Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sn. ''stichus'', artık bunları söylemek istiyorum.

Albayrak ve icraatları hakkındaki yazılarınızdan dolayı sizin iyi niyetli olduğunuzdan şüpheliydim, şu son olayla alakalı yaptığınız savunmalarınızdan sonra şüphe yerini kati bir düşünceye bıraktı.Hala Albayrak'ı ve icraatlarını savunarak burada neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?Bizde Albayrak başkan olduğunda ona destek olduk ama Trabzonspor'lular olarak; önceliğimiz, sevdamız Bordo Mavi renkler olduğu için yaptığı yanlışlardan sonra yanında olmadık, olamazdık, çünkü biz sadece Trabzonspor'luyuz, başkaca çıkarımız yok, TS bizim için ''karşılıksız bir sevda''

Siz neden hala yanlışı savunuyorsunuz, nereye kadar Albayrak'ı savunacaksınız?Bu korumaların kollamaların karşılığı, sadece kendisine yakın olduğunuz için vefa borcundan mıdır, nedir?
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 13:28. Sebep: imlâ hatası

Yorum

gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır.BULABİLİRSE.

Yorum

bu ne şimdi büyük takım bölyle mi yapar.bu nasıl profesyonlellik bu nasıl yönetim kim dur dicek bunlara yeter artık
        Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tebrikler kardeşim herşeyi tek cümleyle en güzel biçimde özetlemişsin bu cümleyi okuması gereken kişiye en iyi cevap buydu sanırım...
          '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

kimse kimseyi kandirmasin menfaatci olmayacagin her zaman yapici olacaksin yönedimin icin deki bazi kisilerin gitmesi gerekiyor huzurun saglanmasi icin :bir külüb de transferi yönedim yaparsa sonucuna da katlanmasi lazim ltf yanlislar dan ders alalim ve transfer döneminde transferi teknik katroya birakin (SAYIN BASKANIM ÖNCE AVLININ ÖNÜNÜ TEMIZLE HUZUR KENDILIGIN DEN GELECEGI KESIN HATIR ICIN YÖNEDIM DE KIMSE KALAMAZ BIRINCI GIDECEK KISI ( hasim sayitoglu

Yorum

daha nolsun imaj meselesi değl de gurur meselesi bence 16 maçta 16 puan
              Bordomavi.net

Yorum

nasıl zarar ediyormuş anlamıyorum o kadar forma satıyorlar neyin zararını ediyorlar. puımayla anlaşıp sıkıntı çekeceğine neden ts clup giymedi takım bu sene yok kardeşim bunların işi değil bu
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

ne yazayım derken yine sağolsun yalakanın biri hemde en önde gideni forumun tadını kaçırmış. Ben yalakalığın böylesine yalakalık bile demem............
                  Birde bu sitede sadece aldığım bir uyarıdan dolayı bir yöneticiyle özelde mesajlaştım onun dışında hiçbir düşüncemi özele yazmadım açık hepsi, ama bu zat ybired kalkmış bana özelde yalvaranlar diyor ya anlatıyor nasıl bir mal olduğunuda aynı zamanda. Bir düşüncemde belirtmiştim istanbulda yaşamak bizi bizanslaştırmasın diye işte bundan bahsetmiştim.
                  .

Yorum

Büyük! başkan Albayrak, o kadar büyük ki icraatları ile Trabzonspor tarihine geçecek
                    Ne de olsa emir büyük!!! yerden.

Yorum

• puaya olan kızgınlıklaRını herhalde ts cluplardan çıkardılar

Yorum

• Helal

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ULAN SANA HELAL OLSUN...
                        Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• üzüldüğümüz nokta bireysel olarak ne kadar emek versek de herşey boşa gidiyor, birinin yaptığını biri yıkıyor...ne demek kar etmiyordu kapattık...yazıklar olsun bunu yapanları lütfen deşifre edin sayın stichus ..kimmiş kendine menfaat sağlayan , iş bilmez bu kulübü bu kadar zarara sokan?

Yorum

• Yuhhhhh
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Birde imaj denen bir olay var.eskiden peş peşe berabere kalsak ne oluyor hep takılıyorsunuz falan derlerdi, şimdi 7 haftadır rezil skorlara manevi olarak dayanmaya çalışırken sağlığımızı da korumaya çalışıyoruz.Veee duyda inanma,çözümsüz yönetim,hiç bir konuda ortak karar alamayan yönetim bir konuda anlaşmış.Tekerleği bulur gibi ilk defa bir çözüm buldu.Kar etmeyen TS clubları kapatmak.Medya da nasıl çıkacak bu haber,hiç düşündünüz mü?Skorlarlarla küme tehlikesi yaşayan Trabzonspor şirketlerini de kapatıyor.Yani iflas etmiş bir Trabzonspor imajını herkese göstermeye mi çalışıyor bu yönetim.Şimdi çok basit bir şey söylemek istiyorum.Diyelim ki bu karar doğrudur,alternatif kararlar vardır falan filan...Peki ya zamanlama? 3 aydır bu kararı almaya çalışan yönetim ancak mı Trabzonsporu bu hale getirebildi bu kararı almak için.3- 5 maç alsak yukarılara çıksak,Trabzonspor iyi yolda mesajları dosta düşmana verilirken alsaydınız ya bu kararı.Ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi artık ben bu yönetimin iyi niyetinden şüphe duyuyorum.Üstelik AKP ye oy veren bir vatandaş olarak.Çünkü ben şucu bucu değil sadece TRABZONSPOR'luyum.
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Artık protesto etme ve sokaklara dökülme zamanı. Başka lafa gerek yok. İlgili arkadaşlar en kısa zaman da her şehir için planlasınlar... Söz artık taraftarda...Nurinin devri bitmiştir...
                                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X