmak değil mağazanın neden zarar etmiş olduğunun incelenmesidir..Tsclub mağazaları zarar edebilir bunda kesinlikle taraftarın bi suçu yok..Hatta 5 ytl etmeyecek kravata 20 ytl veren,3 ytl etmeyecek terliğe 15 ytl veren taraftarı tebrik etmek gerekiyor..Tsclub'lar zarar ediyorsa hiçbir yenilik olmadığı için zarar ediyor..Trabzondayken hemen 2-3 günde bir mağazaya uğrardım yeni bişeyler çıkarsa alayım diye..Ama raflarda hala JOPEL marka kazaklar,hırkalar vs vardı..Bu şekilde amatör ruhla çalışılırsa Tsclub'lar tabiki her kurum gibi zarar eder..Ama çözüm başta da belirttiğim gibi kapatmak kesinlikle çözüm değil..Ürünler daha kaliteli ve çekici yapılabilir..Bu konuda fb'yi biraz incelerseniz ne anlatmaya çalıştığımı anlarsınız..(fb'yi buna örnek vermek istemezdim ama doğruya doğru..)
Ve diğer teori;eğer Tsclub'lar zarar etmediği halde kapatılıyorsa bunu düşünmek bile istemiyorum..
7
TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!
50 kişilik kontejanla milletvekili seçilemiyo arkadaşım...
küpünü doldurma işinide söylemedim...
konuyu yayma...
nasıl katlanabiliyosun bu başarısızlığa, anlamyorum sizi...
T.S Clunların kapatılmasının zararı değil olay, manevi zararı...arkasından söylenenler..şirket gibi yönetilmez Trabzonspor...millet dalga geçiyo, T.S Clubun yerini kiralıyolarrsa simit sarayı yapıcaam diye..
mantığını kavra olayın..
hangi zararı daha çok Trabzona bu işin?
tekrar söylüyorum: ya bu adam işini hiç bilmiyor, ör: takımın çok kötü gidişatı, inanılmaz transfer yanlışları, T.S Clubların kapatılması vs.vs.... yada bu adam işini çok iyi biliyor, ör: takımın çok kötü gidişatı, inanılmaz transfer yanlışları, T.S Clubların kapatılması vs.vs....
Nuri Albayrak eğer milletvekili olmak isteseydi 50 kişilik kontenjanı olan ve şirketinin merkezi İstanbul'dan seçilirdi.
Bir kere şuna inanmıyorum bu adam buraya küpünü doldurmak için gelmedi.Adamın serveti ve işlerinin hacmi bugüne kadarki Trabzonspor Başkanları içinde en zengini. Birinin emri ile de gelmedi.Futbol ile alakasız birisi değil.Yıllarca futbolun içinde olan birisi.
Yaptığı işler hep riskli Fatih Tekke'yi göndermeyi göze aldı,4.haftada Lazaroni'yi gönderdi.Şimdi ısrarla Ziya Doğan'a sabrediyor.Ayrıca Ts Clublar önceden yapılan anlaşmalar nedeniyle takımın kötü gidişine rağmen kapatılıyor.Bu kararların hepsi cesaret ister.Korkak değil,futbolu seviyor.İlk defa bir büyük kulübün Başkanı olması nedeniyle acemilikleri olacaktır.
Ama başka bir şey aramak doğru mu?Bence değil.
"zarar eden sirket kapatilir" düzmantik degildir, sadece düzdür ve düzmecedir ve hicbir mantigi da yoktur. insanlari böyle ilkel, popülist hesaplarla aldatacagini saniyorlar. stat projesinde önfizibilite, arkafizibilite diye ninni okuyan yönetimin ekonomi zekasi simdi nerede? ben iktisat uzmani degilim, ama böyle durumlarda herseyden önce rantabilite hesabinin yapilmasi gerektigini ve daha sonra bu dogrultuda ilk tasfiyelere gidilebilecegini biliyorum. milyonlarca taraftari olan kulübün, bilhassa taraftarina ürün yetistiremez durumdayken, kapatilacak derecede zarar edecegini benim külahima anlatsinlar. böyle birsey hicbir zaman mevzuu degildi, olamazda!
bu ....... ne trabzonsporun ruhunu, ne de bizleri takmiyorlar!
onun icin hicbir protestonun gereken yankiyi getirecegine inanmiyorum.
trabzonspor askina vuralim abaliya!!!
Yorum