Ankara ATAKULE'de açıldı ne istediysek yok dendi kapandı.Optimum'da var ama içeride birşey yok.İstanbul yolunda eski Endi'nin yanında var gene birşey yok.Ürün yok ki satılsın.Yazık ama çok yazık TS clup demek sadece forma-şapka-atkı satmak demek olmamalı.Zaten alacak birşey bulamıyoruz ki.Ezikler Stad maketi yapmışlar bizde ise hiçbirşey yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı
Daraltma
X
-
yaw arkadaslar bı kere bu ıse gırerken pazarlama hatası yaparak kafadan 1*0 yenık basladık.
TS Club die magaza ısmı olur mu hıc.kımın aklına geldıyse harbıden kutluyorum zeka fıskırmıs beynınden.
yaw deveye sormuslar o hikaye...
trabzonsporu desteklıyorum ama bugune kadar tek bır dogru yaptıgı ısı gormedım...merakımdan soruyorum, trabzonsporda dogru yapılan bı sey aklına gelen varsa soylesın lutfen
Yorum
-
arkadaşlar şu konuya dikkat edelim.. Ts Club organizasyonu bir gecede kurulmuş ve alt yapısı olmadığı için yürümemiştir. Maalesef Turkiye de Fenerbahçe kadar lisanslı ürün düşkunu değiliz. Bu yuzden de aldığımız urunler orjinal olmuyor. Ve Ts Club gelir sağlayamıyor. Önce sportif alt yapı, başarı, transfer sonra bu işler.. Borsa da bir hataydı. Net bir kar yok.. Bence kapanması mali açıdan iyi.. bizim açımızdan tabii ki kötü.. Kim ister ki kendi mağazamız kapansın.. Allah hepimizi Nuri Albayrak'tan kurtarsın.. Amin.. Yerine kim mi gelecek? orası da muamma...
İnşallah yakında çektiğimiz üzüntülerin acısını zaferlerle çıkartacağız. Önemli ve tek yol, BİRLİĞİMİZDİR...
saygılarımla..
Yorum
-
Rezilliklerden seçmeler diyeceğim herkin yazdıkları düşündükleri benimkinden yada sizinkilerden pek farlı değil fikirlerimiz. tek söylenecek söz var amma terbiyem müsaade etmiyor, bunlar için günaha girmeye değmez. sizler benim ne demek istediğimi anlıdız şurda ne kaldıki. nasılsa .... g,decekler...varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
-
yyaa beyler bu nedir yaa artık bi şeyler yapalımmm nası ts clup ler kapatılır yaa bunlar nasıl insanlr ulan şu nhuri albayrağı bi görsem dışarda allah verede bi rastlasam ona yaa ne kadar adi insanların eline kalmışız böyle insanlra yapılması gereken cok basit ama trabzonlularda birlik beraberlik duy-gu-su YOK herkes ben havasıyla bi şeyler yapmaya calışıo ama kim ne yapabilir o godomanlara gelin birlik beraberlik cercefesi içinde birleşelim istanbul da 3 milyona yakın insanımız var bunların yarısı gelse değil istanbulu türkiyeyi alt üst ederiz ama bunu düzenleyecek kimse yok bizim gibi insanlarda sadece fikir beyan eder ağ ulan ama bekleyin az kaldı bir 3 4 sene sonra bakın neler olcak
Yorum
-
arkadaşlar bunlar buyuklugun ne demek oldugunun farkın deiller.bizi buyutemedikleri gibi kucultmeye calışıyorlar.şu bi gercek ben aslen erzurumluyum ve izmirde oturuyom bu şu demek sayın albayrak trabzon bir şehir takımı deil tam aksine bir ülke takımı bizim trabzon spor taraftar ları olarak sizden bekledigimiz bizi şehir kulubu yapmanız deil bizi dunya kulubu yapamanız. bunu beceremiyorsanız becerecek olanların onunu acın.
Yorum
-
Biz İzmir'de Tsclub açılacağını beklerken neye güvenip o kararı aldılar merak ediyorum...!!!!Ekonomik özgürlük ve başarı yok ise tabi borçlar birikir...Bunların ne yapmaya çalıştığını biri bana anlatsın!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum