Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Ligde bu sezon oldukça kötü bir performans sergileyen ve üst üste aldıgı kötü sonuçlarla küme düşme hattına kadar gerileyen Trabzonsporda YÖNETİM şok bir karara imza attı!! Trabzonspor yönetim kurulu,aldıgı kararla bordo mavi kulübün lisanslı ürünlerinin satıldıgı TS clup magazalarının trabzon şubesi hariç tüm şubelerinin kapatılacagını açıkladı!!kaynak...hürriyet... .......Evet yönetimin son içraatı hayırlı olsun...!!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Bu kadarda olmaz be.Kulübü batırmaya çaılışıyolar.Biz yırtınıyoruz daha fazla açılsın diye.Adamlar hepsini kapatıyo.Bir an önce bunlardan kurtulmamız lazım

Yorum

Burası Trabzonspor AŞ. mi? Albayrak Holding mi? Böyle bir karar alınamaz..

Yorum

ayıptır bee. bune demek şimdi. daha çok mağaza açmamız gereken yerde bunlar mağazaları kapatıyolar he?. artık geçek anlamda sabote edildiğimizi düşünüyorum. fenerbahçeli birisi olsa bukadar zarar veremezdi heralde bize. takımı sıradan bi klüp yapmak için ellerinden geleni yapıyolar yaa. bunasıl iştir. biri çıkıp dur desin yaa. acı çekiyoruz be
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

yönetemezsen kapatmak zorunda kalırsın, bu kadar basit, koskoca Trabzonspor'un lisanslı ürün mağazalarını bakkal dükkanı gibi yönetmeye çalıştılar, 4 senedir bir tane tasarım bir tane yenilik yok, bir bere çıkardılar bin kişi istedi tekrar üretemediler varsın kapatsınlar, işe yaramayan mağazayı ne yapayım ben...
          bir lafa bakarım laf mı diye,
          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

bu haber doğru olamaz,eğer doğru ise bu yönetimin Trabzonsporu batırmak için kasten geldiğine ben de inanmaya başlarım ki bu teoriye başlangıçta hadi canım olur mu öyle şey diyordum.yönetim seni kim yönetecek,yapamıyorsan kapatma, sadece git evet git artık....
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Cevahir Mağzasını kapatmayacaklarını yanlız işletmesinin Başka bir işletmeciye devir edilebileceğini söylüyorlar
              İstanbulda ki tüm Şirket Çalışanlarının işine son verdiler

Ahh Atay başkan ahhh
              Yaptığın kurumsallaşma çabalarının değerini bilemedik
              yaptığın 2 yanlış harekete seni kurban ettik
              Bize müstehak bunlar

Yorum

yuh...

Yorum

Yönetimin çapı, bilgisi ve güvenilirliği bitmiştir. 30.000 kişinin Başbakanı açılışta yuhalamasının intikamı çooook kötü alınıyor. Hepimiz malesef aldandık.

Yorum

bende buna inanmak istemiyorum hayret bişey insanlar neden bindiği dalı keserler
                    naim haklısın atay başkanın kıymeyini bilemedik biz
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

geldiklerinden beri kurumsallaşma ve profesyonelleşme alanında bir önçeki yönetimin yapmış oldugu ne kadar dogru proje ve atılım varsa hepsini sabote edip yok ettiler!!!! allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...yuh be bu kadarmı olur...köy bakkalı zihniyetli mütahitler....
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

bukadarda olmaz yaaa. resmen klübü çökertmeye çalışıyorlar.
                        Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bu ne ya
                          ne yapıyo bunlar anlamış değilim
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetemezsen kapatmak zorunda kalırsın, bu kadar basit, koskoca Trabzonspor'un lisanslı ürün mağazalarını bakkal dükkanı gibi yönetmeye çalıştılar, 4 senedir bir tane tasarım bir tane yenilik yok, bir bere çıkardılar bin kişi istedi tekrar üretemediler varsın kapatsınlar, işe yaramayan mağazayı ne yapayım ben...
                            bütün bunlarda suç ts club mağazasının mı yoksa o mağazayla ilgilenen sorumluların mı. bu mağazalarla ilgilenen yöneticiler her kimse asıl onların çekip gitmesi lazım. bukadar işbilmezlik olamaz ya.

Geçtiğimiz Şubat ayında Marmaristeydim. kapalı çarşısının içinde bi spor mağazası vardı. ve gs store ,fenerium, bjk store ,nike adı altında ürün satışı yapıyordu. neden biz yokuz diye düşünürken vitrinde bizim formamızı gördüm. almayı düşündüğüm ts club idman şortunu burdan alayım bari dedim. ama sadece forma vardı bize ait. baya bi sohbet ettik mağaza sahibiyle. neden ts club yok diye sordum. bana söylediği kimseyle temas kuramadıkları. zamanında dedi buraya Trabzonspordan (adını unuttuğum birilerini söyledi) yönetici geldi dedi. ama ne yazıkki gidiş o gidiş. ne ürün yolladılar nede başka bişi. adamın söyledikleri aynen bunlar. yani bu mağazalarla ilgilenen yok .
                            söylediğine göre marmariste bile çok sayıda Trabzonspor ürünlerini arayan soran varmış. ama ne yazıkki ulaşamıyolar istedikleri ürünlere.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

Bu çok üzücü. Adım başı Fenerium olan istanbulda bir mağazamı yaşatamadık mı. Yönetim yaşatmak yerine öldürüyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X